günaydın böcük
günaydın şekerim
günaydın bocuk
günaydın güzelim eyfam yapma dinlenmene bak
Günaydin bocuk
Nasilsiniz canım
günaydın meltemcim iyiyim sen nasılsın
bocukk günaydın hoşgeldin
günaydıııııııııınnnnnnnn nerdesin kızsen özlettin kendini sende hoş geldin
günaydıııııııııınnnnnnnn nerdesin kızsen özlettin kendini sende hoş geldin
pringles
blueness
Benimde ilkinde sorunum olmamisti .Doktora sordum muhtemelen oda ayni sekildeymis ama anlamamisin demisti olabilir.Hatta ayakalrim kac numara büyümüstü normaldir sicak filan diyip üstünde durmamistim.Bu sefer cok inceliyorum ondan buluyorum herhalde.Sanada gecmis olsun canim .
kocalari yurt disinda olanlarin kiolari boyle oluyo demek bocukcum uzuntuden hasretten dimi canim saka maka ben de sadece 6.5 kilo aldim ama ben diyet falan da yapmiyom makarnalari borekleri bol bol yiyom ama cok abur cubur istemiyo canim yapi meselesi sanirim normal yemekelrimi bri de yogurdumu meyvemi yiyorum oglusum cok sukur iyi kilosu haftasiyla 3-4 gunde onde gidiyormus doktorum cok iyi diyor ama etraftakiler sen cok az kilo aldin bebisin zayif olacak diyolar sinir oluyorum sana ne diyo canim doktorun normal dedi mi bu kadar az kiloben 51 hamile kaldım 58 şuan
ya dimple oyle deme uzme bizi ben de cok az kilo aldim ama oglusum haftasiyla uyumlu hatta biraz onde gidiyor gecen tvde bir kadin cikmisti unlulerden biri 6.5 kilo almi hamileligi boyunca ama bebisi 3.5 kilo dogmus massallah boyle durumlar da var yani belki bizim de oyle olurkızlar kilo alma konusunda üstüme tanımam
1. hamilelikte 3 kilo
2.de 7 kilo
3.de 9 kilo
aldım
marifet değil çok sağlıksız oldu özellikle ilk bebeğimde
kilo almamız gerekiyo
bunları kafaya takmayın
kendimizi toparlayalım
2010 ocak anneleri çatır çatır zayıflıyo diye topic açarız
Gunaydin ben doguma gidiyorm dua edin suyum geldi hafif sancim var
pringles
Burdada öyle devlet anneye para yardimi yapiyor 2 sene Türkiye de ki kizlar kizacak simdi ama sen bebegine bak baska bisi gerek yok diyor devlet.Bu senede dedigin gibi tesvik olsun diye parayi arttirdi. Ama calisan anneler bu bizim hayatimiz 6 ay yeter evde durmaya diyip bebekleri yuvalara birakip islerine dönüyor oda onlarin zihniyeti. Burdakilerde öyle pek tipi degisen yok ama kuzeye gittikce hem boylari uzun oluyor kadinlarin hemde zayiflar.
blueness
Benimde ilkinde sorunum olmamisti .Doktora sordum muhtemelen oda ayni sekildeymis ama anlamamisin demisti olabilir.Hatta ayakalrim kac numara büyümüstü normaldir sicak filan diyip üstünde durmamistim.Bu sefer cok inceliyorum ondan buluyorum herhalde.Sanada gecmis olsun canim .
Askitom
Gidecek kimse yokmu? Azda olsa bacaklarin acilir bi tur at iyice giyinip ayyy bak canim cekti sahlep vardir simdi orda gidip icsene benim yerimede :))))
merve nasılsın canım ? doktor kontrollerin nasıl gidiyor aynı doktoramı gidiyosun
Gunaydın bocuk
Hoya
Catlatirlar valla adami canlarina oku gik diye sesleri cikmaz tipleride belli etmez.Annem bi sefer dert yaniyor suram agriyo buram agriyo diye telefonda.O sirada annemden 5 yas büyük komsum cikmis elma agacinin tepesine elinde tahta fircasi agaci fircaliyor kisa hazirlik. Anneme dedim kadin sasirdi. 70 lik agac tepesinde hemde kac saat fircala babam fircala.Ne bilim öyle görmüsler alismislar.
pringles
Aynen dedigin gibi endise ve tasa yok bunlarda sanirim biz ne oldugu belli olmayna bir ortama dogunca icimize isliyor.Dün doktora soru soruyorum ya dedi sen nerden buluyorsun bu sorulari.Baska hastalari sormazmis hic.Neden bu kadar endiselisin bak bize güven biz isimizi biliyoruz diyor.Ne bilim alismisiz endiseli yasamaya.
bocuk
Iyim canim bu gün tembellik yapicam :)))
Hoya
Catlatirlar valla adami canlarina oku gik diye sesleri cikmaz tipleride belli etmez.Annem bi sefer dert yaniyor suram agriyo buram agriyo diye telefonda.O sirada annemden 5 yas büyük komsum cikmis elma agacinin tepesine elinde tahta fircasi agaci fircaliyor kisa hazirlik. Anneme dedim kadin sasirdi. 70 lik agac tepesinde hemde kac saat fircala babam fircala.Ne bilim öyle görmüsler alismislar.
pringles
Aynen dedigin gibi endise ve tasa yok bunlarda sanirim biz ne oldugu belli olmayna bir ortama dogunca icimize isliyor.Dün doktora soru soruyorum ya dedi sen nerden buluyorsun bu sorulari.Baska hastalari sormazmis hic.Neden bu kadar endiselisin bak bize güven biz isimizi biliyoruz diyor.Ne bilim alismisiz endiseli yasamaya.
bocuk
Iyim canim bu gün tembellik yapicam :)))
ay ne çok yazmışsınız yarısı ukudum..
bizim beşigimiz hafta ssonu geliyo. uyku seti alcam bakalım nasıl bişey olacak....
nasıl hafta sonu geliyor çarşamba günü gelmeyecekmiydi??? CADIARZU
:içelim:artık böyle şişeci oldum kızım bende :jeyyar:beşi sdsmt bebiş değil
allam ya gözü döndü bizimkinindelikafadulden
bende bebiş annadım delikafadulden delikafadulden
diyene bak sanki kendi çok düzgün yazıyorda bizden düzgün okumamızı bekliyor....:roflol:körler sağırlar birbirini ağırllar
ben de beşi yazmışım-tatlicadiarzu-
blu hoş geldin nasılsın nasıl gidiyo ?
doğum tarihin netleştimi ?
:içelim:artık böyle şişeci oldum kızım bende :jeyyar:
:teytey::teytey: :roflol::roflol::roflol:
diyene bak sanki kendi çok düzgün yazıyorda bizden düzgün okumamızı bekliyor....:roflol:
(nee yani beşi bi yerdemi takacakmış :roflol::roflol:)