2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kız culi o kadar geç doğurma bak sonra kakasını yer laelaelaelaelaeseninki içerde

jJuliett
Canim bak bi dolu hamis var burda hep beraber beddua edelim senin doktora kesin su icmeye vakti olmaz.Ay ne alem hatunsun cok güldüm gece gece.Amin diyimde tutsun duan :))))

doktoru normal doğur demiyorki zaten gel alalım bebeği hemen diyor yılbaşında 2 kadeh şarap keyfim var senle uğraşamam diyor kaydirigubbakcemile3
ne ıyı doktormus o tabıkı sezeryan olunca daha cok para alınıyor ondandır bence
[
hayırdır yalel le ilgili bir durummu var siteyede girmiyor zaen birisi habermi almış [/QUOTE]

bende merak ettım ama kımse cvp yazmadı

oldu canım bide nasıl cıkacak bu diyor büyüt içinde
bekletmişken 40 ı cıksıın bocuk olmaz mı kaydirigubbakcemile3

kızım anasına gönül koydu galiba
sesi soluğu cıkmiyiii kaydirigubbakcemile3

jJuliett
Canim bak bi dolu hamis var burda hep beraber beddua edelim senin doktora kesin su icmeye vakti olmaz.Ay ne alem hatunsun cok güldüm gece gece.Amin diyimde tutsun duan :))))

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :lepi:

scedsedu evıne gelmıs kızıyla kızlar
faceye yazmış

ay maşallah yaa ne guzel darısı bıze ınsallh..

hula cnm
kızkardesımde abla dayanamazsın epudrale dedi
sahsen olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam genel olacam ben.
allah normal vesın tabı,yanı normal dogum

evet benım de bır tanıdıgım son ana kadar dayanmıs sonra makas seslerınden fılan fena olunca bayıltmısalar bebegı gorememıs az daha dayanamıs..

evet yaa hemen sut vermek ıyı oluyormus dıyorlar ılk sut gırmezse kolık daha cok oluyormus dıye duydum..
ınsallah onun ıcın bır cozumlerı vardır..

spinal epidural ah nerde ıyı bır uzman..
bakalım kısmet neyse o olacak..

offf cok karısık ısler bunlar yaa..
sut ne zaman verılıyor bu durumlarda ben ona takılmıs durumdayım..

onceden sagılıp verılır mı acaba?
sutten once bırsey vermısler mı canım haberın var mı?

cok buyuk çelişki canım bu yaaa!!

sezeryan olucaksanız spinal öncelikli düşünün bencede.ocakta doğum yapacak anestezi doktoru olarak önerim

sagol canım :)
spinal !! ah bılene baska dert bılmeyene baska dert oldu bu epıdural - spınal :)))

cnm makattan bagırsaklara hortum sokacaklar kameralı
duruma gore hemoroıd fıstul amelıyatı olcak

gecmıs olsun esıne canım aman acıl sıfalar..

slm kızlar nasılsınız bugün buraya ilk kar yagdı ama hava çok soguk.

canım ıyıyz sen nasılsın?
burada da az kar var :))

hadı canım az kaldı benım de canta var daha park yatagı en sona bıraktım yer kaplıyor dıye..yıkayayım dıyorum ust katını once ama bakalım ne zaman?

kızlar öğretmenimde hastaneden çıkmış çok şükür yaaa

ay cok sevımdım masallah yaa darısı basımıza

bende hepsini okudum yeni kitabı çıkmış haberin varmı türkçeye cevrilmişmi

canım cevrıldı dıye bılıyorum hatta bugunlerde bayaa ortalarda donuyo reklamları hazırlık bıtsın ben de alayım barı cok bırsey kafa dagıtmaya bırebır..

ahh canım hadı az kaldı yıne gelecekmıs bak uzulme :))

doğum raporunda da yazar sonra:
doğum şekli: günde 3 doktor mıncıklaması şekliyle :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

esmeralda
masallah bebegıne
ne kadar buyumus yavrum,cok duygulandımmm
acep bızımkıler de boyle miiii

ahhh ahhh dı mı yaa bızımıler de gelecek az kaldı dayanın kızlar
saglıcakla gelsınler ınsallahh..

kızlar bızde kaç gundur beşik gezıyoruz bulamadık yaa sınır oldum hep uyduruk seyler yaa kuması falan annanesı mobılya karyolası ıle dolabını alcak yazın ıstedım ben bırkac ay ıdare etsın dıye besık aradık ama yok en son park yatak aldım annanemız alınca odamızı onuda oyun parkı yaparız artık napalım dedık ıyı yapmısmıyız:)kaydirigubbakcemile3

bekle julim bir topıkte okumuştum kontrollü olarak 40 artı 4 kadr beklenebilirmiş..ama sürekli kontrol aıtında olcaksın....
bizimki 39 da alınacak..
ve ben hemen olsun istiyorum.
çok rahatsızım kasıklarımdan.. su ara..
sabahlara kadar inliyorum dayanmayıp agrı kesici aldım bugün.
..

