2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iginç bişeymiş..

sen 1 günde kurtarıyorsun ben 3 gün kalaçağım yaaa,öffffff! bende yarın akşam gideeğim....birde çok kalabalıklar...hiç sevmem kalabalığıda....şimdiden sinir bastı bana,ya hayret bişey eşime diyorum sen git,ben nasılsa hamileyim bir bahane buluruz diyorum ,yok olmaz illa bende gideçekmişim.annesi beklermiş,hastaymış(bişeyiği yok aslında).bende bayramı kendi annemle geçirmek istiyorum ama gidemeyeçeğiz,hep onun ailesi önçelikli oluyor..sanki beni çok merak ediyorlarda,,,,aradıkları bile yok sen nasılsın diye?aman Allaha yakın bana uzak olsunlar....

amaaan sizde heee yılda 1-2 kez görüyosunuz pek sevgili kaynananızla görümcenizi onada laflanıyorsunuz :eek:klava: ben napıyım 10 gün kocaeli de 10 gün adapazarında (köyde) her 10 günde bir görüyorum yani ben napıyım yaaaa senağlama 3 yıldırda aynı sokakta oturduk ayrıca 2 aydır rahatım birazcık taşındım da öyle rahat ettim kafamçokkarıştı

amaaan sizde heee yılda 1-2 kez görüyosunuz pek sevgili kaynananızla görümcenizi onada laflanıyorsunuz :eek:klava: ben napıyım 10 gün kocaeli de 10 gün adapazarında (köyde) her 10 günde bir görüyorum yani ben napıyım yaaaa senağlama 3 yıldırda aynı sokakta oturduk ayrıca 2 aydır rahatım birazcık taşındım da öyle rahat ettim kafamçokkarıştı

benim annemde adapazarında:eek:hihoyyyt

yha yenede eğlenceli geçer hamilesin ya elüstünde tutarlar(gerçi benim kaynanam arayıp sormuo gelin kötüyüm derde benden yardım ister die korkuo:eek:lmaz:)

ben ilkine doğum yaptım geldim dikişli halimle hizmet beklediler benden..pek öyşle bişey olaçağını sanmıyorum vallahi!çok karamsarım bu konuda!

ay öyle olsa ben hiç katlanamam vallahikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,benim adamında huyu suyu değişiyor onların yanında ,daha bir maço olmaya çalışıyor,iyiçe uyuz davranıyor,aslında eşime daha çok sinir oluyorum desem yeridir...

ben ilkine doğum yaptım geldim dikişli halimle hizmet beklediler benden..pek öyşle bişey olaçağını sanmıyorum vallahi!çok karamsarım bu konuda!

HEP BEKLİOLARDA BOSVER BİŞİ YAPMA YOKMU SENDEN KÜÇÜK BİRİLERİ.EŞİNİN KARDEŞLERİ FLN.BİZDE GELİNE İŞ YAPTIRILMAZ KIZLAR VARKEN(EVDEN SOĞUMASIN SIK GELİP GİTSİNDİE.ÇOK UYANIK BİZİM SÜLALEkaydirigubbakcemile3)

Ben çooook eskiden nişanlanmıştım... Çocuğun annesi bizi ayırmıştı... Şimdi Allahım şükürler olsun diyorum ama o zaman çok ağlamıştım...

Bugün o kadından haber aldım... Oturdukları site onalar dava açmış... Aile bütünlüğümüz kalmadı diye insanlara ağlıyormuş... Benim için de ben onu çok severdim, kızım gibi severdim demiş...sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::roflol:

Kıçımla gülüyorum şu anda koptum... Gözlerimden yaş gelene kadar güldüm...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay öyle olsa ben hiç katlanamam vallahikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,benim adamında huyu suyu değişiyor onların yanında ,daha bir maço olmaya çalışıyor,iyiçe uyuz davranıyor,aslında eşime daha çok sinir oluyorum desem yeridir...

hepsi öle oluo annelerinin yanında sende fazla uyuz olma geçici bi durum 3gün sonra bitecek sonuçta boşver.

Biz de kayınvalidemlere her gittiğimde eşimle tartışırız. Yaramıyor hiç.

Geçen yıl eşim askerdeyken bana ağızlarına geleni söylediler, benden küçük görümcem bile. :KK43: Tek bahaneleri, ben onların evinde yemek yemiyorum ve iş yapmıyormuşum. Ki en başında evde iş yapmayacağımı söylemiştim. Yaptıkları yemeklerse kesinlikle damağıma uygun değil (midemden de rahatsızdım ben 8 yıldır, sürekli bulantı vardı, hamilelikle geçti çok şükür.) O günden beri gittiğimizde sadece "nasılsınız" muhabbeti yapıyorum ki bir günden fazla da kalmıyorum. Şimdi peşimde geziyorlar. Hele hamileliği öğrendiler "kızım kızım" :) "Aman otur, aman yat..."

