2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi aynı canım boşuna üzülme dışarda aslan evde süt dökmüş kedi misali kaydirigubbakcemile3
HMM KARADENİZLİİZ YANİ:lepi:BİZİMKİLER FERİZLİDE TERS DÜŞTÜK TÜH

yok canım karadenizli değiller abhazalar düşün artık bende abhaza gelini :roflol:

kızlar bende sakarya merkezde okudum ve sakarlaı bir sürü arkadaşım var severim adapazarı akyazı taraflarını

bende merkezi pek bilmiyorum zaten bi köye bi kocaeline başka yer gezdirmez benimki sağolsun

ÇOK ÖSLEDİM AMA MESAİM YAR YRNmafoldumbenISLAMA KÖFTEDE İSTİOM NE ZMNDIR

aaa ıslama köfte bak onu biliyom işte yanınada acuka offf offf süper olur valla canım çekti cokacimcoook

Merhaba kızlar muhabbetinizi bal ile bölüyorum ama bende iyi haberlerle geldimmm...ikili test sonuçlarım normal çıktı..
fakat bişi sölücem doktor bişi demedi ams beta hcg baya bi yüksek çıktı benim 91,6...neden böle yüksekkiiii:gitme:

canımcım çok sevindim sonuçlarının iyi olduğuna :1hug:

Herkes kaynana ve görümceden dertli.Birazda eşlerden gidiyo herşey eşlerde anne sözüne bakarsa işte ozaman kopuyo kıyamet.Bende 2 kayın 4 görümce var.Görümcelerimle bir problemim yok zaten herkes kendi evinde işinde gücünde hepsi evli.Ama kayınlarım allah düşmanıma vermesin.Bide kaynanam varki sanırsınız melek.Kızımda doktor down sendromlu olabalir falan demişti.Ben onun derdindeydim onlar bana oğlan doğurtturma derdinde.Neler söylediler neler burda yazsam siz olsanız belki kızınızı o kapıdan sokmazsınız ama ben eşimin hatrına gidiyorum.Şimdide eşim aramış bebek erkek demiş kaynanam nedese beğenirsiniz aman kızının yanında çok konuşmayın aman onu erkek diye bu bebek gücendirmeyin yaaa şok oldum inan.Kafasına taş falanmı düştü ne diyo eşim bile.

Canım mekanı cennet olsun anneninde...Ben evlenmeden öncede yapardım.Babamı 2005 yılında kaybettik hiç bir zaman bozulmadı geleneğimiz.Buaksam baklavamı da açıcam dolmamıda sarıcam.Kayınvalide bile inanamıyor sen biliyormuydun diyor bana ben 10 yaşımda pilav yapmasını öğrendim dediğimde şok olmuştu.Annem kimseye muhtaç kalmayın diye sağolsun bize öğretmişti[/QUOTE]
aynen canım banada ablalarım öğretti orta okula giderken herşeyi biliyodum anne çok hastaydı hç benle ilgilenememişti ama ablalrım sağ olsun hepsinden birz kaptım 97 yılında annem vefat etti 2001 yılında babam evlendi o eski tad kalmadı 4 sene kaldıktan sonra bende evlendim offffff dert çokk boşverin en iisi

Şimdi isim konusunda anlaşamıyoruz eşim diyo senin babanla benim babamız ismini koyalım bende buna razı değilim.Bana gıcıklığına onlar benim babamın ismini geçer kendilerine ait olanı söylerler.Çocuğumun psikolojisi bozulur çoçuk iki isim arasında kalır.Babalığımda iyidi allah rahmet eğlesin ama ne düğünümüzde nede sonrasında hiç faydaları olmadı.Her borcu bize ödettirdiler.Babam olmasa biz ayakta duramazdık.Şimdi bile benim evimde oturuyoruz onuda babam verdi.Siz olsanız ne yapardınız.

Benim iki görümcem var bir de kayınvalidem...
Başlarda karşılıklı sinir olduğumuz zamanlar oldu ama şu anda şunu söyleyebilirim: Üçü de insan. Ben de insanım. Bazen benim de hatalrım oluyor, bazen onların da oluyor... Ama takmıyorum. Zaten insanı önemsediği kişiler kırabilir... Karşılıklı takmayınca da geçinip gidiyoruz....laelaelaelaelae
Bir görümcemi çoook severdim birlikte sigara içerdik onun odasında gizli gizli ama sonradan onun beni o kadar samimş görmediğini öğrendim... Çok üzülmüştüm bunu farkedince; ama şimdi; boşveeeeeeeerrrr... Kim takar... Canım bu gibi şeylere üzülemeyecek kadar kıymetli artık...:dance::dance::dance::dance::dance:
Popomu sallar giderim hepsine...:dance::dance::dance::dance::dance::dance::smiley-cool:

