2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

PANCUBEN,ne güzel duygularını dile getirmişsin.ama bi sorun var,.ağlattın yaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Kusuruma bakma yaaa annem gibi oldum bende her bayram gibi ağlamaya başladım ama bu aralarda çok duygusalım içimden geldi ...Dün bile tv izliyorum ağladım nedenini bilmeden hamileliktendir belki dedim ama içimde bir ağırlık var bilmiyorum sebebini sadece ağlamak istedim dün aksamda ....
Tekrardan özür dilerimmm:çok üzgünüm:

evet bende ağlamaya başladım tatlım bende aynı sizingibiydik annem vefat etti 12 sene evvel aynene dediğin gibi olurdu bizdede bayramlar ama şimdş ben annemşn yaptığı gibi devam ettirmeya çalışıyom tatlımı hazırlıyom çöreğimi yapıyom eşimi bayram namazına gönderiyom giriyom mutfağa şık bi sofra hazırlıyom kayınvalidemleride çağırıyom (o çağırması lazım ama beni sormasada)beraber kahvaltı yapıyoz ve sıra geldi bayramlaşaya annemin yaptığı gibi her bayram eşimin elini öper harçlığımı alırım kayınvalidemde kaynanamda herkese harçlık verir büyüklere bile bayramları yaşatmalıyız öğleden sonrada önce komşuulara sonrada yakın akrabalara gideriz oğlumada şimdiden öğretiyom alışsın oda

Canım yaaa,
Cahillik nerede yaşadığınla yada nereden mezun olduğunla ilgili değil... Cehalet görgüyle giden, aileden gelen birşey...
Umarım birgün yaptıklarını farkederler, sen de bağışlayabilirsin de; herşey mutlu sona ulaşır...a.s.

:çok üzgünüm:

ay çok kötüsün yaa nasıl hüüznlendim bi iblsen cnaım benim mevlam mekanalrını cennet eylesin inşallah bizim evin hallerini anlatmışsın ama hepimiz snein bu günlerini bi şekilde bir gün gelecek yaşayacağız.

pancuben mekanları cennet olsun canım.yazdıkların çok etkiledi beni sende artık bir annesin.rabbim bundan sonraki bayramları bebeğinle eşinle mutlu mesut geçirmeni nasip etsin.

3 yıl oldu bizimde evleneli ama sağolsunlar kayınvalide bana gelin nedir göstermedi ama ben bir türlü anlayamıyorum kayınvalideyi evlenene kadar süpersin herseyinle evlendikten sonra arkadaslarına akrabalarına gelin gitmedi gelmedi filan demeye başladı walla ben çalışıyorum 15 günde bir karşıya giderdik ama geçen sene kurban bayramından beri çok nadir gidiyorum..Kurban bayramında değişiklik yaptık hersene kendi memleketlerine giderler ve koç keserlerdi.Bende yemem hiç koç-koyun-keçi.Eşime söylemiştim büyükbaş hayvana girelim hem fazla et düşer hemde topluca birlikte oluruz.Benim görümcede bayramda köye gitmeyi sevmezmiş o yüzden evlendikten sonra gitmedi ...Eşimde onların kalbini kırmamak için gidiyoruz..Zaten bizim sülale az kimimiz var diyor..Eşimin baba tarafı Balıkesir annesi Yunanistan göçmeni ve annesine çok düşkün baba tarafını ve babasını sevemedi.
Bayramda temizlik yap şunu yap inanın 4 günüm bel ağrısıyla geçmişti kurban bayramında görümce ise kılını kıpırdatmadı...Babası kasaptır eşimin resmen poşetleyip ellerine verdi etleri biz ise kendimiz uğraştık...
Sonradan da duyuyorum ki bizim gelin hep bayram boyunca somurttu diye ....bir zahmet edip yardım etmeyen insana neden güleyim ki hem annesi hemde görümcesi heee buarada görümcem yanında bide kayınvalidesiyle ,damadın teyze kızınıda getirmişti...Bende kusuruma bakmayın işlerim yoğun kurbanla ilgileniyorum dedim eşime ve babasına yardım ediyorum dedim....Birde kayınvalide kurban etinden mangal yapmazmı onlara ne sinir olmuştum...bizse sabah kahvaltısıyla duruyorduk....aksam 8 e kadar eve girmedim ve eşime de tek tek kırgınlıklarımı anlattım.... Oda sağolsun anlayışlı davrandı çünkü hem annesine hemde kızkardeşine kızmıştı oda

