2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar sütü artırırmı artırmazmı bilmem ama cocuga güzel uyku yaptıgını ve gazını giderdigini biliyorum balıkve kuru sogan artılıyor onu çok iyi biliyorum

haklısın canım bide evin işleri bitmiyorki günler çoook kısaldı napcaksak dogum öncesi işlerim var salonu temizletecem ama bebegimi yormak istemiyorum..

burda lohusa görmeye çok gelen oluyo..

lohusa görmeye gelenler ne ikram edeceksizniz...sadece çikolata kolonya olmazmmı..CADIARZU

hoşgeldin canımm demek misafirlerden biri sensin=))

hhula hepsini ters çevir yıka canım zaten kaliteliyse renk vermiyor merak etme ben beraber yıkadım bişicik de olmadı....

mavi ,turuncu ,kırmızı, beyaz......kafamçokkarıştı
neyse en iisi şu renk karıştırmayan bezlerden aliim de senin gibi iki makine yapiim.gerçi ben çok bişey almadım sadece kıyafet onları da abartmadım yani.iki makine olur mu kikaydirigubbakcemile3
örtüler nevresimler vs yi anneanne hazırladı .o yıkamış ütülemiş gönderecek bise :dance:

Allah analı babalı büyütsün yavruları bahtları acık olsun

amin canım:CüvCüv: benim yeğen 3.100gram doğdu 1hafta erken geldi ablam 3 gün süren bel ağrısından sonra normal doğum yaptı kendisi gezmeyi çok sever o yüzdendir harhaldeki kolay bi doğum geçirmiş darısı hepimizegerçi ben normalden tırsıyorum ama:gitme: sezeryanım kolay geçsin benimde herkesinde alkisalkisalkis

mehlikacım bi yakını cağır anne kaynana abla kardes falan
hem calısıp hem bunlar tabi zor olur

az kaldıkça korku baslıyor
ben hem normalden hemde sezeryandan korkuyom
nası cıkacak bu velett hiç bilmiyo

yavrucuk benim güzel jan janlı bi tepsim var içine renkli çikolata alıcam süslicem
yeter
daha ne olsun

canım acın büyük ne söylesek fayda etmeyecek ama rabbim asla kulunu üzmek istemez eğer sonucunu böyle yaptıysa emin ol bir hayır vardır böyle düşün canım. tabi kabullenmek çok zor ama bidaha asla olmaz deme rabbim sanada çok güzel evlatlar verecektir ben eminim yine döneceksin aramıza çok mutlu haberlerle.. zaman en güzel ilaçtır derler kendine biraz zaman ver eşine sevdiklerine sarıl biz bagırıp çağırıp dışa vuruyoruz üzüntümüzü ama erkekler öyle değiller eşin hem sana hem bebegine üzülüyordur şimdi. birbirinize sımsıkı sarılıp beraber atlatmaya çalışın canım belki bi uzman destegi bile gerekebilir ama asla ve asla pes etme canım..rabbim çok güzel günler göstersin sana ve ailene..allaha emanet ol sende..

haftasonu havuzluhana gittik kızımın portbebe,anakucağı.. 5'li setini aldık,rengi kırmızı krem,pek içime sinmemişti alırken renk seçeneği fazla yoktu eve gelince portbebesine baktım altı ve kenarları krem üstü kırmızı hiç hoşuma gitmedi,bu hafta sonu gidip değiştirecem,eşim çalışacak ctesi günü ondan habersiz gitmeyi düşünüyorum,o kendimi yormayayım diye gitmemi istemez,
geçen bir arkadaş sormuştu 5'li sette alt açma minderi var mı diye,benim aldığımda vardı,
fatmazehra sen mi sormuştun cnm,bence git değiştir alt açmasını versinler..
havuzluhandan battaniye,ıvır zıvır başka şeyler de aldık kızımın eksikleri tamamlandı sayılır:lepi:,
bezini de alırsam tam olacakhihoyyyt

bende tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün yerleştirceğim allah izin verirse annem gelcek beraber beşiği hazır zaten valizimde hazır .

