Epidural anesteziyle yapılıdysa sezeryan kafein epiduralin yanetkisi olan başağırsını engelliyor.Onun için olabilir.
bence de o yüzdendir,çünkü epidural anestezi ile doğum yapanlara bol bol kahve için diyorlar,baş ağrısı çekilmemesi için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epidural anesteziyle yapılıdysa sezeryan kafein epiduralin yanetkisi olan başağırsını engelliyor.Onun için olabilir.
ben nete giremiyorum okuyamadım gecmii filan
a gribi aşısı yaptıran varmı doktorlarınız ne diyor
slm kızlar ben geldımm
bocuk cnm cok moralım bozuldu ya
ben ozel hastanede yapacaktım dogumu
valla bilmiim ki. her sezaryan yapana nescafeyi dayıyorlar çapa'da.
doktorlar kantinle mi anlaşmalılar nedir :roflol:
Mynet - Video - keine_angst_74 - Kurnaz Bebek
kızlar bu bebegi izleyinCADIARZU
Kizlar sokakta bazen görüyorum millet yeni dogmus bebegini anakucagina koyuyor koynunda gezdiriyor anne yürüdükce bebegin kafasi sallanniyor :ecrin_bebek: özendim ben de anneme söyledim bana Anakucagi yollasin diye. Ben de anakucagina koyucam oglumu gezdiricem. Türkiyede Anakucagi kullanilmiyor mu hickimseden duymuyorum anakucagi aldim diyen.
valla kac saat oldu hala cevap yazmadı mesajıma ben de merak ettim ama korkuyorum da aramaya hayırdır insallahalla alla iyice merak ettim
girmemesine imkan yok laptop u vardı her daim giriyordu
acaba netindemi problem var
saol canım biraz kolayladım sayılır buyuk esya kısmı bitti simdi gelmelerini bekliyorum ondan sonra ıvır zıvırlar kalacak insallah sıfırdan ev kurunca catal bıcak bardak nevresim hersey gerekiyor gruplayarak yapıyorum alısverisi bir gun mobilya bir gun perde bir gun elektronik gibi daha kolay oluyorjasmin77
Güle güle kullan canim aldiklarini biraz kolaylamisindir.
.
tabı cnm haklısın
bızım baya bol vaktımız oluyor
ben calısmadıgım ıcın
hamıle kalmadan ısı bıraktım
bı bıraktım
hemen hamıle kalmısım
bundada vardır dedım bır hayır
tekrar bırkac ıs baktım ama kısmet olmadı
MEHLIKASU
BEN BIZIM KAYINPEDERE SINIR OLDUM
kızlar bu günün alınganı benim galbaaaaaa.bilmem anlatabildimmi....bişi sordum kimse cevap vermemiş rahatsızım biraz pc başındada oturamıyorum.nezle oluyorum galba göslerim akıyo