2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız.bu akşam pek kımse yok neden? herkes dızımı ızlıyo yoksa

ya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert

cnm karnının sertliğinden başka bi şikayetin varmı kasıkta altta sancı gibi bebeğin hareketlerini normal hissediyomusun

böcük dün gece kaçtın erkenden
beyin kızdı demikaydirigubbakcemile

[

canım benim için en kolay yemek fasul ye nohut haşlayıp atıyorum dolaba pişirmek isredigimde 30dk fasulye pilav hazır çorba salata afiyet olsun
bende haşlasam iyi olcak sanırım ama şimdi buzlukta yerim yok

ya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert
kımıldıyormu peki .sertleşip sonra yumuşuyor ama.benimki de şekilden şekile giriyo bugün daha bi acayip.dr sorsan canım bi ara olmazsa
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız.bu akşam pek kımse yok neden? herkes dızımı ızlıyo yoksa

iyi akşamlar h.g bilmiyorumda benimde çok uykum geldi.zor duruyom

culii hoşgeldinalkisalkisalkis
amma gezmişin ha ben iki dk. yürüyom nenem gibim tısılamaya başlıyom-tatlicadiarzu-
neler aldın bakem
:ecrin_bebek:
ne kalpazansın hoya
bebişin sana cekmese bari :dilcikar:

jjuliet ne kadar pozitifsin çok gülüyorum senin yazdıklarına
teveccülünüz sositososito sositososito
Hosgeldın julı
masallah ıyı gezmıssın
butun gun evdeydım ben
soguk dıye cıkarmadı kocıŞ
evdede cnmız sıkıldı ama napalım
sende balkondan hava alsaydın
bende yağmurlu havayı özlemişim
kaynanamla yağmurda kol kola romantik yürüyüş yaptık :roflol:

maşallah canım bebişine
hadi bakalım son 30 hee :lepi:

kanka sınırlarımı zorlamak istiyom ama bakalım
sanırım bende normal doğuracak döt yok kaydirigubbakcemile3
pijama takımı aldım kocama bişiler aldım
bide melisan banyo termometresi eksikmiş onu aldım

dtp kapatılmış kızlar, içime az da olsa su serpildi...2 kişinin milletvekilliği düşürülmüş 37 kişiye de siyaset yasağı getirilmiş........
:lepi: :lepi: turkbayragi turkbayragi
güle güle kullanın canım
cok güzeller
gümüş tepside olur neden olmasın

çok şirinler olur niye olmasın ne farkederki ha tepsi ha sepet.benim eşimde bebek şekeri ne diyip duruyo du.adam bebegin yiyecegi bişi zannetmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende yok misafirlere ikram için dedim nikah şekeri gibi oda benim gibi gereksiz old. karar verdi.çünki gelenimiz gidenimiz çok az olcak.

julii yeter kızım gezme artık yolda doğurcan melisayı bak benden söylemesi
neler aldın bakem söyle hadi
ben yerimden kalkamıyorum artık
ama haftasonu alışverişe çıkmam lazım
kızımın halısıyla perdesini almadım hala

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok geçmişi okumadım daha ben kuafördeydim 3 ,5 saat saçlarım boyattım kestrdim manikür yaptrdım ama yoruldum yaaa sırtım ağrıdı artık.doğuran varmı ?*zemuszemus

bizim de öyle şekerim
nasıl olsa şekerin çoğunu ben yiyeceğim ne gerek var o kadar uğraşmaya:umursamaz:

dünde bana sağlık ocağındaki doktor domuz gribi aşını ol mutlaka dedi.. birde atakumdaki sağlık ocağında yapılıyormuş.

bundan sonra böyle canım alış artık

kullanıcının biri benim misafiri bilmem
:)

cnm karnının sertliğinden başka bi şikayetin varmı kasıkta altta sancı gibi bebeğin hareketlerini normal hissediyomusun
altta baskı hissi ve baskıdan dolalayı ağrı var. bebeğin hareketini hissediyorum
kımıldıyormu peki .sertleşip sonra yumuşuyor ama.benimki de şekilden şekile giriyo bugün daha bi acayip.dr sorsan canım bi ara olmazsa

kımıldıyor ama yumuşamıyor karnım doktora çarşamba gitmiştim bebk doğum kanalına inmiş dedi şikayetin devam ederse seni yatırmak zorunda kalırım,serum bağlarız nst takibi yaparım dedi eğer sancı çıkmazsa istirahat etmiyorsun demektir dedi. ama öyle ağır iş yapmıyorumki
birde benim hamileliğimin başından beri hep kasık sancım oldu

maşallah maşallah
doğuran yok anacım
benim kuaför beni görünce gelme doğurursun falan diye dalga geçiyolaelaelaelaelae

teşekkürler canım, önceleri ben de gereksiz görüyordum ama kocem heves edince ben de heveslendim.

öyle yada böyle bi yerde gelecek
ama nerde delikafadulden

pijama takımı alt aldım kendime koceme ciciler ve banyo termometresi aldım
onların hatırları kalmasın

bide ağda kaş bıyık işte laelaelaelaelae
hazırız.........

ben olunca tek hayalet oluyor
sen de gelince iki:lepi:
naniknanik naniknanik naniknanik

bu arada eşime hastanede misafirlere nasıl çikolata ikram edeceğiz diye sordum
aldığım cevap şu bebekli güzel çikolatalardan yaptırırz oldu.
ben de dedim oldu hastane parası kadar çikolata parası verelim
garibim onların o kadar pahalı olduğunu bilmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…