2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide aynı şeyi söylüyo ama kaynanamgil buna uyacakmı orası tam bir muamma

Amaan sağlıklı olsunda isim sonraki iş buarada görümcemlerde daha isim bulamamışlar.Daha ev toplaştırcam önerileriniz için çoook teşekkürler önümüz bayram daha bir sürü iş var neyse sonra görüşürüz tekrar görüşünceye denk kendinize iy bakın

DOĞANALP nasıl biraz araştırıyım ben.Buarada temizlikle aranız nasıl.

canım annem sağolsun iki gün geldi,heryeri tertemiz yaptı..hakkını ödeyemem:1hug:işten geldim,bi baktım,yıkanmış çamaşırlarımı bile katlamış,,yemeğim yapılmış,canım benim yaaaaamafoldumben mafoldumben

sizinkilerfde pek uyanıkmış,,,,ben en küçükleriyim yaşça,eşimle 11 yaş var aramda,küçük görümcem bile benden 7 yaş büyük.hala bekar,huysuzluğundan evlenemiyor..eşim en büyükleri,,,iş yamıcam zatende,ağrım var diye posa yatacağım,ama işte laf sokmaları,abileriyle gizli saklı konuşmaları var cansıkıcı.....

hepsi öle oluo annelerinin yanında sende fazla uyuz olma geçici bi durum 3gün sonra bitecek sonuçta boşver.
o 3 gün bana 3 yıl gibi geliyor ama şu anda....

boşver canım,bizde eşimle kavga ederiz genelde onlardayken....benimkilerde bana laf sokar eşim sesini çıkarmaz,onlarla beraber oda iğneleyici laflar sokar...benimkilerde öyle bana hiç faydaları yok ama biz onların herşeyine yeteriz,eşim sanki benle değil onlarla evli,,,,,

benim eşimde ailesinin yanına gidince 180 derece dönüş yapıyo,,evde tam tersi,süt dökmüş kedi:roflol:anne babasının yanında offffffffff.sinir oluyorum bu durumaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka:
uyuzlar işte....erkelik gösterisi yapıyorlar akılları sıra.........

canım çok duygulandırdın beni,bizde eskiden öyleydim,3 sene önce babamı kaybettikten sonra herşey bitti,artık bayramlarda gidebilirsem inegöle babamın mezarına gidebiliyorm sadece...bu bayram onada gidemeyeceğim kayınvalidem yüzünden,,,,halbuki çok özledim :gitme:

benimki ettiğini bulmaya başladıuzaktan uzaktan seyrediyorum onları acıma hissiyle,babam ölmeden önceki son bayram bursaya gitmiştik(kayınvalidem tadavi gördüğü için ankarada)bayramın ilk günü babam rahatsızlanmış,kalp hastasıydı acile kaldırmış annem,kimsecikler yok yanlarında,beni radaı annem,dedi böyle böyle gelebilirseniz gelin,eşime söyledim akşam saatleriydi,misafir vardı kayınvalidemlerde ama öyle yabancı misafir değil,herzaman bir aradaolduğu insanlar,onlar gitsin gideriz dedi,gece 10 da gittiler,eşime dedim hadi,ben yorgunum dedi,o gün ben ona beni aileme götürmesi için yalvarmıştım,inegölde annemler inegölle bursanın arası yarım saat sürüyor...ama o beni 2 gün sonra götürdü,fırsat bulamadı akrabalarından,kalamadım bile ailemin yanında ,o gün geri dönmek zorunda kaldık,ben o gün eşime beddua ettim''dedimki bir gün sende aynı durumda ol''şimdi onun annesi hasta,ramazan ayının başından beri bana yalvarıyor,gidelim annem hasta diye,geçen hafta tamam dedim gidelim.doktorumu aradı ondanda onayı aldı rahatladı..ben onun kadar kötü olamadım ama...

sakın yardım etme,boşver baksın başının çaresine,iyilik yaranmıyor gerçekten....

sana katılıyorum canım,benim eşimin tarafı çoğunluğu üniversite mezunu eğitimli insanlar,ama hepside bir o kadar görgüsüz,sülalenin genelinde var bu,,,ben aralarına pek girip çıkmıyorum,kendimi kötü hissediyorum,böyle insanlara katlanamıyorum,tuturmuşlar kendi milletlerini övüp duruyorlar,biz şöyleyiz biz böyleyiz,onların hepsi zem zem suyuyla yıkanmış sanki....bence bir insanın kendisini övmesi önemli değil başkalarının o insanı takdir etmsi önemlidir....ben onlarda takdir edileçek bişey göremedim o kadar kendilerini övmelerine rağmen....

pisi pisiler....ciğer atmak lazım bunların önüne.....

canım güzel haberlerle gelmişsin ,,,gözün aydın....

kaydirigubbakcemile3 kesin iyi bir taş düşmüş,,,,,Allah sabır versin....

