FEYZAE
Öyle olmaz canim doktor bisi demediyse sen isten eve gectin rahatladin kendini kasmiyorsundur ondan öyle gelmistir. Bosver bak keyfine biraz o kadar calistin
Bu arada niye Amerika da dogum yaparlarki sacmalik Türkiye de isin gü
FEYZAE
Öyle olmaz canim doktor bisi demediyse sen isten eve gectin rahatladin kendini kasmiyorsundur ondan öyle gelmistir. Bosver bak keyfine biraz o kadar calistin
Bu arada niye Amerika da dogum yaparlarki sacmalik Türkiye de isin gü
pringles
Sen bendede kuzeydeymisin ya ben Hamburg dayim.Sanirim yurtdisi olan 5 kisiyiz grupta bi bizi normal dogurtturacaklar secme sansi yokkiOrda dogumlar nasil burasi gibi günde bi dogum olursa bayrammi yapiyorlar :))))))
a.sa.sa.s aynen sekerimm dogurana varya annelik parasida fazla tesfik ediyolar resmen zaten finlilerde 10 tane dogursa ayni tipleri bozulmuyooo ondan doguruyolar
blueness
Bebek böbregimin üstüne yerlesmis böbrek büyümüs calismiyor o yüzden böbrek hastalari gibi enfeksiyon vücüdum tabi son zamanlarda o enfeksiyon her yere sardi mantari da gördüm su ömrü hayatimda sayesinde( Antibiyotik verdiklerinde rahattim ama artik cok oldu alamiyorum.Bisi olmaz diyor doktorlar bakalim güveniyoruz.
günaydın kızlar
prıngels cnm kısmetse normal dogum allahtan bı aksılık cıkmazsa
FEYZAE CNM FACEDE OLMADIGINI BILIYORUM AMA BI UMUT BAKTIM
MELTEM ABLA IYIYIM SAGOL
bugun cok yalnızım esım ıste
vallaha evde kımse olmayınca cok bos gelıyor ev
havada acayıp soguk ve yagmurlu
gezmeye de gıdemıyorum halıyle,
gıtsem kendıme soyle bır yemek ısmarlasam olcek
daha persembe gezdım butungun yalnız
ama napem cnm sıkıldı yaaaa
maşallah ya
ben bi tane doğuracam şimdiden şaftım kaydı-tatlicadiarzu-
yok canim bizim burda doguyosa cocuk bura vaatandasi oluyo anne baba turkte olsa yabancida olsa ama ben amerikayi oyle duydum yani nekadar dogru bilmiyomda onun icin unluler amerikada doguruyoopringles
Buranin yasasinda anne yada babadan biri alman vatandasi diilse cocuk nerde dogarsa dogsun alman vatandasi olamiyor.Gene anne babadan biri türk vatandasi ise ve türkiyede dogum yaparsa önce türk vatandasi yapiyor sonra konsolosluga basvuru bi sürü iskence.Bende o duruma kalmiyim diye koca göbekimle atlayip gelmistim :))) Ama Amerika nasil bilemiyorum anne baba türkken neden sadece orda dogdugu icin amerika vatandasi olsun bebek ama eyalet yasalari farkli olabiliyor.Bulmuslardir saf bi eyalet belkide ne bilim :) Ama bana bedava amerikan vatandasligi yollasa evime kabul etmem sürünüyo vatandaslari önce onlara baksin.
FEYZAE
Canim sagol bende kasinti yok ama az su gibi akinti var onu test etti mantar dedi.Ilac kullandim ama dun gene bakti gene kasinti yok akinti devam ama kasikta kötü agri var ya o gecmiyo hic. Hala iyilesmemis dinlensin gene ilaca vericem dedi.Insallah doguma kadar gecerde yoksa bebegede bulasiyormus
valla bunlarin karnina top koyuk gibi baska bisey yok ama spordu yuruyustu derken bunlarin isi yok 8 saatten fazla calismazlar asla dert yok tasa yok sadece gezerler evlerini suslerler cocouklarla oynarlar ee devlet bakiyo para sikintisida yokk ondan kendilerine bakarlarrr