ya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert
kullanıcının biri benim misafiri bilmem
ya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız.bu akşam pek kımse yok neden? herkes dızımı ızlıyo yoksa
bende haşlasam iyi olcak sanırım ama şimdi buzlukta yerim yok[
canım benim için en kolay yemek fasul ye nohut haşlayıp atıyorum dolaba pişirmek isredigimde 30dk fasulye pilav hazır çorba salata afiyet olsun
kımıldıyormu peki .sertleşip sonra yumuşuyor ama.benimki de şekilden şekile giriyo bugün daha bi acayip.dr sorsan canım bi ara olmazsaya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız.bu akşam pek kımse yok neden? herkes dızımı ızlıyo yoksa
ne kalpazansın hoyaculii hoşgeldinalkisalkisalkis
amma gezmişin ha ben iki dk. yürüyom nenem gibim tısılamaya başlıyom-tatlicadiarzu-
neler aldın bakem
:ecrin_bebek:
teveccülünüz sositososito sositosositojjuliet ne kadar pozitifsin çok gülüyorum senin yazdıklarına
sende balkondan hava alsaydınHosgeldın julı
masallah ıyı gezmıssın
butun gun evdeydım ben
soguk dıye cıkarmadı kocıŞ
evdede cnmız sıkıldı ama napalım
maşallah canım bebişinekızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.
kanka çok alemsin vede çok tatlısın
bende gezmeyi çook seviyorum
sormaki sorma ama şu sıralar çok komik oluyo yaa habire çiş yok karnın acıktı yemek saati
yok yürürken ağrı derken
ne aldın gene
hadi bakalım yarın ne belli olacak belki haftaya sezeryana alır seni neme lazım
aman yaa normla doğur ne olur
pijama takımı aldım kocama bişiler aldım
bide melisan banyo termometresi eksikmiş onu aldım
:lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragidtp kapatılmış kızlar, içime az da olsa su serpildi...2 kişinin milletvekilliği düşürülmüş 37 kişiye de siyaset yasağı getirilmiş........
güle güle kullanın canımbugün netten siperiş verdiğim bebek şekerlerimiz geldi
BÜYÜK BOY KELEBEK BEBEK ŞEKERı - ŞOK FıYAT 0.60, #21674527 Gittigidiyor.com
işte bunlardan sipariş etmiştim ama sepet almadım gümüş tepside verilse olur mu sizce?
bugün netten siperiş verdiğim bebek şekerlerimiz geldi
BÜYÜK BOY KELEBEK BEBEK ŞEKERİ - ŞOK FİYAT 0.60, #21674527 Gittigidiyor.com
işte bunlardan sipariş etmiştim ama sepet almadım gümüş tepside verilse olur mu sizce?
culii ordaysan ses ver anacım
ne kalpazansın hoya
bebişin sana cekmese bari :dilcikar:
[/B]
nerden annadın nan geldiğimi
hayalet oldk ama
kacmıyo gözünden zemuszemus
çok şirinler olur niye olmasın ne farkederki ha tepsi ha sepet.benim eşimde bebek şekeri ne diyip duruyo du.adam bebegin yiyecegi bişi zannetmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende yok misafirlere ikram için dedim nikah şekeri gibi oda benim gibi gereksiz old. karar verdi.çünki gelenimiz gidenimiz çok az olcak.
gittim yaa
doğum hastanesine gittim
hem bebemin kilosunu merak ettim
hem de domuz gribi aşısı oldum
haberin olsun canım sadece doğum hastanesinde yapılıyormuş
hastane sakindi bugün
randevuma 20 dk. olmasına rağmen hemen muayeneye aldılar
:)bundan sonra böyle canım alış artık
kullanıcının biri benim misafiri bilmem
altta baskı hissi ve baskıdan dolalayı ağrı var. bebeğin hareketini hissediyorumcnm karnının sertliğinden başka bi şikayetin varmı kasıkta altta sancı gibi bebeğin hareketlerini normal hissediyomusun
kımıldıyormu peki .sertleşip sonra yumuşuyor ama.benimki de şekilden şekile giriyo bugün daha bi acayip.dr sorsan canım bi ara olmazsa
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok geçmişi okumadım daha ben kuafördeydim 3 ,5 saat saçlarım boyattım kestrdim manikür yaptrdım ama yoruldum yaaa sırtım ağrıdı artık.doğuran varmı ?*zemuszemus
çok şirinler olur niye olmasın ne farkederki ha tepsi ha sepet.benim eşimde bebek şekeri ne diyip duruyo du.adam bebegin yiyecegi bişi zannetmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende yok misafirlere ikram için dedim nikah şekeri gibi oda benim gibi gereksiz old. karar verdi.çünki gelenimiz gidenimiz çok az olcak.
öyle yada böyle bi yerde gelecekjulii yeter kızım gezme artık yolda doğurcan melisayı bak benden söylemesi
neler aldın bakem söyle hadi
ben yerimden kalkamıyorum artık
ama haftasonu alışverişe çıkmam lazım
kızımın halısıyla perdesini almadım hala
naniknanik naniknanik naniknanikben olunca tek hayalet oluyor
sen de gelince iki:lepi: