2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhaba kızlar ben geldim ailemin yanındayım ayy çok kalabalık ev:))
doguran varmı???ben dogurmadım:))

anneme cekersem diye tırsıyom
kadının nişanı gelmiş
hastaneye gitmiş
dk da pırtttttttttttttt cıkmısım kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
delf te doğum yapmış şaşırdım ya
hakkatten aceleci bu ocak bebekleri
kız daha yeni izne çıktı bi kaç gün dinlenemedi bile
evet yaa dinlenicem diordu artık bebişiyle dinlenir opuyorumnanaktan
haklısın canım
seninde yanına birileri gelse artık iyi olcak
ben yarın gideyim dr a
annem gelecek o da hazırolda bekliyo

camış yoğurdu yiyenler genellikle geç doğuruyolarmış kızlar haberiniz olsun denenmiş yani
camıs nee
kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?
prima aldım ben
birde unibaby ıslak mendil aldım

yaaa ufff bugünde canım hiç bir şey yapmak istemiyor yaaaa....gardolabımın iç örtülerini yıkadım sabahtan beri kıyafetlerimizi düzenliyorum dolap içlerini siliyorum kız okuldan gelene kadar bitiriyim....zaten 2 gündürde kızın bütün mobilya içlerini temizledim yeniden düzenledim malum yeni bebişe onun dolabından yer ayırdım bütün eşya düzenini değiştirmek zorunda kaldım...şu bizim dolap içleride bitsin bir tek mutfak kalıyo onuda son haftaya bırakıcam uğraşamam tekrar tekrar ....oyyy koltuk yıkanıcak.....kocam ben yıkarım dedi ama onada bişey yaptırana kadar göbeğim çatlıyo zaten yeterince çatladı=)bir raf temizleyip sonra sizi gözlüyorum......bir bitse şu işler ne rahatlıcam hee..

:roflol::roflol:ayhhh normal doğum diyince aklıma hep bizim gelin geliyor annesi tuvalette doğurmuş onu=)daha geçen gün konusu oldu nasıl gülüştük....6 çocuktan sonra kanallar açıldı heralde diyee hahahah=)benim arkadaşımda bir ıyk dedi pırtlattı bebişini doğumhaneye girmesiyle haberi gelmesi bir oldu hiç sancı yok yani....amcamın kızıda tam tersi 3 gün sancı çekti inatla almadı doktor sezeryana aslında 2 günden sonra alınması lazım artık=(

canım ankaralı oldugun için bu hastaneyi bilirsin bende etlik dogum evine gidiyorum burdaki uygulamada senin anlattıgının aynısı
bende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım
çok gecmiş olsun

kızlar dogum başladıgında mesafe uzak diyorsunuz eşim işte olursa diyorsunuz ben ne yapayım benimki yurt dışında annemler izmirde binicem taksiye gidicem erken birşey olursa

merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)

günaydın kızlar
günaydın opuyorumnanaktan
tuvalattemi akannehir
gecen de doğum belgeseli izliyordum böyle doğumlar vardı
kadın hamile olduğunun farkında değil
sancısı geliyo
wc de kıvranırken bebek geliyo
sok içindeler
sonra sancı devam ediyo adam bakıyo ayak görüyo
onuda cekiyolar
iki bebeği wc de doğurdu akannehir
canlandırma yapıyorlar ama gercek olaylar

hoş geldin kız hepimiz senin derdine düşmüştük kızın sonradan dogru yolu bulmuş

şükür canım yaaaa
cok merak ettik seni
cok şükürki iyisiniz
nasıl begüm hanım şimdi
keyfi yerindemi

kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?

ben bezi prima aldım ıslk mendilleri johnson baby-dalin ve huggies aldım arada bende kullanıyorum ama oğluşa hemen kullanmıcam mendilleri birz kendim için almış oldum ılık su pmukla temizlemek daha sağlıklıymış bende öle yapıcam bi süre

hoşgeldin şekerim

kızlar ben ıslak mendil olarak uni baby yenidogan aldı 4 paket
birde johnsons bab ıslak mendil stokluyorum ondanda 4 tane oldu
ılık su ve pamuk konuşulmuş kız cocukları için bencede ama erkek cocuklara gerek yok eger bu yöntemi yapacaksanız normal pamuk almayın suya sokup sıkınca sertleşiyor zaten bir eliniz bebegin bacaklarını tutumak zorundasıız bırakamıyorsunuzda zor oluyor pamuk olarak makyaj temizledigimiz yuvarlak pamuklar varya onlardan alın çok rahat oluyor ama onunda kalitelisini yoksa yuya girince dagılıyor denedigim birşeyi size anlattım yapıpa yapmamak size kalmış gecen yık eltim dogum yaptı 20 gün bebegin herşeyinle ben ilgilendim

tuvalattemi akannehir
gecen de doğum belgeseli izliyordum böyle doğumlar vardı
kadın hamile olduğunun farkında değil
sancısı geliyo
wc de kıvranırken bebek geliyo
sok içindeler
sonra sancı devam ediyo adam bakıyo ayak görüyo
onuda cekiyolar
iki bebeği wc de doğurdu akannehir
canlandırma yapıyorlar ama gercek olaylar
[/QUOTE]

ya bende buna çok şaşırıyorum yani bebek hiçmi oynayınca anlamıyor kadın hadi üstüne gördü diyelim...ama ne bilim 6-7 ay anlamayanlar var....4 ayından sonra bilemedin 5.ayından sonra başlıyo yani hisedilmeye hareketleri....rabbim başımıza vermesinde ilginç bir durum ama=(

Bocuk cnm gıdecektık
saate yanlıs bakmısım ben
saat 14,00de orda olmamız lazım
esım ısten geldı
uyuyor

hoş geldin annesinde dedik ama içimize şüphede düştü
annenler hactan geldikleri için gelen giden çok olmuştur yormasaydın kendini bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…