Hoya
Sart degil ama 40 i gecince olabilen bir durum kakasini yemesi.Bir arkadasim 3. cocugunu dogurdu.Benim gibi ona 19 ocak demisler 31 ocak olmus hic dogum hali yok doktor test yapmis beyin dogum baslasin diye emir vermiyormus hemen sezeryana almislar.Ilk iki cocugu normal olmusken.Aslinda bi cok sey beyinle alakali.Bakalim bizde öyle dursak 1 subat babasinin dogumgünü yetisirmi demistim ama doktorlar arkadasimada demis kakasini yiyebilir diye.

Sagol Kibelesrcim persembe ürologdayim bakalim durum ne.Gerci bebek tam göbek deligimin orda fildir fildir dönüyor bi kac gündür.Sanki böbrekten cekilmis gibi hissediyorum ama ultrasonda bi görelim bakalim.Persembe sabahi gene bi sürü yas ortalamasi 70 olan prostatli adamlarla bekleme odasinda test sonucu beklicem ((( Sen nasilsin?

a:))alıntıdır
40 haftalik bekleyisim son gunlerinde uzatmaya kalinca birhayli uzulmustum:)Gununden tam 4gun sonra geldi melegim:)
O gun zaten bebegim cok az oynuyordu endiselenip kontrole gittik ultrasonda bebegim gayet iyiydi kalp atislarinida dinledik oda iyi cikti..Bugunde olmuycak diye eve geldik..Saat 10 civarlarinda akintim hizlanmisti ben herzamanki gibi sandim onemsemedim halbuki suyum gelmeye baslamis:)Gece saat ikide ilk sancim geldi birden gozumu actim bi baktim iice islanmisim:))
Hemen esimi uyandirdim o hala inanmiyordu basladigina ''gel yat bisey olmaz yarin ise gidicem'' diyordu:)Ama ben basladigina gayet emindim gulucukler atiyordum seviniyordum taki sancilar siklasip beni yerlerde kivrandirana kadar:))
Hemen doktoru aradik ve saat 6.30da evden ciktik.Hastaneye gittik ve daha sadece iki cm acilma oldugunu ve beklemem gerektigini soylediler sancilar skilastikca acisida dayanilmaz oluyor gercekten, neyseki bir iki dakika gectiginde rahatliyordum hatta uyuyup ruya bile goruyordum:))Esimde her sanci geldiginde belime masaj yapiyordu canim askim benle birlikte bekleyip benle birlikte uyaniyordu bitanem benim..
Neyse:) saat 10.30da tekrar kontrol yaptilar ve acilmamin ilerlemedigini hala 2cm de durdugunu soylediler cok uzuldum okadar acidan sonra hicbisey yok ufff(Bana suni sanci verilecegini soylediler ben yikiliyordum istemiyorum artik beklemiycem sezeryan istiyorum diye:))Neyseki esim beni yatistirdi bana moral verip kabul ettirdi.Beni ilac vermek icin baska bi odaya goturduler odaya ciktigimizda tekrar muayene ettiler ve acilmamin 5cm ye ciktigini soylediler cok sevindim ilac vermeye gerek yok acilma iyi gidiyor dediler..Acilma iyi gidiyorduda bende gidiyordum ama sancilar gercekten cok kotuydu..Esimle birlikte cok yorulmustuk.Sancilar gitgide hizlaniyordu agrisida artiyordu en son artik olmek istiyorum dedigimi hatirliyorum:)
Ve saat 16.44te en son cabalarla esimin hadi bitanem hadi bitanem tezahuratlari esliginde minigim dogdu:)Dogar dogmaz gogsume yatirdilar o an ne hissedecegimi bilemedimm gogsumde sicak kipir kipir bisey vardi ve o benim bebegimdi.Iste o an insan bebegiyle birlikte yeniden doguyor sanki ikinci bi boyuta gecmis gibi..Esimle birlikte okadar mutlu olmustukki.
Ogun esimle biribirimizin kiymetini birkez daha anladik en cokta ben sanirim:)Eger o olmasaydi onun destegini hissetmeseydim kesinlikle bu dogum normal sonuclanmazdi..Bitanem benim onu gercekten cok seviyorum.Simdi iki tane sevgilim var:)Canlarim benim ikinizde hayatimin vazgecilmezisiniz...
(not.
Dogumdan sonraki en komik animizda benim sancilarin basladiginda Allah im cok sukur sonunda basladi diye gulerek sevinmem ama sonlarinda artik olmek istiyorum diye agladigim olmustu:)))

evet meltem abla her şey beyinde bitiyor
en iyisi zamanında haftası günü dolsun gelsin demek heralde
bi de bebek kakasını yerse annenin suyu koyu renkli yeşilimsi gibi gelirmiş bugün kitapta okudum

Yavrucuklarim
Ne zaman sezeryanin carsamba sabahi miydi ? Az kaldi sanada allah sabir versin.

kızlar bu idrar yolu enfeksiyonum geçmezsse sezeryanım ertelnirmi

yarın dr. arıcam.bilgisi olan varsa yazsın lütfen*??

40 haftadan sonra doğan bebelerin bazısında oluyormuş bu
bi topikte okumuştum
CADIARZU hımm bilmiyordum
güle güle kullanın canım
iyi yapmıssın opuyorumnanaktan

kızz nerdeyse aynı gün olacaktık sezaryan
bana 16, da almak lazım en gec dedi
bekliyo hala beni tülü delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…