Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoya bizim eşimle hayalimiz bahçe içinde ev veeee bi dolu hayvan.ördeginden güvercinine kadar seviyoruz hayvanları.hem bebegin duygusal gelişimi içinde çok iyiymiş öle duymuştum ama saglıkta bi zararı olmasından endişeliyim.
afi,yet olsun ,bol bol yarasın bebişine.ben geldim yemek yedik haberlere bakıyorum bir yandan da size.
selam kizlar myoceandan haberi olan varmi acaba??uzun zamandir yok sancilari vardi dogummu yapti yoksa??????????????
Bızde kocısle kocıs fındık kırıyor
bende seyredıyorum
esım sınava gıtcek sımdık
ya buarada 19 kısı olmus
yazık onlarada cok uzuldum
en helel para madencılerın
allah aılelerıne sabır versınnn
Yaa kızlar ben karar verdim benim oğluş sağ göğsümün altında bi delik olduğunu zannedip ordan çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Yavrum kafasını öyle bir dayıyor ki sanki altta da bi göğüs oluşacak. O gerdirdikçe yok oğlum ordan değil aşağıya dön diyorum ama dr dediği gibi paşam yer etmiş kendine hiç istifini bozmuyor opuyorumnanaktan
Yaa kızlar ben karar verdim benim oğluş sağ göğsümün altında bi delik olduğunu zannedip ordan çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Yavrum kafasını öyle bir dayıyor ki sanki altta da bi göğüs oluşacak. O gerdirdikçe yok oğlum ordan değil aşağıya dön diyorum ama dr dediği gibi paşam yer etmiş kendine hiç istifini bozmuyor opuyorumnanaktan
Merhaba kizlar
Doktordaydim 2325 gr olmus benim bebek.Agrilarimi sordum dün gece hic uyumadim agridan dedim alsaydin bi agri kesici dedi doktorda.Ne bilim öyle ilac alamamki bilip bilmeden. Bebegin durumu iyi sende dogumdan sonra eski haline dönersin sabret kalici bisey yok dedi bana.2hafta sonraya gün verdi nts de kaldim 25 dakika koltugu öyle güzelki uyumusum :)) Mantar gecmemis dinlensin bi daha geldiginde gene ilaca veririm dogumda bisey kalmaz dedi.
biz geldik doktordan
aslında aşı olmaya gitmiştim doğumevine
gelmişken bebemi de gösterem dedim
kan idrar tahlili yaptırmadık
30. haftadan sonra gerek yok doğumda bakarız sorun yok sende dedi doktor
benim de işime geldizemuszemus
boyunu bilemiyom ama kilosu 2800 gr. mış
her şeyi iyi maşşallah
haftaya nstye bağlarız dedi
bi de aşı yapan hemşire ikiz mi bekliyorsun dedi
yok dedim
karnın çok büyümüş dediklava:
kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.