ayy canım benim seninle günlerimiz aynı bende duyarmıyım acaba yaa, yarın gitmek istiyorum ya da cumartesii, nasıl bişeydi anlatsanaaadelikafaduldenselam kızlar bebişimle ben geldim.dr gittik kalp atışını duyduk bir hafta sonra tekrar çagırdı testler vercem kalp atışını tekrar dinleyelim dedi...
tamam canım ekliyorumma.s.teşekkürlerr:))) 18 nisan sat'ım yaşım 27 ve 55 kilo hamile kaldımm:))kaydirigubbakcemile2 doktora yarınn gidicemm,kendisi izindeymişdeeekaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar..
dün öğleden sonradan beri hafif hafif lekelenmem oluyor. ama o kadar açık kahverengi ki neredeyse krem rengi gibi..
sizce önemli bişi midir?
Dr a yarın gidicem ama rahat edemiyorum ki..
en azından bi sizinle konuşmak istedim..
selam arkadaşlar..
dün öğleden sonradan beri hafif hafif lekelenmem oluyor. ama o kadar açık kahverengi ki neredeyse krem rengi gibi..
sizce önemli bişi midir?
selam arkadaşlar..
sizce önemli bişi midir?
o kanama normaldir canım
içini ferah tut yerimseniben
canım korkma genelde oluyor lekelenme doktora görün oda rahatlatır seni, uzan ayaklarını havaya dik dinlenmeye çalış geçecek inşallah...
kızlar bişi sorucam
ilişkiye yasak konan varmı
benim doktor bana hiç bişi demedi bende sormadım CADIARZU
çok koyu kahve ve kırmızı olmadıkça korkma canım normaldir bu kadarı
telaşlanmaman mğmkün değil ama inan korkulacak bi durum değil rengi
kızlar bişi sorucam
ilişkiye yasak konan varmı
benim doktor bana hiç bişi demedi bende sormadım CADIARZU
Beni de listeye alır mısınız?
Sat: 10 nisan
yaşım 27 ilk gebelik
keseyi gördüm 3 gün sonra kontrole gideceğim
Bir şey soracağım. Zaman zaman karnım çok ağrıyor ,diyebilirim ki her gün ve o zaman karnım şişiyor.Doktora da soracam bunu. Size oluyor mu hiç?
canım valla doktor bana kalp atışını duyana kadar yasak koymuştu, ama herifi zapdeemedim dün bişi olmadı çok şükürrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim şuan 14 hafta yasak düzelir se tabi kanamam belki öne çekilir
ama leke olmayanlarda çok zorlamamak şartıyla olabilir az az yeni yerleştiği için çok da kasılma olmaması gerekiyo
ama lekesi olanar ilk 3 ay yasak
Beni de listeye alır mısınız?
Sat: 10 nisan
yaşım 27 ilk gebelik
keseyi gördüm 3 gün sonra kontrole gideceğim
Bir şey soracağım. Zaman zaman karnım çok ağrıyor ,diyebilirim ki her gün ve o zaman karnım şişiyor.Doktora da soracam bunu. Size oluyor mu hiç?
kızlar farkındamısınız bugün eklediklerimin hemen hemen hepsi 27 yaşında :)))