2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ÖZGE HOSGELDINNN

MELTEM ABLA VALLA BAZI KURALLAR SACMA
BAK BEBEGIMIZIN HEMEN T.C. KIMLIGI CIKACAK
ama BENIM 3 YILI BITIRMEM GEREKIYOR HATTA ARDINDAN 6 7 AY DAHA BEKLEYECEM T.C. VATANDASI OLMAK ICIN...
SIRF BU KOTUNIYETLI YABANCILAR YUZUNDEN BIZDE YANIYORUZ
ESKIDEN 20 GUNDE CIKIYORMUS HEMEN KIMLIK,
SIMDI BIR SURU DE PARA VERIYORUZ INAN
11 SENE BITECEK SUBATTA
HALA KIMLIGIM YOK COK SACMA

MerveTalha
Allah yardimcin olsun canim calisan hamile olan heresin yardimcisi olsun.Ben de Istanbul da calisirken mümkün degil hem calisip hem hamile olamam derdim evde bile zor yetisiyorum su an.

hepmavi
Cok sagol canim .Ben 25 haftalikken hastanede yattim ilk gittigimde cok agrim vardi böbrekte sabaha kadar 12 sise antibiyotikle serum verdiler bana.Icimi disimi temizlediler hastanede bi görsen. Tam iyi diyip ciktim bi hafta sonra gene fenalastim sonra 2 paket antibiyotigi bitirdim ama enfeksiyon gecmedi ürolog kontrolüne gectim bu sefer.Haftada bir gidiyorum idrar kültürü yapiyor ultrasonda böbrege bakiyor ve agrim yoksa antibiyotik vermiyor.Su zaten bildim bileli cok icen insandim bu korkuyla günde 5 lt ye cikardim diger sivilari bilmiyorum e kadar iciyorum ama artik zor geliyor cünki wc ye gündüz tam gidemiyorum prostatlilar gibi damla damla :KK43: ancak uyuyunca rahatliyor vücut bu seferde uykusuz kaliyorum 4 sefer filan gitmek zorundayim. Bu hafta suyu azalttim biraz zaten hava sogudu insan icemiyorda o kadar.Bi kac gündür ayran yapip iciyorum.Dedigin gibi antibiyotik fazla kullaninca mantar yapiyormus.Persembe gene ürologdayim bakalim bu sefer ne diyecek.

pringles
Yasin kac bilmiyorum ama yurtdisina 20li yaslarda gitmek gerekirmis benim icin cok gec oldu :KK43: Iyi kazaniyorsaniz sabredin .Dedigin gibi merkezde yasamiyorsan mümkün degil zaman gecmez insan dayanamaz.Benim sansim burasi hem eyalet hem baskent ama cok kücük Istanbul dan sonra bu ne ya oldum :))) Bide ben Istanbulluyum 7 göbek dogma büyüme sokaklari gözüm kapali bulurum burda millet bi yere gidecek navigasyon kullaniyor bana soruyolar bulabilir misin diye ilk zaman aptal mi görüyolar ya diyordum sonra onlari anlamaya basladim :))))))))) Burda sosyal alanda imkanlar cok cok fazla ama asir pahali.Bazen cok güzel konserler oluyor kari koca gitsek o hafta ac kaliriz :KK43:(( Cocuk olmasa valla ac kalirdim gezerdim ama olmuyor.Neyse almanlardan cevre cok bazen hediye filan bilet bi davet oluyor beni bildikleri icin hemen beni cagriyorlar sagolsunlar o sayede bayagi güzel seyler gördüm.Ama hamilelikte riskler olunca tam eve kapandim.Ben bu yastan sonra dönmeyi düsünmüyorum cocuklarin üniv bitirdigini görecek kadar yasasam bile mutlu olurum.Ama yas kücükken yurt disi yapip Türkiye ye dönmek en güzeli.Cocuklar dili cok cabuk ögreniyorlar tavsiyem bari bi dil ögrensin kizin ondan sonra dönün.Türkiye de dil ögrenmek cok zor pahalu bi is bi artisi olur kizinin .
bende 21de geldim temmuzda 23 olacam ben istanbl gibi buyuk bir yerdede degildim k.marasliyim ordan geldim ama burasi kucuk bir ilcesi ondan sosyal faliyet sifirr kizim okula bslarsa bidaha zor doneriz cunku buranin okuluyla turkiye cok farkli yani burda okula baslarsa turkiyede asla yapamaz ondan okula basladan donmek istiyoz ama iste hersey kismett

GÜNAYDINNN
gece kuşları geriden geriden sizin yazdıklarınızı okuyodum gece
amannn bi baktım sabah scedcedu doğuma gidiyorum suyum geldi deyince elim ayağım boşaldı
canım benim yaa Allah yardımcısı olsun

canım allaha şükür artık doğuma gidiyorum diyenler normal zamanlarında gittikleri için heycan duyarız senin sıran daha yakın ondan çok paniksin allah hepimizi bir avazda kurtarsın bebişlerimize kavuştursun inşallah
oh ne güzel kızlar sizin normal doğumlar başladı artık darısı biz şubat annelerinin başına inşallah

