anneme cekersem diye tırsıyomkorkma korkma hatırlamıyomusun öğretmenim ve scedu giderken buraya yazıp öyle çıktılar doğuma gidiyoruz suyum geldi vs dediler... en kötü alır kayınvalideyi sen önden gidersin taksiyle arkadan kociş gelir
evet yaa dinlenicem diordu artık bebişiyle dinlenir opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
delf te doğum yapmış şaşırdım ya
hakkatten aceleci bu ocak bebekleri
kız daha yeni izne çıktı bi kaç gün dinlenemedi bile
haklısın canımkızlar sız korkarsanız ben ne yapayım
bazen esım gece ıse gıdıyor
dun gece yoktu mesela evde
2 gece beraber uyuyorsak
3ncu gece yanımda yok
ustelık fabrıka buraya 30 dk mesafede arabaylaaaa
ALLAH BIR SEKILDE YARDIM EDER
camıs neecamış yoğurdu yiyenler genellikle geç doğuruyolarmış kızlar haberiniz olsun denenmiş yani
prima aldım benkızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?
canım ankaralı oldugun için bu hastaneyi bilirsin bende etlik dogum evine gidiyorum burdaki uygulamada senin anlattıgının aynısıaneyyy poseiiii sen de gurbetteymissin be kusumopuyorumnanaktan Neredesin?
Burada da kontrole randevuyla hep ayni doktora gidiyorum. Ama dogumu o yaptirmayacak... Kim denk gelirse o yaptiracak... Kadin dogum doktorum her kontrolde sadece nasilsin iyi misin diye hal hatir soruyo:roflol: Baska da bisi yapmiyo...
Ultrasonu baska doktor yapiyo, nst.yi baska biri... Sonuclari bi raporla doktoruma bildiriyolar o da bakiyo bi tek:)
çok gecmiş olsunbende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım
Gunaydın bocukk
günaydın opuyorumnanaktangünaydın kızlar
tuvalattemi akannehir:roflol::roflol:ayhhh normal doğum diyince aklıma hep bizim gelin geliyor annesi tuvalette doğurmuş onu=)daha geçen gün konusu oldu nasıl gülüştük....6 çocuktan sonra kanallar açıldı heralde diyee hahahah=)benim arkadaşımda bir ıyk dedi pırtlattı bebişini doğumhaneye girmesiyle haberi gelmesi bir oldu hiç sancı yok yani....amcamın kızıda tam tersi 3 gün sancı çekti inatla almadı doktor sezeryana aslında 2 günden sonra alınması lazım artık=(
merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)
merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)
kızlar bebek bezini ve ıslak mendilleri ne marka aldınız benim bi o eksiğim var
bi türlü karar veremedim ?
merhaba kızlar ben geldim ailemin yanındayım ayy çok kalabalık ev:))
doguran varmı???ben dogurmadım:))
merhaba kızlar ben geldim ailemin yanındayım ayy çok kalabalık ev:))
doguran varmı???ben dogurmadım:))