2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
cnm esın gelecekse yap br mercımek yada tarhana corbası
bırde cevızlı yada peynırlı makarna
al sana en acılınden yemek

Kadus
Sgol canim.

demet
Ben aksam üzeri disari ciktim daha yemedik acil yemek en kolayi kurufasulye pilav :))))

Askitom
Ne sinavina giriyor damat Allah zihin acikligi versin.
Sorma ben gene fena oldum tv basinda kapattim dayanamiyorum ölüm haberlerine .Zaten nefes alamiyorum birden tikaniyorum :KK43:

ben evet keşli makarna yapım yarına 3 çeşit yaparım bu akşam tek olsun.saol aşkitom.12 de gelcek eşim

Askitom
Bende o bahsettigin aci tam bicak sokmasi gibi ayaga kalktigmda biri bicak sokuyor sanki bi yere tutunmadan ayakta duramiyorum ama geciyor bir iki dakikada.

Kadus
Sgol canim.

demet
Ben aksam üzeri disari ciktim daha yemedik acil yemek en kolayi kurufasulye pilav :))))

kuru fasulye pilav en kolayı mıııııııı.amanın ıslancak ,haşlancak vs. vs. pek bi zor geldi bana ne üşengecim yaakaydirigubbakcemile3.valla adam kurudu kaldı bi deri bi kemik.zaten öyleydi de

meltem abla hosgeldın
aksam lısesı sınavına gıdıyor
lıseyı almak ıcın
oyle zor degıl ama cok masraflı
senede 3000tl verıyoruz
bu sene son ınsallah
3 senesı bu sene
gıden parayı dusun yaniiii

demet cnm bıde yogurtlu havuclu sarımsaklı salata yap
al sana 3 cesıt
sarımsak bu grıp ıcın ılac gıbıymış

meltem abla artık dogumumuz yaklastı ondan mıdır acaba
bırde domuz grıbı asısını soracaktın meltem abla
ne dedı drun
ben hala kararsızımmm

[
kuru fasulye pilav en kolayı mıııııııı.amanın ıslancak ,haşlancak vs. vs. pek bi zor geldi bana ne üşengecim yaakaydirigubbakcemile3.valla adam kurudu kaldı bi deri bi kemik.zaten öyleydi de

canım benim için en kolay yemek fasul ye nohut haşlayıp atıyorum dolaba pişirmek isredigimde 30dk fasulye pilav hazır çorba salata afiyet olsun

Bocuk ordugun battanıyeyı gordum
masallah cok becerıklısın
cok guzel mıŞŞŞ
elıne saglık

Yaa kızlar ben karar verdim benim oğluş sağ göğsümün altında bi delik olduğunu zannedip ordan çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Yavrum kafasını öyle bir dayıyor ki sanki altta da bi göğüs oluşacak. O gerdirdikçe yok oğlum ordan değil aşağıya dön diyorum ama dr dediği gibi paşam yer etmiş kendine hiç istifini bozmuyor opuyorumnanaktan

ayy yerim ben onun kafasınıopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız hoya doktoramı gittin sen bakıyım gözümden kaçmış birisinin alıntısında gördüm.. maşallah bebişine.....

ya kızlar birde benim karnım dünden beri taş gibi hiç yumuşamıyor....öncedende oluyordu sertleşme ama bir süre sonra geçiyordu şimdi iki gündür hep sert

kız hoya doktoramı gittin sen bakıyım gözümden kaçmış birisinin alıntısında gördüm.. maşallah bebişine.....

gittim yaa
doğum hastanesine gittim
hem bebemin kilosunu merak ettim
hem de domuz gribi aşısı oldum
haberin olsun canım sadece doğum hastanesinde yapılıyormuş
hastane sakindi bugün
randevuma 20 dk. olmasına rağmen hemen muayeneye aldılar:eek::eek:

X