Askitom
Ordada agirlasmis sartlar ya.Bende burda süresiz oturum istedim alman vatandasligi istemiyorum cunki bi kac yila kadar Tr den emekliligim cikiyor o kadar calistim onu yakmak istemiyorum yoksa burda 65 yasa kadar beklemek var.Süresiz oturumu verene kadar canimi aliyolardi nerdeyse burasida öyle karisik kalabalik olduki adamlarda hakli ya bi yandan

pringles
En güzel yastasin valla tüm imkanlarini kullan. Burda belediyenin bi sürü ücretsiz kursu filan var arada bakiyorum ben ordada vardir mutlaka Türkiye de isine yaricak seylere bi baksana.Okullar farkli evet ama 3 yasta yuvaya gidiyor ya en azindan kapar bisiler 3 yas deme en cok bildikleri yas

denizeliklim, fatmazehraa, hepmavi, jasmin77 kızlar sizler ne yapıyonuz nasılsınız iyisinizdir umarım hepiniz

pringles
En güzel yastasin valla tüm imkanlarini kullan. Burda belediyenin bi sürü ücretsiz kursu filan var arada bakiyorum ben ordada vardir mutlaka Türkiye de isine yaricak seylere bi baksana.Okullar farkli evet ama 3 yasta yuvaya gidiyor ya en azindan kapar bisiler 3 yas deme en cok bildikleri yas

evet abla burdada bircok kurs olduda dedigim gibi buyuk sehirlerinde oldu ee turkiye gibi degil atlayim dolmusa gidim otobusleri var ama saatlerini nerden nezman kalktiklari falan bilmiyoz esimdede sadece pizza dili var oda 4 yil oldu buraya geleli gidemedim hamile olmdadn once bundan sonrada zor zaten cocukla

MELTEM ABLA
GECEN SENE EKIM AYINDA
2 YILLI OTURUM ICIN 1030 TL CIVARINDA PARA VERDIK
SADECE OTURUM ICIN
TEK KISININ CALISMASIYLA ZOR OLUYOR
ONCEDEN BENDE CALISTIM AMA
HALIYLE EVDEYIM SIMDI
HAMILE KALMADAN ONCE ISTEN AYRILDIM
ıŞ SARTLARIM COK KOTU IDI
TAMAM ADAMLAR DA HAKLI AMA
cnm BENCE ARASTIRMALILAR
KIM ZINA YAPMAK ICIN NIKAH KIYIYOR
KIM GERCEK AILE DIYE
BU APACIK ORTADA YANI
ADRES IKAMET HEPSI BELLI NASILSA
BU HAKSIZLIK CANIMI COK SIKIYOR INAN

selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum

kızlar komşum geldi şimdilik muhabbetten ayrılıyorum yine( daha tam giremedimki zati)

selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
yok ağrı cekemezsin
cok üzüldüm
cıktım doktordan

doktorların işine geliyo tabi sezeryan gecenin bi yarısı kalktım
hastaneye gelmek işlerine gelmiyo sen ne dedin peki doktoruna ?

Ya julı cnm
bencede baska dra gıt
kolaya kacmıs gıbı geldı drun bana
ne demek yapamazsın
bana hıcte oyle demedı drum
boyle gıderse normal olursun dedı 40 gun onceden
moral bozmaya ne gerek var
cok kızdım druna
hakkında hayırlısı olsun
ama normal yapman taraftarıyım sartlar el verdıgınce

selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
yok ağrı cekemezsin
cok üzüldüm
cıktım doktordan

slm julicim melisa hanımın iyi olmasına sevndim. acaba kilo ile alakalı bir irilik falanmı var ondan mı öyle dedi doktorun. muhakkak bişi görmüştür bence. bu senin memnun olduğun doktor değilmiydi tülay. açık açık sorsaydın keşke nedenini niyesini. hayırlısı bakalım her ikiniz içinde

Bakalım allahtan bısey cıkmazsa ben normal yapacagım
drum herzaman moral verır
bısey sorsam aman bu kadar abartma bunlar olacak
normal dedı
hatta gecen mıdem agrıyor bısey sıkısıyor dedım
dogumun yaklastıya ondan dedı

doktorların işine geliyo tabi sezeryan gecenin bi yarısı kalktım
hastaneye gelmek işlerine gelmiyo sen ne dedin peki doktoruna ?
bişi demedim
düşünücem dedi
oda ha bire pazzartesi gel gün verelim dio

Ya julı cnm
bencede baska dra gıt
kolaya kacmıs gıbı geldı drun bana
ne demek yapamazsın
bana hıcte oyle demedı drum
boyle gıderse normal olursun dedı 40 gun onceden
moral bozmaya ne gerek var
cok kızdım druna
hakkında hayırlısı olsun
ama normal yapman taraftarıyım sartlar el verdıgınce

inan yerle birim su an
ben doktorrdan desteeğe ihtiyas duyarken
son anda böyle bir problem yaşamak cok üzdü beni

anadolu yakasında doktor arıyorum
bu saatten sonra kimi bulucam
zeynep kamilemi gitsem ne

slm julicim melisa hanımın iyi olmasına sevndim. acaba kilo ile alakalı bir irilik falanmı var ondan mı öyle dedi doktorun. muhakkak bişi görmüştür bence. bu senin memnun olduğun doktor değilmiydi tülay. açık açık sorsaydın keşke nedenini niyesini. hayırlısı bakalım her ikiniz içinde

hayır canım hiç bi problem yok kilo normal
daha beni masaya yatırmadan bugün güzel bir gün gel alalım bebeği dedi

juli senin tavrına ölçmek istedi belki
zaten hastadan sezeryan olsun isteği gelince itiraz etmiyolar
daha önceleri normal istediğini söylemiştin dimi

X