2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Rapunzel cnmm
sen set olarak alsana
nıvea cantada verıyor
canta bedavaya gelıyor
kocaman da sampuanı var
jonsons baby sampuan almayın sakın kızlar
bıyerde okudum buyuk ınsanın bıle gozunu yakıyor mus

canım ben bir kaç şey aldım şampuan sabun vs sebamed ve bübchen almıştım ama pişik önleyici kreme herşey karıştığı gibi kocam karıştı aldırmadı yıkarız altını pişik falan olmaz diye ama ben alıcam yinede :))

bize yaz canımmm

geçmiş olsun canım aman söz dinlemeye devam etsin lütfen... ne oldu nasıl oldu anlatsana?

Julliet merak etme şimdikiler baksana geliyoruz deyip sezeryana sokturuyorlar annelerini öyle pırt mırt yok yani

Kız bock hastane bıze 10dk
bıraz daha uyusun garıbım
evet bu onun 6 kez yapılan bısey
ama ben ılk defa gorcemm

kızlar benim dogumumda çok kolay olmuş annemler tütün ekiyormuş bana hamileyken annem sabah kalkmış babam evden cıkmışmış sancısı tutuyor ve evde tek başına dogum yapıyor babam gelince komşuları cagırmış benle dalga gecerler seni annen şalvarına dogurdu diye

cok enteresan ama oluyor işte
bizim bir tanıdığında öyle olmustu 7 ay farketmemiş sonra içinde bişi döndüğünü hissetmiş kafamçokkarıştı
öyle annamıslar

kızlar
ATESÖLÇER OLARAK NE ALDINIZ
NE TAVSIYE EDERSINIZ

aşkitom aslında en iyi ölçüm eski tip cıvalı olanlardadır ama artık herşeyin kolayı kullanılıyor...ben zeynomda hani bu eczanelerde satılan ölçüm bitince bipleyenler varya ondan almıştım .....sonra geçen kışın o kırıldı....geçtiğimiz ay zeynom çok hasta olmuştu ya burdada yazmıştım.6 gün ateşi çıktı diye hemen eşime dedim git bu sefer kıy paraya bak 2 çocuğumuz var artık bol bol kullanıcaz....araştırdım 80 liraya teknosada braunun en ucuzu termosacan kulaktan ölçerini buldum her şubesinde olmuyor netten ara sor kendine yakın olanları .....çokta güzel birşey çocuk uyurken hiç rahjatsız etmeden ölçüyorsun....

slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin

kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3

Rapnzel casmın sagolun
kraftın kulaktan Ölcerı var
58 60 tl cıvarında
o cok ıyıymıs
bır fıkrınız var mı?

Bocuk evet alıskın
daha once 5 kez amelıyat olmuŞ
ınsallah hersey guzel cıkarda
6 ncı kez olmazzz
cok korkuyorum yenıden olcak dıye

Gunaydın mehlıkasu cnm
meltem abla dun aksam senı soruodu
facede adını bulamadıkta
evet özel mesaj göndermiş,yazdım ama gönderilmiyor,
gönderemedim bir türlü,şuan benim facedeki hesabım aktif değil,dondurdum,
onun için görünmüyor olabilir,ben grupta kayıtlıyım hatta sen arşadaş listemdesin aşkitom,
arkadaşlarına bak bakem şeyma isimli biri yok mu?

nihayet cnm,haber geldi senden,uzun sire göremeyince çok merak ettik,neyse ki iyiymişsiniz,inş. begüm yaramazlık yapmaz tekrar,dikkat et cnm..

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkitom kraftın bebek arabası ve araba koltuğunu aldım çok memnun olduğum bir marka açıkçası ateşölçerlerin fiyatını araştırırken ucuzlarına kaçtım eşime sordurdum burada gopta büyük bir bebe mağazası var adam kraft satıyormuş ama tavsiye etmem abi demiş...elinde braun olmadığı halde git bu işin üstadından al demiş....kraft denedi bu ürünü ama başarılı olamadı bendede bir tane var..satamıyorum satmakta istemiyorum iadesini yapıcam demiş.eşim ondan sonra aradı beni bende dedim o zaman braun al ama son çıkan modelinede gerek yok yani 150 küsür veresin...sonuçta buda geçen sezonun ürünü geçen sene alsaydım 3-5 sene bunu kullanıcaktım....dedim git al 80 liği orta karar bişey olsun sonuçta tek masrafımız bu değilki....ay ölürsün gülmekten zeynonun okul ihtiyaçları yarı tatil geldi hala bitmedi...geçen haftada kampet istediler okuldan öğle uykusu için 50 lira puf uçtu gitti....allahtan diyorum ötekide kızda ablasınınkilerle bitiricez olayı=)yoksa yanmıştık bütün herşeyi iğneden ipliğe süslkü püslü kız işi şeylerdi çünkü=)

Rapnzel casmın sagolun
kraftın kulaktan Ölcerı var
58 60 tl cıvarında
o cok ıyıymıs
bır fıkrınız var mı?

onu bilmiyorum canım benim arkadaşım 8 senedir braunu kullanıyor iki çocuğada onu kullandı o bana illa bu markayı al dedi çok memnunmuş o yüzden aldık forumlara bak istersen ateş ölçerle ilgili çok yazışma yapılmıştı kraftı da yazmışlardır muhakkak

kızlar hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için

yalel sonunda senden bi haber alabildik yani meraktan ölücektik nerdeyse bidaha bukadar ara verme

julicim camişda diyer bi adı mandadır

kızlar bugun hastane çantamı hazırlmak istiyorum ama içimdende gelmiyo
zaten bugun bi tuhafım ya
napsamki acep
biraz daha beklesemmi belki ilham perilerim gelir off sıkıcı bir gün

kızlar ya ben çok üzgünüm bizim kurumdan 1 memur vefat etmiş dün,
adam aniden hastalandı 2 ay sonrada vefat etti,cuma günü görmüştüm,
yürümeye hatta yemek yemeye bile takati yoktu tekerlekli sandalyede,eşi yediriyordu,
ya sapasağlam,neşeli esprili bir adamdı,bir anda nasıl çöktü,bir deri bir kemik kalmıştı,
rengi sapsarıydı,Allah rahmet eylesim,Rabbim yakınlarına sabır versin,
bizleri ve yakınlarımı da görünür görünmez kazalardan hastalıklardan korusun,
birazdan kurumda cenaze namazı kılınacak dua edilecek ben de katılacam inş.

Tesekkur ederım kızlar
ben ıyıcene bı arastırayım

casmın cnm vallaha bızım ılk bebek
cok bısey almadım ama ınan o kadar cok masraf cıktı kı
ates de cocukta cok onemlı
bakalım arastırıp karar verıcem

mehlıkasu
arkadas lıstemde yoksun
sımdı baktımm

Cnm basınız sagolsun
Ölen abıye de allah rahmet eylesın
hayat oyle bısey kı
1 dk sonra ne olacagımız bellı degıl
rabbım hayırlısını versın
Ölumun bıle

cnm hesabım aktif olmadığı için görünmüyorumdur sanırım,
ben eve gidince aktif hale getirip bakayım,işyerimde giremiyorum yasaklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…