2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Yollayabildilerime yolladim ama facebook beni bloke etti üstüste cok mesaj yolladim diye acilica yollarim gene.

merhaba kızlar
geçmişi biraz okuyabildim ne kadar çok yazmışsınız
gözlerim ağrıdı valla

domuz gribi aşısıyla ilgili doktorum ban ayaptırma daha yeni geldi
nedir ne değildir belli değil, zaten pek çok kişi hafif
griple bu virüse karşı bağışıklık kazandı dedi. aynı şeyleri daha önce de abim söylemişti
abim de dr bu arada tıp fakültesinde. her ikisinin de uyarısı doğrultusunda ben aşı yaptırmayacağım.

size bişey soracağım
canbebenin bebek bakım örtüsünü nerden aldınız?
migros-kipa-carefour ve joker'e baktım hiçbirinde yoktu.

iyi akşamlar kızlar
sgk özel hastanelerden alınan fark ücretini % 30
dan % 70 çıkarmış öğle bi haber okudum
bilgisi olan varmı ?

demet güle güle kullanın canım
hürriyetin sayfasında da bu %70 farkla ilgili bi haber var ama ben tam anlayamadım
sanki bunu muayene ücreti için değil de tahlil tetkik için alacaklarmış gibi geldi bana.
bir de orda en fazla %70 fark alınacak diye bi ifade var

saol sced.ben bebek bakım örtüsünü marketten aldım ama başka yerlerde şubesi yoktur eminim yılmar diye bi yerdi.bi tane kalmıştı onuda ben aldım.güzelmiş kelebeklerde.%70 olayını da hiç duymadım

park yatak alanlar içine uyku seti aldınız mı_
uuyku seti alddım ama kenarlıksız
bebeklerimin odaları topiğine ekledim bugün

size bişey soracağım
canbebenin bebek bakım örtüsünü nerden aldınız?
migros-kipa-carefour ve joker'e baktım hiçbirinde yoktu.

özalcandan yada civilimdem almıstım galiba

tamam juli bakım bi.yorganı nasıl peki.benim baktıgım örtü gibi bişi de begenmedim

bir arkadaşın içine uyku seti aldıgını hatırlıyorum ve çok güzel görünüyordu

ben lansinoh kullanıyorum. doğum yaptığım gün süt sağmaya başladım kreme de aynı gün başladım.
bebek emerken ya da sağarken ilk an da biraz canım yanıyor ama hiç yara, çatlak falan olmadı çok şükür.
daha bugün hastanede bir kadın gördüm yara olmuş göğüsleri. kremden haberi olmasını bırak daha krem demesini bilmiyordu zaten. hey allaaam yaaa..
kadın memelerinin durumunu ne siz sorun ne de ben söyliim akannehir

humana çayı da bizim yeni doğandaki tüm hemşireler mutlaka için diyorlar.
vitamalt falan değil kesinlikle humana diyorlar. iyi geldiğini söylüyorlar.

bir de ara sayfalarda topuk kanından bahsedilmiş.
bunu hastaneye söylemeye gerek yok ki, zaten her yeni doğana yapılır diye biliyorum ben.
benim bebeğimin topuklarında iz vardı mesela, kan alınıp tahlili yapılmış.
ama sonucunu ancak olumsuz bir durum varsa söylerler. yoksa biz topuktan kan aldık bir sorun yok demezler.

çok güzel olmuş juli yatagınız güle güle kullanın.bizimki lacivert kırmızı bakalım gelsinde kurayım bi.tam anlayamadım bakarken, aldık ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…