2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
pringles
Burdada öyle devlet anneye para yardimi yapiyor 2 sene Türkiye de ki kizlar kizacak simdi ama sen bebegine bak baska bisi gerek yok diyor devlet.Bu senede dedigin gibi tesvik olsun diye parayi arttirdi. Ama calisan anneler bu bizim hayatimiz 6 ay yeter evde durmaya diyip bebekleri yuvalara birakip islerine dönüyor oda onlarin zihniyeti. Burdakilerde öyle pek tipi degisen yok ama kuzeye gittikce hem boylari uzun oluyor kadinlarin hemde zayiflar.

blueness
Benimde ilkinde sorunum olmamisti .Doktora sordum muhtemelen oda ayni sekildeymis ama anlamamisin demisti olabilir.Hatta ayakalrim kac numara büyümüstü normaldir sicak filan diyip üstünde durmamistim.Bu sefer cok inceliyorum ondan buluyorum herhalde.Sanada gecmis olsun canim .

Askitom
Gidecek kimse yokmu? Azda olsa bacaklarin acilir bi tur at iyice giyinip ayyy bak canim cekti sahlep vardir simdi orda gidip icsene benim yerimede :))))

MELTEM ABLA
Ben suanda BULGARISTAN VATANDASIYIM
esım buralı dogunca hemen turk kımlıgı cıkcak oglumun
ama ben buralı olsam esım bulgarıstanlı olsa
bebegın kımlıgı annenın soyadını alıyor cok komık
2 kısı yabancı olsa vatandaslık alamıyor
OGLUMUZ BULGARISTANDA DOGSA
SANIRIM HEMEN KIMLIK ALAMAZ
BABASI YABANCI OLUR CUNKU

yok kızlar evham yapmıycam eşimn hatrına katlancam yapacak başka bişey yok .gelir mutlaka gelmeme gb bi lüksü yok torunu olcak yakınlaştıya koşa koşa gleir

kizlarrr dun yine tvde esra ceyhana bir doktor sutu azaltan yada arttiran seyleri söyledi bazilarini yanlis biliyomus yaziyommm
azaltanlarr....
maydonoz
nane
bitki caylari
nisasta unu
tursu turleri,,,

ARTTIRANLAR,,
beyaz uzum
dere otu bu ikisi cok arttiriyomus ama bir hafta birini bir hafta birini yemeliymisiz
havuc
beyaz dut
beyaz dut kurusunun suyu
aklimda kalan bunlar kizlarr bide benim daha once duydugum vardi
kabak cekirdegi
beyaz leblebii

günaydıııııııııınnnnnnnn nerdesin kızsen özlettin kendini sende hoş geldin

hoşbulduk canım. doğurmadan kavuştum ya sizlere şkür kaydirigubbakcemile3 valla evdeyim canım işe gitmiyorum evde de internet yoktu malum uzak kaldım sizlerden şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım. allah beterinden saklasın ne diyelim

merhaba kizlar sabah kalktim gece yazdiklarinizi okudum massallah tam gece kusussunuz gece bilgisayar basinda doguracaksiniz birkaciniz :) ozellikle julim sen ben de bugun eve camasir makinesi servisi gelecek oraya gidecegim servisten haber bekliyom ben de sanriim araba tepesinde gezerken doguracagim bu gidisle dun aksam alisveris emrkezindeydik kardesimle ev icin bi suru havlu bornoz battaniye alisverisi yaptim daha da bitmedi daha nevresimler mutfak icin ivir zivirlar kaldi onlari da hafta ici tammalayacagim insallah annem ve teyzem geliyo yarin onlarla gezerim ama bu hafta ciddi yoruluyorum yarim saat yurusem yoruluyom son haftaya kadar fittir fittir geziyodum 3-4 saat simdi yuruyemiyom zor oluyo ama is de var mecbur dolasacagim normal dogursam bu kadar yurumeye kolay olurdu dogumum herhalde kardesim esi ve oglusu da disciye gitti evde yalnizim size bir bakayim dedim bu arada

