bende 21de geldim temmuzda 23 olacam ben istanbl gibi buyuk bir yerdede degildim k.marasliyim ordan geldim ama burasi kucuk bir ilcesi ondan sosyal faliyet sifirr kizim okula bslarsa bidaha zor doneriz cunku buranin okuluyla turkiye cok farkli yani burda okula baslarsa turkiyede asla yapamaz ondan okula basladan donmek istiyoz ama iste hersey kismettpringles
Yasin kac bilmiyorum ama yurtdisina 20li yaslarda gitmek gerekirmis benim icin cok gec olduIyi kazaniyorsaniz sabredin .Dedigin gibi merkezde yasamiyorsan mümkün degil zaman gecmez insan dayanamaz.Benim sansim burasi hem eyalet hem baskent ama cok kücük Istanbul dan sonra bu ne ya oldum :))) Bide ben Istanbulluyum 7 göbek dogma büyüme sokaklari gözüm kapali bulurum burda millet bi yere gidecek navigasyon kullaniyor bana soruyolar bulabilir misin diye ilk zaman aptal mi görüyolar ya diyordum sonra onlari anlamaya basladim :))))))))) Burda sosyal alanda imkanlar cok cok fazla ama asir pahali.Bazen cok güzel konserler oluyor kari koca gitsek o hafta ac kaliriz (( Cocuk olmasa valla ac kalirdim gezerdim ama olmuyor.Neyse almanlardan cevre cok bazen hediye filan bilet bi davet oluyor beni bildikleri icin hemen beni cagriyorlar sagolsunlar o sayede bayagi güzel seyler gördüm.Ama hamilelikte riskler olunca tam eve kapandim.Ben bu yastan sonra dönmeyi düsünmüyorum cocuklarin üniv bitirdigini görecek kadar yasasam bile mutlu olurum.Ama yas kücükken yurt disi yapip Türkiye ye dönmek en güzeli.Cocuklar dili cok cabuk ögreniyorlar tavsiyem bari bi dil ögrensin kizin ondan sonra dönün.Türkiye de dil ögrenmek cok zor pahalu bi is bi artisi olur kizinin .
GÜNAYDINNN
gece kuşları geriden geriden sizin yazdıklarınızı okuyodum gece
amannn bi baktım sabah scedcedu doğuma gidiyorum suyum geldi deyince elim ayağım boşaldı
canım benim yaa Allah yardımcısı olsun
pringles
En güzel yastasin valla tüm imkanlarini kullan. Burda belediyenin bi sürü ücretsiz kursu filan var arada bakiyorum ben ordada vardir mutlaka Türkiye de isine yaricak seylere bi baksana.Okullar farkli evet ama 3 yasta yuvaya gidiyor ya en azindan kapar bisiler 3 yas deme en cok bildikleri yas
Sdsmt
hosgeldın
selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum
selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum
bişi demedimdoktorların işine geliyo tabi sezeryan gecenin bi yarısı kalktım
hastaneye gelmek işlerine gelmiyo sen ne dedin peki doktoruna ?
Ya julı cnm
bencede baska dra gıt
kolaya kacmıs gıbı geldı drun bana
ne demek yapamazsın
bana hıcte oyle demedı drum
boyle gıderse normal olursun dedı 40 gun onceden
moral bozmaya ne gerek var
cok kızdım druna
hakkında hayırlısı olsun
ama normal yapman taraftarıyım sartlar el verdıgınce
slm julicim melisa hanımın iyi olmasına sevndim. acaba kilo ile alakalı bir irilik falanmı var ondan mı öyle dedi doktorun. muhakkak bişi görmüştür bence. bu senin memnun olduğun doktor değilmiydi tülay. açık açık sorsaydın keşke nedenini niyesini. hayırlısı bakalım her ikiniz içinde