tak basına gitme canım
basına bişi gelir vicdan azabı cekersin
bundan sonra yanlız gezmek yok lmaz:

bende tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün yerleştirceğim allah izin verirse annem gelcek beraber beşiği hazır zaten valizimde hazır .
ohh hersey hazırlandı hee

topuktan alınan kanla fenilketanur testi yapıyorlar canım ve bu test cocugun zekasıyla ilgili down sendromu durum uyla iligili cok onemli bir test mutlaka hastanede yaptırılmalı
oyle demeyin ya biz de kaynana olacagız :) hem benim kaynanam gercekten cok iyidir hic kızları9ndan ayırmaz beni bayramda elleriyle besledi narsuları vs. sıkıp getirdi bana eee ilk torun geliyor ins. onun da etkisi var tabiii
bende içerde kuruttum canım
baklonda yine toz olur die asmadım
sende girmediğin bi odan varsa orada kurut
yıkaması değilde ütülemesi sorun kaydirigubbakcemile3

sırf bunu dusunerek kurutmalı camasır makinesi aldım ev icin haftasonu insallah memnun kalırım bakalım zaten eve gecmemize 15 gun falan var ondan sonra yıkanıp utulenecek oglusun kıyafetleri zaman kısıtlı oldugu icin annemlerde kurutmalı makine al dediler daha dogrusu anencigim ev hediyesi olarak aldı saolsun

kizlar ben bebisimin elbiselerini ütplemedim. ütülemeden giyemez mi:sm_confused:

kızlar bu arada yalel ve kibeleden hic haber yok merak ediyorum ben yalelin kendi de erken dogmus acabna o da mı dogurdu 1-2 gun daha haber cıkmazsa ben de teli var bi arayacagım biz aynı haftalardaydık yalelle daha cok erken gerci kibeleden haberi olan var mı ay artık haber alamadıgımız zaman panik oluyoruz benden de uzun sure haber alamazsanız julıde var telim bilginiz olsun

bence yıka canım kirlenmez
sonra kurutması daha zor olur
ütüyü de sonra yaparsın olmazsa
selam kızlar bende yeni üyeyim yeni geldim.
hoşgeldin
uzun süredir sizi takip ediyorummm buün geldim..:)
demek misafirin biri sensin

buarada ogluşum olcak. 2.5 haftaya kadr..
hayırlı olsun adı ne canım

peki bişey dicem ,elde mi yıkadınız ,makineye atsam mı ki ama renkleri farklı:sm_confused:
makineye attım ben canım normal deterjanla yıkadım bi de ek durulama yaptırdım
soğuk 30 derecede atınca renkleri karışmadı
ben doktoruma sordum kullanayım mı diye hiç gerek yok şimdiden faydası olmaz göğsüne dedi
gül suyuyla sil yeter dedi
doğumdan sonra garmastan krem yazacakmış
rezene çayını da hastaneye gitmeden için diyorlar ama ben almadım
şimdilik her şeyi beynimde bitiriyorum
bebem doğunca sütüm bol olacak emzirecem diye
mecbur ben de oda da kurutucam,odada çamaşır bir türlü kurumak bilmiyor günlerce asılı kalıyor yine kirlenmez mi acep:uhm:
kirlenmez mehlikasu
bize kimsenin geleceğini sanmıyorum burada akrabalarım yok
bence de çikolata yeter
ben ütüye gidiyorum görüşürzz..kıslar..
kolay gelsin canım
bizim de bi valizimiz hazır değil
netçem bilmiyom
hiç hazırlayasım yok

güle güle kullan canım
ne marka aldın
ben lc de beğenmiştim kırmızı renkte ama 3-4 bin arası bişidi akannehir

kizlar ben bebisimin elbiselerini ütplemedim. ütülemeden giyemez mi:sm_confused:

ütüle yinede sen özellikle tenine değecekleri canım

annem kardeşlerlerim memleketteler,kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti,benim işimi benden başka yapacak yok ne yazıkki..
tak basına gitme canım
basına bişi gelir vicdan azabı cekersin
bundan sonra yanlız gezmek yok lmaz:

ohh hersey hazırlandı hee

ayy kafaya koydum ctesi erkenden kalkacam kahvaltımı yapıp çıkacam doğru havuzluhana,bir an önce değiştirmem lazım,rüyalarıma giriyor,
kociş duysa kızar,değiştirmeme izin vermez kendi de gidip değiştirmez yine iş başa düşüyor yani,kafaya koydum ya yağmur çamur dinlemeden giderim ben,ctesi sabah zombi gibi uyanırım büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…