Şimdiye kadar normaldi ama 3- 4 gündür gece bile yeme isteğiyle kalkkıyorum.çok kötü yaa...
selam kızlar sıteden kopup duruyorum alıntılarım gıtmedıyse bır kısmını yazacagım bırazdan..
kızlar sıze hemen ıkı soru sormak ıstıyorum ozellıkle tecrubelı annelere :)
sezryan olursak bebegı ne zaman emzırıyoruz hanı vucuda ılk olarak anne sutu gırsın dıyorlar ya
uyanana kadar vs cocuga bırsey verıyorlar mı acaba!!!
ıkıncı sorum da korse aldınız mı dogum sonrası?
aslında ben 2 yıldır henüz bi problem olduğunu görmedim en azından bize dönecek kadar ciddi bişey olmadı.ben 2 yıldır anestezideyim.ama tarihindede de olmamış.literatürde o çok kötü denen olaylar ,felç olmak gibi bilidiğim 3 -5 tane var.ama tabi bana sorarsan yaptırır mısın diye ben tercih etmem çünkü ben obsessif bi insanım fazlasıyla ondan yani.tabi spinale göre biraz daha ağrılı bir işlem,iğnesi daha büyük.aslına bakarsan ikisinde de riskler aynı hemen hemen ama epiduralde kateter takılıyo o yüzden ben tırsıyorum. amla arkadaşlardan öle sezeryan ve doğum yapanlar çok kimseden şikayet duymadım.ben şahsen spinal ile sezeryan tercih ederim. bence daha güüvenli.:1closedeyes:
yook bence sezeryan olursan spinal yaptır o öle acımıyo. hem bebeğini görersin ,ameliyat bitince ki zaten toplam 30 dakka filan sürüyo bebeğini emzirebilirsin.bebeğe hiç anestezik gitmemiş olur.genel olursan kendine gelene kadar o hoooo.bide boğazına koca tüp takılıyo ne gerek var. bebişin ilk sesini de duyamıyosun.kötü yani bence.inş istediğin gibi normal olurda olmazsa şayet sen spinali düşün,ama epidural değil!
bende aynı durumdayım
canım ben genel anestezi ile sezeryan olmuştum ve uyanır uyanmaz emzirmiştim zaten hamileyken sütüm gelmişti hatta göğüs pedi kullanmasam kıyafetlerim batıyordu
herkeste farklı tabi şimdi 36 haftadayım daha sütüm gelmedi bekliyorum
belki bu sefer ddoğumdan sonra gelir.
epidural dahamı tehlikeli yani
ben epidiral düşünüyordum
tırstım şimdi
kafam karıştı offfffffffff
kimi hoca ol diyo kimisi olma .televizyonda da aynı şey. valla bilmiyorum. ben olmak istemiyorum.eşim de istemiyo olmamı.allah büyük bişey olmas inşallah. ne biliiim .ben normal grip aşısıda hiç olmadım zaten bana gereksiz geliyo 4 ay için her yıl aşı mı olunurmuş.içinizden ne geliyosa onu yapın bence ,yaptırmak istemezsin yaptırırsın ,bişey olur;yaptırmak istersin yaptırmazsın bişey olur...allah korusun herkesi ne diim:):Saruboceq:denızeıklım bende genel dusunuyordum ama
arkadas spınal ıyı deyınce kafam karıstı
grıp asısı olacaklmısınız
bana dr tavsıye etti
olup olmamakta kararsızım
bocuuuuuuuuuuuuuuuk
nerdesın
sezeryan olucaksanız spinal öncelikli düşünün bencede.ocakta doğum yapacak anestezi doktoru olarak önerim
denızeıklım bende genel dusunuyordum ama
arkadas spınal ıyı deyınce kafam karıstı
grıp asısı olacaklmısınız
bana dr tavsıye etti
olup olmamakta kararsızım
sezeryan olucaksanız spinal öncelikli düşünün bencede.ocakta doğum yapacak anestezi doktoru olarak önerim
selam kızlar
buün iyi uyumusum
sonra biraz temizlik yaptık
şimdi film koyduk izliyoz
ama beni sarmadı
bi kızlara bakem dedim
canım park yatağının içine hangi yataktan aldın
park yatak için olan ince yataklardanmı
yoksa normal bebek yatağımı
cevaplarsan sevinirim