- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kızlar bu arada yalel ve kibeleden hic haber yok merak ediyorum ben yalelin kendi de erken dogmus acabna o da mı dogurdu 1-2 gun daha haber cıkmazsa ben de teli var bi arayacagım biz aynı haftalardaydık yalelle daha cok erken gerci kibeleden haberi olan var mı ay artık haber alamadıgımız zaman panik oluyoruz benden de uzun sure haber alamazsanız julıde var telim bilginiz olsun
tak basına gitme canım
basına bişi gelir vicdan azabı cekersin
bundan sonra yanlız gezmek yoklmaz:
ohh hersey hazırlandı hee
kızlar bu arada yalel ve kibeleden hic haber yok merak ediyorum ben yalelin kendi de erken dogmus acabna o da mı dogurdu 1-2 gun daha haber cıkmazsa ben de teli var bi arayacagım biz aynı haftalardaydık yalelle daha cok erken gerci kibeleden haberi olan var mı ay artık haber alamadıgımız zaman panik oluyoruz benden de uzun sure haber alamazsanız julıde var telim bilginiz olsun
haftasonu havuzluhana gittik kızımın portbebe,anakucağı.. 5'li setini aldık,rengi kırmızı krem,pek içime sinmemişti alırken renk seçeneği fazla yoktu eve gelince portbebesine baktım altı ve kenarları krem üstü kırmızı hiç hoşuma gitmedi,bu hafta sonu gidip değiştirecem,eşim çalışacak ctesi günü ondan habersiz gitmeyi düşünüyorum,o kendimi yormayayım diye gitmemi istemez,
geçen bir arkadaş sormuştu 5'li sette alt açma minderi var mı diye,benim aldığımda vardı,
fatmazehra sen mi sormuştun cnm,bence git değiştir alt açmasını versinler..
havuzluhandan battaniye,ıvır zıvır başka şeyler de aldık kızımın eksikleri tamamlandı sayılır:lepi:,
bezini de alırsam tam olacakhihoyyyt
ben hala oldum kızlar bugun :))))
ne güzel tebrik ederim bende 2 hafta önce teyze oldum
9, aya girdin artık yanlız dolasma dikkat etannem kardeşlerlerim memleketteler,kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti,benim işimi benden başka yapacak yok ne yazıkki..
ayy kafaya koydum ctesi erkenden kalkacam kahvaltımı yapıp çıkacam doğru havuzluhana,bir an önce değiştirmem lazım,rüyalarıma giriyor,
kociş duysa kızar,değiştirmeme izin vermez kendi de gidip değiştirmez yine iş başa düşüyor yani,kafaya koydum ya yağmur çamur dinlemeden giderim ben,ctesi sabah zombi gibi uyanırım büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3
valla julıcım ben hala fıldır fıldır araba tepesinde geziyorum tek basıma doktorum 36. haftaya kadar araba kullanabilirsin dedi eee evin de isleri bitmedi malum kocis de yok burda mecbur is basa kaldı ama cogunu hallettim cok sukur mobılyalar perdeler beyaz esya tamam gibi artık kucuk ev aletleri ıvır zıvırlar tencereler bardaklar falan kaldı onları da annem gelecek ins. haftasonu o halledere artık ay bi yerlessem su eve dogurmadan hayırlısıyla :)
yok canım electrolux aldım ben 1800 liraya dedigin kadar pahalı degil yanı 8 kilo yıkama 6 kilo kurutma kapasitesi var standart camasır makinesi olcularinde o senin dedigini de gordum onlar 12 kilo yıkama kapasiteli falan hem makine cok buyuk tezgah altına sıgmaz hem de o kadara gerek yok bencegüle güle kullan canım
ne marka aldın
ben lc de beğenmiştim kırmızı renkte ama 3-4 bin arası bişidi akannehir
ütüle yinede sen özellikle tenine değecekleri canım
ben telimi vermiyim türkiyeden cok yazar naniknanik
kizlar ben bebisimin elbiselerini ütplemedim. ütülemeden giyemez mi:sm_confused:
ver hayatım ne olacak ben hergun yarım saat kocisle yurt dısı konusması yaptıgım icin boyle uzak olunca maalesef oyle oluyor yurt dısı tarifem var ararım seni de ne olacak ayıp ettin
yok canım electrolux aldım ben 1800 liraya dedigin kadar pahalı degil yanı 8 kilo yıkama 6 kilo kurutma kapasitesi var standart camasır makinesi olcularinde o senin dedigini de gordum onlar 12 kilo yıkama kapasiteli falan hem makine cok buyuk tezgah altına sıgmaz hem de o kadara gerek yok bence
bebeklerin teni hassas oluyor ya ütüleyip giydirin diyorlar teninde alerji yapmasın diye
ben üniversite hastanesindeyim
Hulacım madem üniversite hastahanesindesin ordaki hocaların ve senin bize getirilen adjuvansız aşıyla ilgili görüşleri nelerdir paylaşır mısın?Kafamda netleştiremedim henüz de.
ayy Allah kavustursun ayri gayri zor oluyor. ben de 2 gün ayri kaldim özledim kocami ins. bu aksam gelicek :dance:
değiştirecegim canım bende 5 li set diyo 4 lü çıktı. bide benımkının rengide kırmızı krem altı kırmızı üstü krem onudamı değiştirsem diyorum pembe krem vardı bitanede başka renk seçenegi yoktu.. ben keşke pembe kreminimi alsaydım deyip duruyorum ama eşim bu kir götürür diyo kararsız kaldım..
erkek adam hassas olmaz :roflol:
sende amma yoruldun canım yaa
bi an evvel bitsinde yerles evine
oğlusunla yeni evinin tadını cıkart
ayy Allah kavustursun ayri gayri zor oluyor. ben de 2 gün ayri kaldim özledim kocami ins. bu aksam gelicek :dance:
bilet bulmuş demek gözün aydın
çok sallama göbeği düşürürsün bebeği:dance:
ona bakarsan erkek adam altına da yapmazkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?