2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım ben reglime 4 gün kala yapmıştım idrarda çıkınca koştum kana 30 çıktı değer çok az diye korktum senin gibi sonra 4 gün sonra yaptım 125 e yükselmişti artından 4 gün sonra yaptım 2235 e yükselmişti korkmaa yükselecek senindee:1hug:

kızlar kalp atışı minicik birşey pek anlamadım bile:)))daha küçük dedi dr.haftaya tekrar çagırdı hem test için hem de kalp atışını tekrar dinleyelim diye bu haftalarda sebepsiz kalp atışı durabiliyor dedi satım normalde 23 marttı 1 nisan sayıyoruz dedi dogum 7 ocak dedi geç döllenme oldugu için..

canım benim değerim adet olacağım gün 214tü, 5.gün doktora gittim vajinalle gördük keseyi..
içini rahat tut yani :)

ben bi liste teklifi yaptım hem bebeğimiz gelişimini sürekli yazdığımız bi liste olur herkes kendi listesini kendi takip eder
ben düşüğümde çok araştırmıştım böyle şeyleri hiç bulamamaıştım çok çaresiz kalıyo insan merak ediyo o yüzden bu sefer yaptım hemen

canım internette kan değerleri var

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID) değeri
HCG in mIU/ml
(Quest) değeri

3 hafta
5 - 50
9 - 130

4 hafta
3 - 426
75 - 2,600

5 hafta
19 - 7,340
850 - 20,800

6 hafta
1,080 - 56,500
4,000 - 100,200

7 - 12 hafta
7,650 - 288,000
11,500 - 289,000

13 - 16 hafta
13,300 - 254,000
18,300 - 137,000

17 - 24 hafta
4,060 - 165,400
1,400 - 53,000

25 - 40 hafta
3,640 - 117,000
940 - 60,000

ben kan testi yaptırmadım usg de gözükünce doktor da istemedi

inşallah sorunsuz devam eder sağlıkla büyür canım
kaç mm di bebeişin

şimdi gördüm topiğinizi.hayırlı uğurlu olsun.allahım sağlıkla kucağınıza versin...

oyyy ecrinimi gözün aydın canım
ben duymadım gördüm ultrasondan siz nasıl duyuyorsunuz

Ben henüz kan tahlili yaptırmadım.Doktor bu kez ister sanırım.

Çin takvimi doğru mu ki? En önemlisi sağlıklı olması elbette ama benim ve eşimin gönlü kızdan yana :CüvCüv:

o zaman çin takvimine göre erkek çıkıyo nisan da hamiş kalanlarınki..:jeyyar:

hehhehhe evett zaten bu sene kim hamişse oğlum olcak dediğini duydumm, benimde içimden oğlumun olacağı geçioo, sen ne hissediyosun??

oyyy ecrinimi gözün aydın canım
ben duymadım gördüm ultrasondan siz nasıl duyuyorsunuz

yeni ultrasonlarda bi düğme varmış sesini sçıyormuş sadece
eskilerde dooplere götürüyomuş orda farklı bi ışın veriliyomuş galiba ama o çok iyi değilmiş bende 28 inde başka bir doktora gdip dinliycem

bu doktorumu seviyorum iyi bi kadın ama bazı seyleri hoşuma gitmiyor
ne kilomu ölçüyo ne tansiyonumu
kalp sesinide dinletmedi sadece gösterdi
özel doktor devletede gitmiyoz :uhm:

tamam kızlar neyse inşallah yükselmiştir benim de alıcam 3te gelince yazıcam size.

alm kızlar sen şükret juli benimki keseye baktı göremedi kanı tekrarlıyalım dedi bana hiçbi acıklama yapmadı korktum yok diye halbuki benim gittgim zaman sadece alttan bakınca görünüyomuş bide kadın doktorlar biraz anlaşılmaz oluyorlar fazlada konuşmuyorlar erkek doktor daha cok konuşuyo bilgi veriyo

benimkinde çok iyi çok eviyorum daha kilo aşamasına gelemedik 8 haftadan sonra hamile gözüyle bakıyo doktorum heralde o zaman başlar
dinletme yok birde çok bekliyoruz diye eşim istemiyor gitmemizi değiştiriyorum şimdi

4 boyutlu ultrasonlar çok güselmişş, varsa çevrenizde olan hastane oraya gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…