2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Epidural anesteziyle yapılıdysa sezeryan kafein epiduralin yanetkisi olan başağırsını engelliyor.Onun için olabilir.

bence de o yüzdendir,çünkü epidural anestezi ile doğum yapanlara bol bol kahve için diyorlar,baş ağrısı çekilmemesi için...

slm kızlar ben geldımm
bocuk cnm cok moralım bozuldu ya
ben ozel hastanede yapacaktım dogumu

ben nete giremiyorum okuyamadım gecmii filan
a gribi aşısı yaptıran varmı doktorlarınız ne diyor

Sitede yaptıran var mı bilmiyorum.Ben henüz yaptırmadım 15inde randevum var doktorumla ayrıntılı konuşacağım.Telefonda sordum kaygı duyuyorsan yaptırmanda sakınca yok demişti.

Kizlar sokakta bazen görüyorum millet yeni dogmus bebegini anakucagina koyuyor koynunda gezdiriyor anne yürüdükce bebegin kafasi sallanniyor :ecrin_bebek: özendim ben de anneme söyledim bana Anakucagi yollasin diye. Ben de anakucagina koyucam oglumu gezdiricem. Türkiyede Anakucagi kullanilmiyor mu hickimseden duymuyorum anakucagi aldim diyen.

valla bilmiim ki. her sezaryan yapana nescafeyi dayıyorlar çapa'da.
doktorlar kantinle mi anlaşmalılar nedir :roflol:

canım anestezi alanlara özellikle kahve içmeleri söylenir çünkü anesteziyi kolay atmaları için hatta günde 3-4 bardak içmeleri söylenir..birde kızlar epidural yada spinal sezeryan olursanız hasta yatagınıza geldiğinizde olabildiğince dik kaldırıp yatmaya bakın anestezi yukarı çıkmasın yoksa baş agrınız çok olur...

Kizlar sokakta bazen görüyorum millet yeni dogmus bebegini anakucagina koyuyor koynunda gezdiriyor anne yürüdükce bebegin kafasi sallanniyor :ecrin_bebek: özendim ben de anneme söyledim bana Anakucagi yollasin diye. Ben de anakucagina koyucam oglumu gezdiricem. Türkiyede Anakucagi kullanilmiyor mu hickimseden duymuyorum anakucagi aldim diyen.

ben kanguru aldım canım,kullanacam kısmetse..

ne haber kızlar
bu ücret işi benimde kafama takılsı 31 aralıkta mı doğursam ne

neyse siz yazışın ben gece tekrar gelirim

alla alla iyice merak ettim
girmemesine imkan yok laptop u vardı her daim giriyordu
acaba netindemi problem var
valla kac saat oldu hala cevap yazmadı mesajıma ben de merak ettim ama korkuyorum da aramaya hayırdır insallah
jasmin77
Güle güle kullan canim aldiklarini biraz kolaylamisindir.

.
saol canım biraz kolayladım sayılır buyuk esya kısmı bitti simdi gelmelerini bekliyorum ondan sonra ıvır zıvırlar kalacak insallah sıfırdan ev kurunca catal bıcak bardak nevresim hersey gerekiyor gruplayarak yapıyorum alısverisi bir gun mobilya bir gun perde bir gun elektronik gibi daha kolay oluyor

poseıdon cnm bulundugum yerdekı en pahalı hastane
ımkanı yok kı zam gelmesın,kısmette ne varsa onu gorcez
cnm esım bugun evdeydı
oyuzden nete gıremedım
tel.ayarlarını yapıyor netten
hergun evde degıl
bu aralar sınavı var
2 gun calısıp bırgun evde
bıraz karısık yanı
normal zamanda,yanı sınavı olmadıgı zaman
2 gece beraber uyuyoruz
3.ncu gece gececı evde yalnızım
,

dımple julıyyet jasmın77
nasılsınız kızlar
valla bu ınsanları anlamıyorum bazen
yeter artık ya

aşkitom benim eşim de bir hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor,
bu hafta gececi,saat 23'te işbaşı yapıyor,salı günleri akşam 7'de işbaşı yapıyor,
bugün ben geldim o gitti,yalnızım ben de bugün,
mesai saatlerimizin uyuşmaması kötü oluyor ama ne yapalım ekmek parası işte..
ben 3 senedir alıştım artık bu duruma,Allah sağlık sıhhat versin yeterki çalışalım ,

askitom iyiyiz sen nasılsın cok duramıyorum ben bilgisayar basında kardesimin 20 aylık afacan bir oglusu var oturtmuyor bilgisayar basında arada girip yazıp cıkıyom

tabı cnm haklısın
bızım baya bol vaktımız oluyor
ben calısmadıgım ıcın
hamıle kalmadan ısı bıraktım
bı bıraktım
hemen hamıle kalmısım
bundada vardır dedım bır hayır
tekrar bırkac ıs baktım ama kısmet olmadı
MEHLIKASU
BEN BIZIM KAYINPEDERE SINIR OLDUM

tabı cnm haklısın
bızım baya bol vaktımız oluyor
ben calısmadıgım ıcın
hamıle kalmadan ısı bıraktım
bı bıraktım
hemen hamıle kalmısım
bundada vardır dedım bır hayır
tekrar bırkac ıs baktım ama kısmet olmadı
MEHLIKASU
BEN BIZIM KAYINPEDERE SINIR OLDUM

hakkında hayırlısı olsun cnm,
hayırdır kayınpederine niçin kafan bozuldu:uhm:

kızlar bu günün alınganı benim galbaaaaaa.bilmem anlatabildimmi....bişi sordum kimse cevap vermemiş rahatsızım biraz pc başındada oturamıyorum.nezle oluyorum galba göslerim akıyo

kızlar bu günün alınganı benim galbaaaaaa.bilmem anlatabildimmi....bişi sordum kimse cevap vermemiş rahatsızım biraz pc başındada oturamıyorum.nezle oluyorum galba göslerim akıyo

cnm ben park yatak almadığım için cevap veremedim:sm_confused:,
biz sallanan beşiklerden sipariş verdik,ben 2 nevresim takımı diktirmiştim,annem pamuk yorgan hazırladı bebiş için,bir de uyku seti aldım ama kenarlıksız,
kenarlık sade satılmıyorsa bir uyku seti daha alacam kenarlıklı olandan..

Back