2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

öyle canım sağol teşekkür ederim ama yumuşak ya şaşrdım hep kaç gündür aklımda dedim pazartesi sorarım doktora artık.belkide kasıldı bebeğim çarşama günene kadr çalıştım iyi dayandım .keyfini çıkarıyorum ama kaynanam gelyor yarın sabah kabus başlıyor göremeye tahammülüm yok

pringles
Sen bendede kuzeydeymisin ya ben Hamburg dayim.Sanirim yurtdisi olan 5 kisiyiz grupta bi bizi normal dogurtturacaklar secme sansi yokki Orda dogumlar nasil burasi gibi günde bi dogum olursa bayrammi yapiyorlar :))))))

avrupa vatandasi oluyo canim ondan orda yapiyolar mesela ben doktora dedim buranda yapmasam turkiyede yapsam dedim bana bakicak kimsem yok esimle ben variz dedim oda dediki turkiyede yaparsan bebek orda kalir vize bekler sen buraya gelirsin dediii ama burda yparsan hem turkiye kimligi hem bura kimligi olur dediii

günaydın bocuk

meltemcim inşallh geçer enfeksiyon mantar kaşıntıda yapar allah yardımcın olsun

Günaydin bocuk
Nasilsiniz canim?

FEYZAE
Artik iyi taraflarini görmeye bak.Kaynananin iyi yaptigi bisi vardir mutlaka yaptirt oyalansin seninle ugrasmasin boskalip :))))

pringles
Sen bendede kuzeydeymisin ya ben Hamburg dayim.Sanirim yurtdisi olan 5 kisiyiz grupta bi bizi normal dogurtturacaklar secme sansi yokki Orda dogumlar nasil burasi gibi günde bi dogum olursa bayrammi yapiyorlar :))))))

a.sa.sa.s aynen sekerimm dogurana varya annelik parasida fazla tesfik ediyolar resmen zaten finlilerde 10 tane dogursa ayni tipleri bozulmuyooo ondan doguruyolar

a.sa.sa.s aynen sekerimm dogurana varya annelik parasida fazla tesfik ediyolar resmen zaten finlilerde 10 tane dogursa ayni tipleri bozulmuyooo ondan doguruyolar

maşallah ya
ben bi tane doğuracam şimdiden şaftım kaydı-tatlicadiarzu-

prıngels cnm kısmetse normal dogum allahtan bı aksılık cıkmazsa

FEYZAE CNM FACEDE OLMADIGINI BILIYORUM AMA BI UMUT BAKTIM

MELTEM ABLA IYIYIM SAGOL
bugun cok yalnızım esım ıste
vallaha evde kımse olmayınca cok bos gelıyor ev
havada acayıp soguk ve yagmurlu
gezmeye de gıdemıyorum halıyle,
gıtsem kendıme soyle bır yemek ısmarlasam olcek
daha persembe gezdım butungun yalnız
ama napem cnm sıkıldı yaaaa

çok geçmiş olsun yahu. benimde böbrek rahimin üstünde yeri yanlış bende de problem çıkar diye şükür bi sorun çıkmadı. bi tek doğum sezeryan olacak.

günaydın kızlar

bocukk günaydın hoşgeldin

pringles
Buranin yasasinda anne yada babadan biri alman vatandasi diilse cocuk nerde dogarsa dogsun alman vatandasi olamiyor.Gene anne babadan biri türk vatandasi ise ve türkiyede dogum yaparsa önce türk vatandasi yapiyor sonra konsolosluga basvuru bi sürü iskence.Bende o duruma kalmiyim diye koca göbekimle atlayip gelmistim :))) Ama Amerika nasil bilemiyorum anne baba türkken neden sadece orda dogdugu icin amerika vatandasi olsun bebek ama eyalet yasalari farkli olabiliyor.Bulmuslardir saf bi eyalet belkide ne bilim :) Ama bana bedava amerikan vatandasligi yollasa evime kabul etmem sürünüyo vatandaslari önce onlara baksin.

FEYZAE
Canim sagol bende kasinti yok ama az su gibi akinti var onu test etti mantar dedi.Ilac kullandim ama dun gene bakti gene kasinti yok akinti devam ama kasikta kötü agri var ya o gecmiyo hic. Hala iyilesmemis dinlensin gene ilaca vericem dedi.Insallah doguma kadar gecerde yoksa bebegede bulasiyormus

aşkitom baklava nasıl oldu becerebilmiş mi seninki

feyzae
BOSVER CNM
SENI ANLIYORUM
AMA GELMESE OLMAZ MI KI?
SANA HIZMET EDECEGINE HIZMET BEKLER ANLADIGIM KADARIYLA
GELIRSEDE CANNI SIKMA
BAK EVDESIN BU GUZEL GUNLERININ TADINI CIKAR

maşallah ya
ben bi tane doğuracam şimdiden şaftım kaydı-tatlicadiarzu-

valla bunlarin karnina top koyuk gibi baska bisey yok ama spordu yuruyustu derken bunlarin isi yok 8 saatten fazla calismazlar asla dert yok tasa yok sadece gezerler evlerini suslerler cocouklarla oynarlar ee devlet bakiyo para sikintisida yokk ondan kendilerine bakarlarrr

Hoya cnm
cok guzel olmus
becerdı guzel oldu
ama serbetını ben yaptım
tarıfe gore yaptım ama bıraz sekerlı olmus
karar verdık bıdaha olcusunu azaltacaz

yok canim bizim burda doguyosa cocuk bura vaatandasi oluyo anne baba turkte olsa yabancida olsa ama ben amerikayi oyle duydum yani nekadar dogru bilmiyomda onun icin unluler amerikada doguruyoo

maşallah canları tatlı demek ki
biz kendimizi paralayalım
onlar

ohh ohh yan gel osman on dönüm bostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…