FEYZAE
Dün kisa bi haber yollamis daha kuvözdeymis ama iyilermis.Yalel den haber yok hala cok merak etmeye basladim.
blueness
Hosgeldin merak etmistik senide kizlar dogurmaya basladi sende ne haber?
evet canim ben normalde aralik annesiyimde benim tik yok sondan sizede takiliyom gununu gecrirse ocak annesi olursam yabancilik cekmeyim diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canim ben normal dogumu bekletecekleri icin yani suanda oyle ufak ufak sancimda yok az bi kasilmam disinda hic eken olacak gibi bir belirti yok ondan ben haftami doldurrrum gibi geliyoo
kizlar deniz akkayada dogurmus kizi olmus amerikada dogurmussss
Hoya
Nasilsin canim?
pringles
Gel takil bizim kizlar Aralik ayini doldurdu zaten seni ocak ayina aliriz dicem ama hesap yaptim en fazla yilbasi gecesi dogrursun daha kalmaz.
senin erkekmiydi bebiş geç olabilr tam doldurcak demkki hayırlı doğumlar olsun zmannında olsunşar zaten erken olup küvezdede çok zor allah yardım etsin küvezde olan arkadaşlara .benim kasılmalrım ağrılarm var geçiktrci ilaç kullanıyorum 38.haftaya kadr uzattık bakalım bizimki hazırmış dönmüş beklyoruz hakkımzdan hayırlsı bnd enormal doğumu beklyorum
Hosbuldum askitom FEYZAE siz nasilsiniz? Ben dün gece iyi uyudum ya bu gün göbegimi hic hissetmiyorum sanki göbek bebek yok gibi arada tekmeyi yiyince varmis diyorum :))))
o kimden hamile kalmış ya
blueness
Iyiler canim sagol ben enfeksiyondan dolmus vaziyetteyim ama idare ediyorum.Dün doktordaydim dogumdan sonra eski haline dönersin bisi yok dedi icimi rahatlatti.Normal dogumla 19 ocak ta dogrursun diyor doktor bakalim görecegiz.
tanidik biri degil heralde normalde hafta sonu dogurucuymus hafta ici dogurmus babasida hemen amerikaya gitti dedi ama kim babsi bilmiyom adinida ayse koymusss
pringles
Kal kal :))) Ben ogluma tam senin kadarken ucaga binip almanya ya geldim gher gün bakiyordum ne zaman dogacaksin diye ama 41 haftayi doldurduda geldi.
FEYZAE
Öyle olmaz canim doktor bisi demediyse sen isten eve gectin rahatladin kendini kasmiyorsundur ondan öyle gelmistir. Bosver bak keyfine biraz o kadar calistin
Bu arada niye Amerika da dogum yaparlarki sacmalik Türkiye de isin gü
maşallah pringles magazin d gibisin