ooo kaynatmışsınız yine hanımlar.hemde konu kaynanalar görümceler.görümcem yok.biz kaynanam eltim ve ben aynı apartmanda yaşıyorduk.apartman dediğim üç katlı kendimize ait.ben sizin görümcenizden gördüklerinizi eltimden gördüm hemde fazlasıyla.benim için söylemediğini bırakmadı.yediğimi içtiğimi gezdiğimi aldığımı kıskandı.ama 1 yıllık evliliklerinin ardından sonunda gitti.kurtuldum ondannnnnnnn.

merhaba kızlar.Bugün nasılsınız bakalım.
BOSNACIM seni merak etmiştim nerde diye demek oğluşun olacak allah tamamına erdirsin canım.
HACEROĞUZ ve PANCUBEN allah cennette kavuştursun canım allah sabır versin canım.Artık ikinizde bir annesiniz.Siz çoçuklarınıza yaşatacaksınız bayramları.Hiçbirşey annelerinizin yerini tutmuycak ama eve bir bebek gelince ev şenlecek emin olun.
ESEDA allah sanada sabır versin canım.Bence olayın iç yüzünü iyice öğren belkide kocanın bir suçu yok o kadın ona msj attıyo.Sen olayı iyice bir araştır.Eğer görüşüyolarsa artık gerisisana kalmış.

pancuben mekanları cennet olsun canım.yazdıkların çok etkiledi beni sende artık bir annesin.rabbim bundan sonraki bayramları bebeğinle eşinle mutlu mesut geçirmeni nasip etsin.
Amin canım Allah sizinkilere uzun ömür versin...Anne olmayı ilk yeğenim olduğunda ablamla yaşadım ben o bambaşka bir duyguydu.Ablam doğumda o bağırınca bende bağırıdım.Şimdi ben bu duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece...

Canım mekanı cennet olsun anneninde...Ben evlenmeden öncede yapardım.Babamı 2005 yılında kaybettik hiç bir zaman bozulmadı geleneğimiz.Buaksam baklavamı da açıcam dolmamıda sarıcam.Kayınvalide bile inanamıyor sen biliyormuydun diyor bana ben 10 yaşımda pilav yapmasını öğrendim dediğimde şok olmuştu.Annem kimseye muhtaç kalmayın diye sağolsun bize öğretmişti

kıslar size bi gelin oluşumu analtsam burda sabah olur görğmcemin kirli donalrını topladım ben gelin olacağım çeyiz sereceğim evden yedikelri sucuklu yumurtanın kirli tabağı yeni dantel sereceğim dolaptan çıktı . bende açmadım doğal olarak çeyizimi hepsini onalrı almanyaya gönderdikten sonra yaptım gene yıpranan ben oldum yabi tek başına bi eşimd estek oldu saolsun ama bendeki sinir harbi ve üzüntünün bozduğu psikolojimi anlatamam şimdi hepsini boşvermiş vaziyetteyim yeri geldiğinde tek tek susmuyorum söylüyorum onalra ama küsmeeden darılamdna dedim ya kaynanam karadenizli bi patlarsa fena patlar haklı haksız demez o yüzden en güseli düşünüp hasta oalcağıma düşündürüp mutlu oluyorum :)

canım kahve çekti ilk defa 1 aydır hiç içmemiştim hamilelikten önce hergün iki fincan içerdim ilk defa bugün canım çekti nisan topiğince içiyolar iştahlandım bende kendime yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…