ben 51 hamile kaldım 58 şuan
kocalari yurt disinda olanlarin kiolari boyle oluyo demek bocukcum uzuntuden hasretten dimi canim saka maka ben de sadece 6.5 kilo aldim ama ben diyet falan da yapmiyom makarnalari borekleri bol bol yiyom ama cok abur cubur istemiyo canim yapi meselesi sanirim normal yemekelrimi bri de yogurdumu meyvemi yiyorum oglusum cok sukur iyi kilosu haftasiyla 3-4 gunde onde gidiyormus doktorum cok iyi diyor ama etraftakiler sen cok az kilo aldin bebisin zayif olacak diyolar sinir oluyorum sana ne diyo canim doktorun normal dedi mi bu kadar az kilo
ya dimple oyle deme uzme bizi ben de cok az kilo aldim ama oglusum haftasiyla uyumlu hatta biraz onde gidiyor gecen tvde bir kadin cikmisti unlulerden biri 6.5 kilo almi hamileligi boyunca ama bebisi 3.5 kilo dogmus massallah boyle durumlar da var yani belki bizim de oyle olur
Gunaydin ben doguma gidiyorm dua edin suyum geldi hafif sancim var

canim hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah bebisini guzel haberlerini bekliyoruz insallah canim

Meltem abla gıdecek o kadar cok kısı var kı
butun cevremız burda
ama sanırım dayımın kızı gelcek
sımdı msj attı

burda 3 sene annelik parasi cocuk 18 yasina gelene kadarda cocuk parasi annelik parasi 550 euro her ay cocoukparasida 120 euro sizin orda nekadarsormasi ayipp? bide burda her cocuk bir oncekinden cok aliyo arttiriyolar doguruyon diyeekaydirigubbakcemile3

Hoya
Catlatirlar valla adami canlarina oku gik diye sesleri cikmaz tipleride belli etmez.Annem bi sefer dert yaniyor suram agriyo buram agriyo diye telefonda.O sirada annemden 5 yas büyük komsum cikmis elma agacinin tepesine elinde tahta fircasi agaci fircaliyor kisa hazirlik. Anneme dedim kadin sasirdi. 70 lik agac tepesinde hemde kac saat fircala babam fircala.Ne bilim öyle görmüsler alismislar.

pringles
Aynen dedigin gibi endise ve tasa yok bunlarda sanirim biz ne oldugu belli olmayna bir ortama dogunca icimize isliyor.Dün doktora soru soruyorum ya dedi sen nerden buluyorsun bu sorulari.Baska hastalari sormazmis hic.Neden bu kadar endiselisin bak bize güven biz isimizi biliyoruz diyor.Ne bilim alismisiz endiseli yasamaya.

bocuk
Iyim canim bu gün tembellik yapicam :)))

merve nasılsın canım ? doktor kontrollerin nasıl gidiyor aynı doktoramı gidiyosun

canım iyiyim şükürler 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım
çalışmaya devam yani hala nile gidiyorum ama şu katlı paylarının
yükselmesi canımı sıktı fiyatlar baya artacak normalde zaten yüksekti
bu saaten sonra değiştirmekte olmaz bakalım hakkımızda hayırlısı

aynen aynen ben burda sitede duydugumu sormaya calisiyom bide ilk basta tercumanim yoktu ben hic dil bilmiyom buarada devlet tercuman verdide ilk baslarda soramiyom ikili testi falan beni gorsen paraliyom kendimi vakti gelince onlar cagirdida testleride herseyide sakin sakin yapiyolar biz evhamliyizz:sinifsinif:

maşallah ya
bizim sülalede 70 i gören çok nadirdir

ay ne çok yazmışsınız yarısı ukudum..

bizim beşigimiz hafta ssonu geliyo. uyku seti alcam bakalım nasıl bişey olacak....

nasıl hafta sonu geliyor çarşamba günü gelmeyecekmiydi??? CADIARZU

beşi sdsmt bebiş değil
allam ya gözü döndü bizimkinindelikafadulden
:içelim:artık böyle şişeci oldum kızım bende :jeyyar:
bende bebiş annadım delikafadulden delikafadulden

:teytey::teytey: :roflol::roflol::roflol:
körler sağırlar birbirini ağırllar
ben de beşi yazmışım-tatlicadiarzu-
diyene bak sanki kendi çok düzgün yazıyorda bizden düzgün okumamızı bekliyor....:roflol:
(nee yani beşi bi yerdemi takacakmış :roflol::roflol:)

neyse kızlar size doyum olmaz
bizim bugün pazar kuruluyor evin önüne
ineyim de biraz sebze falan alayım
hem pazarcı dostlarım da özlemişlerdir
bekletmeyeyim onları

blu hoş geldin nasılsın nasıl gidiyo ?
doğum tarihin netleştimi ?

hoşbulduk güzelim. iyi şükür yok bi yaramazlık. en son konuştuğumuzda 21 ocak demişti doktor ama bugün randevumuz var bakalım artık kesin net konuşuruz. sen nasılsın bebişko ne yapıyo

kız sedoş alemsin
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…