- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #13.021
ay öyle olsa ben hiç katlanamam vallahikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,benim adamında huyu suyu değişiyor onların yanında ,daha bir maço olmaya çalışıyor,iyiçe uyuz davranıyor,aslında eşime daha çok sinir oluyorum desem yeridir...
HMM KARADENİZLİİZ YANİ:lepi:BİZİMKİLER FERİZLİDE TERS DÜŞTÜK TÜH
kızlar bende sakarya merkezde okudum ve sakarlaı bir sürü arkadaşım var severim adapazarı akyazı taraflarını
ÇOK ÖSLEDİM AMA MESAİM YAR YRNmafoldumbenISLAMA KÖFTEDE İSTİOM NE ZMNDIR
büşra değilde kübra var canımcım:1shok: :1shok: :1shok:
NERDESİN BAKİİİMhihoyyyt
Merhaba kızlar muhabbetinizi bal ile bölüyorum ama bende iyi haberlerle geldimmm...ikili test sonuçlarım normal çıktı..
fakat bişi sölücem doktor bişi demedi ams beta hcg baya bi yüksek çıktı benim 91,6...neden böle yüksekkiiii:gitme:
Herkes kaynana ve görümceden dertli.Birazda eşlerden gidiyo herşey eşlerde anne sözüne bakarsa işte ozaman kopuyo kıyamet.Bende 2 kayın 4 görümce var.Görümcelerimle bir problemim yok zaten herkes kendi evinde işinde gücünde hepsi evli.Ama kayınlarım allah düşmanıma vermesin.Bide kaynanam varki sanırsınız melek.Kızımda doktor down sendromlu olabalir falan demişti.Ben onun derdindeydim onlar bana oğlan doğurtturma derdinde.Neler söylediler neler burda yazsam siz olsanız belki kızınızı o kapıdan sokmazsınız ama ben eşimin hatrına gidiyorum.Şimdide eşim aramış bebek erkek demiş kaynanam nedese beğenirsiniz aman kızının yanında çok konuşmayın aman onu erkek diye bu bebek gücendirmeyin yaaa şok oldum inan.Kafasına taş falanmı düştü ne diyo eşim bile.
Şimdi isim konusunda anlaşamıyoruz eşim diyo senin babanla benim babamız ismini koyalım bende buna razı değilim.Bana gıcıklığına onlar benim babamın ismini geçer kendilerine ait olanı söylerler.Çocuğumun psikolojisi bozulur çoçuk iki isim arasında kalır.Babalığımda iyidi allah rahmet eğlesin ama ne düğünümüzde nede sonrasında hiç faydaları olmadı.Her borcu bize ödettirdiler.Babam olmasa biz ayakta duramazdık.Şimdi bile benim evimde oturuyoruz onuda babam verdi.Siz olsanız ne yapardınız.
canım ben çoktandır giremedim senin nasıl test sonuçların??
bu arada cinsiyeti kesin belli mi erkek miii??
serdivandayım canımcımm,bilirsinmi:lepi:
ikisi olcaksa hiç olmasın ztn pedegoglr bilem önermio 2ismi.biz ekrek olarsa ali kız olarsa duru koycaz.küçüklüğümden beri anne olarsam ali olcak derdim.babamın adı jest olsun die(henüz babamdan bu konuda izin almadım ama).şansıma eşiminde hernekdr tanımasada dedesinin adı.öle denk geldi yani.ama karar verin 2isim koymayın benceSINPACın fikri gayet mantıklıÜff neyapcam bilmiyorum yaa bana bir akıl eşimide kırmak istemiyorum oda herşeyin farkında tamam senin babanın adını söyleriz diyo ama illa kimlikte kendi babasınında ismi olacakmış
Ben vefat etmiş insanların isimlerinin minicik bebeklere verilmesini hoş bulmuyorum açıkcası...
Çünkü hep o minicik bebeğe ömrü son bulmuş birinin adıyla seslenmek beni üzer ...
Herkesin isminden çok başka eşimle birlikte isim sözlüklerinden araştırdığımız manası güzel bir isim koymayı düşünüyorum...
Bana düşmez ama tavsiyem bu yöndedir canım...
Üff neyapcam bilmiyorum yaa bana bir akıl eşimide kırmak istemiyorum oda herşeyin farkında tamam senin babanın adını söyleriz diyo ama illa kimlikte kendi babasınında ismi olacakmış