EFECRİN ben bilmiom acukadamı koyuyalar.ama o ekmekleri süpper.eet aabza gelini olmak zor iş ama boşver yaaa hepsi eskide kalmış şimdi abazalardan rahatı yok valla.zamanında kadınlar çekmiş şimdi yenilere çektirmiolar.
bide söle gezdirsin seni çok bilmesin kocişin.havalar biraz daha soğusun caddede bozacı var oraya gidin.çok gzl.sevmiosan bile dene ordaki boza hiç eksi deil çok hoş

canım ben çoktandır giremedim senin nasıl test sonuçların??
bu arada cinsiyeti kesin belli mi erkek miii??

Onların koymak istediği isim için ilk aşkımdı derim... Bir daha bahsi bile geçmez... Kendi babamın adını da koymayalım herkes adıyla yaşar derim... Yeni bir isim bulurum...sengözlerimebaksanab

Üff neyapcam bilmiyorum yaa bana bir akıl eşimide kırmak istemiyorum oda herşeyin farkında tamam senin babanın adını söyleriz diyo ama illa kimlikte kendi babasınında ismi olacakmış

Ben vefat etmiş insanların isimlerinin minicik bebeklere verilmesini hoş bulmuyorum açıkcası...
Çünkü hep o minicik bebeğe ömrü son bulmuş birinin adıyla seslenmek beni üzer ...

Herkesin isminden çok başka eşimle birlikte isim sözlüklerinden araştırdığımız manası güzel bir isim koymayı düşünüyorum...

Bana düşmez ama tavsiyem bu yöndedir canım...

canım ben çoktandır giremedim senin nasıl test sonuçların??
bu arada cinsiyeti kesin belli mi erkek miii??

Canım ikli test yapamdı üçlü tarama yapılacak nasıl olsa bide ense kalınlığı 1.5 çıktı gayet iyi dedi.Valla bilmiyorum % 100 erkek dedi pipi falan gösterdi ama ben o anın şokundaydım.
SİNCAP CIM benim kız daha çoçuk olmadan ismini zaten DOĞAN koydu dedemin ismi dedi başka bişey demedi.Zaten babamlara annemlere herkese yaydı şimdide değiştirmek abes olmazmı

merhaba herkese nasılsınız kızlar
dün doktora ve sağlık ocağına gittim tettenos aşışını 22 haftalık yapıyorlarmış, o zman gel kaydını alalım dediler,
kendi doktorumda kan ilacı başlamadı elevitin içinde 60mg vardedi buda hamile bir bayana yetecek kadarmış çok kansız olanlar günde iki kere alması yeterliymiş.

serdivandayım canımcımm,bilirsinmi:lepi:

aaaa bilmemmikaydirigubbakcemile2

Üff neyapcam bilmiyorum yaa bana bir akıl eşimide kırmak istemiyorum oda herşeyin farkında tamam senin babanın adını söyleriz diyo ama illa kimlikte kendi babasınında ismi olacakmış
ikisi olcaksa hiç olmasın ztn pedegoglr bilem önermio 2ismi.biz ekrek olarsa ali kız olarsa duru koycaz.küçüklüğümden beri anne olarsam ali olcak derdim.babamın adı jest olsun die(henüz babamdan bu konuda izin almadım ama).şansıma eşiminde hernekdr tanımasada dedesinin adı.öle denk geldi yani.ama karar verin 2isim koymayın benceSINPACın fikri gayet mantıklı

Bende aynı şeyden yanayım sonuçta ölmüş adam bende eşimi ikna çalışayım bari ilk babamın ismini koymalı yanına ikinci ismide sen koy derim belki kanar.Ya babalığımız ismi hacı zaten.İsim bile değil

Canim bizim Bebegimizde büyük ihtimal erkek...
yani doktor %80 erkek dedi ama öbür aya kesin netlesecek...

Bizde ikinci isim olarak esimin babasinin ismini koycaz...
Onlar hayir koymayin felan diyorlar ama esim istiyor...ben biliyorum öyle
diyorlar ama aslinda istiyorlar diyor...Koyalim gönülleri olsun diyor...bende tamam dedim
Ama dedigim gibi ikinci isim olarak...ilk isim bizim begendigimiz olacak
ve bebege hep o isimle seslenicez...
Babasinin ismide yani sirf öylesine aslinda...

Belki sizde öyle yapabilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…