DOĞANALP nasıl biraz araştırıyım ben.Buarada temizlikle aranız nasıl.

hebenimkinin cinsiyeti belli olsunada daha düşünmedik gerçi oğlumun iismini ben bıraktım yusuf yüzkü lokman sözlü olsun dedim yusuf bıraktım ama ikinci yi eşim bırakacakmış hiç isim düşünme bile ben bırakacam diyo düşündükleri var ama cinsiyeti belli olsun sonra söyleyecem diyo.dün evimi bştan sona temizledim evimde büyük camlarımı sildim koltuklarımıda sildim biraz yoruldum ama i geldi kendimi ii hissediyorum evim miss gibi oldu şimdi rahatım biraz ütüm vr bide mutfağımı temizleyecem

Kizlar sizde belki Bebeklerinizi yavas yavas hissetmeye baslamissinizdir...
Ben hissetmeye baslayali bayagi oluyor ama son 3-4 gündür kimil kimil hic durmuyor sanki...

Bu beni tabikide dahada cok mutlu ediyor...
Esime diyorum hemen aha bu bebe gene takla atiyor diye...
Oda gülmeye basliyor bu sefer...

yarın nasipse 15.haftama girecem,.amaa halaa tık yok.hissedemedim.mafoldumben mafoldumben

Ben temizlik yapamıyorum, korkuyorum açıkçası. Benim de 20 gün önce falan kardeşim geldi gitti, temizledi her yeri. Bugün de her yeri topladım, lavaboları banyoyu falan temizledim. Çamaşırları yıkayıp toparladım ve eşimin gelip süpürüp silmesini bekliyorum. Allah razı olsun bu işlerden anlıyor. Eşim süpürüp siliyor. :)

Ben bir şeyler hissediyorum ama ne olduğu belli değil. Yarın 16. haftaya gireceğim başlar herhalde. Gerçi benimki pek bi keyif düşkünü olacak, bağdaş kurup yatıyor kerata...

Nilüfersahh benide kaydına eklermisin . YAş :27 Sat:2 haziran dt: 9 mart cinsiyet belli değil kg:100 gr.

kızlarrr ben kayınvalidemlere yenilmeddimm ve istediğim ismi verecegim bebegimeee
GÖKALP manası göklerin yiğidi demekk sizce güzel miii

ÖZGÜL merhaba daha önce yazdığım yazıyı okuyabildin mi. bülent beyden memnun kalmadın mı? ben de 1 kez gittim. ikili tarama sonuçlarım için aramalarını bekliyorum .hala aramadılar. inşallah sorunsuz geçiyordun hamileliğin.

Ben bir şeyler hissediyorum ama ne olduğu belli değil. Yarın 16. haftaya gireceğim başlar herhalde. Gerçi benimki pek bi keyif düşkünü olacak, bağdaş kurup yatıyor kerata...

Benimde esim süpürüyor ve siliyor evi...
Ben sadece söyle bir ortaligin kabasini topluyorum ve camasirlar makineye
atip asiyorum...Camasirlari makinadan cikarma görevide esime ait...
Sagolsun yemek konusu disinda cok yardimci oluyor...:hulya:

Bizim Bebek masaallah cok hareketli..doktorda öyle dedi...
En son ultrasonda resmen kollarini yukari dogru uzatmis cirpiniyordu hizli hizli...
Ayyy annesi kurban olsun ona yaaaa....:asigim:

kızlarrr ben kayınvalidemlere yenilmeddimm ve istediğim ismi verecegim bebegimeee
GÖKALP manası göklerin yiğidi demekk sizce güzel miii

Cok güzel bir isim...ben cok begeniyorum...

Bizde önce GÖKTUG ve GÖKALP arasinda gittik geldik...
ama sonradan nedense eledik...
Simdide GÖKTUG ve TUGRA arasinda gidip geliyoruz

ben bebegimi rüyamda gördüm hemde anne rahmindeydi gözlerini hafif araladı bana baktı ve gülümsedi sonra tekrar gözlerini kapattı ama öyle mavi gözleri vardıkiii
gökalp in diger manasıda mavi gözlü yiğit demek hayırlısı
ama rüyam cok gercektiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…