Nişandan itibaren beni hep kıskandılar, ben ne aldıysam evime onlar da aldı ve evlenirken iki patik üç yazmadan başka yardımları olmadı hiç. Sonra da ben insan değilim. akannehir

ınsanlar beni hep sıcakkanlı ve yardımsever olarak tanır. Nir tek eşimin ailesi kabullenemedi.

Çok derdim var kızlar çoookk...

Çenem düştü kusura bakmayın...

Ben çooook eskiden nişanlanmıştım... Çocuğun annesi bizi ayırmıştı... Şimdi Allahım şükürler olsun diyorum ama o zaman çok ağlamıştım...

Bugün o kadından haber aldım... Oturdukları site onalar dava açmış... Aile bütünlüğümüz kalmadı diye insanlara ağlıyormuş... Benim için de ben onu çok severdim, kızım gibi severdim demiş...sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::roflol:

Kıçımla gülüyorum şu anda koptum... Gözlerimden yaş gelene kadar güldüm...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ALLAH CEZASINI VERMİŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim eşimde ailesinin yanına gidince 180 derece dönüş yapıyo,,evde tam tersi,süt dökmüş kedi:roflol:anne babasının yanında offffffffff.sinir oluyorum bu durumaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka:

EDEBıYATCI süppersin görümcene yüz verme insan nasıl olurda abisinin ablasını eşine haklı yada haksız laf söleyebilir.söledikleri sana deil abisine olan saygısızlığıdır.bosver mesafeli olmak en iisi.mutlaka onlarda anlamıştır hatalarını ztn

Bayram mı dediniz ? Ben bayramları unutalı çok oldu 12 yıl oldu evet....Benim annem kadar bayramları güzel yaşatan bir insan olmadı olamazda....
1 hafta öncesinden başlardı bayram heyecanı....
baklava yapılacak,dolmalar sarılacak,ev temizlenecek ,alışverişe gidilecek ....Standarttı hep ve annemde hep heyecan duyardı ve hep hatıratırdı.Bayram namazına giden babamı yatakta beklemeyecek kahvaltı hazır olacak ve bayramlıklar giyilecekti....
Bayram sabahı kahvaltıda annem hep buruktu ...Bugünleride gördük çok şükür diyip ağlamaya başlar ve anneannemi özlerdi... Şimdi ben yapıyorum bunu....Bugünleride gördük çok şükür diyip ağlamaya başlar ve annemi babamı özledim diye ağlarım her bayramda....
Her bayramda ailecek kahvaltı yapar yada 1-2 komşuyuda çağırıp bayramın ilk kahvaltısını neşeyle karşılardık ama şimdi...Eşim ve ben ....En büyük ablam hastanede(Psikiyatri tedavisinde) Bayram izni olarak haftasonu izni verdiler ...Haftaya son inşallah çıkacak...Diğer ablam ha doğurdu doğuracak hamile gün sayıyoruz kayınvalidesi 2 yıldan beri onda temelli taşındı ve bayramlarda arar (çok yakınız aslında) ağlaşırız ilk saatlerde...
Tadı tuzu yok benim için bayramlarının neşesi annem ve babamdı benim...Kayınvalideler nasıl oldularsa onlar gelecekler 2 günü 1.günü annemin ve babamın yanına gidicez herzamanki gibi ne yine donuk geçicek bayramlarım....
Eşim gelenektir diye çocuklara bir sürü şekerler almış ama o da kalmadı ..Kapımızı çalan yok...:1no2:
Neyse ben başaldım ağlamaya sevmiyorum yani artık bayramları ......Benim neşem tuzum ,şekerim herseyimdi onlar MEKANLARI CENNET OLSUN:Saruboceq::Saruboceq::nazar:a.s.

ayy bende aynı dertten muzdaribim ama boş verecen bana yaptırmaya çalıştı bazı şeyleri ama ben yapmayınca ....üstelik altlı üstlü oturuyoruz ev kayınvalidemlerin kaynım evlense bende çıkacam ben evlendiğim zaman büyük kaynım çıktı ben geldim şimdi o çıkacak ben gelecem
valla ben 2 aydır hamilelikten dolayı rahatsızım daha bi gün sormasdı grip oldum hiç bi nane yapayım damedi ama kızına koşa koşa gidiyor
ya bu erkekler hep böyle

eden bulur derler yaa işte er yada geç ettiğini bulmuş aman boşverin kızlar

Biz de kayınvalidemlere her gittiğimde eşimle tartışırız. Yaramıyor hiç.

Geçen yıl eşim askerdeyken bana ağızlarına geleni söylediler, benden küçük görümcem bile. :KK43: Tek bahaneleri, ben onların evinde yemek yemiyorum ve iş yapmıyormuşum. Ki en başında evde iş yapmayacağımı söylemiştim. Yaptıkları yemeklerse kesinlikle damağıma uygun değil (midemden de rahatsızdım ben 8 yıldır, sürekli bulantı vardı, hamilelikle geçti çok şükür.) O günden beri gittiğimizde sadece "nasılsınız" muhabbeti yapıyorum ki bir günden fazla da kalmıyorum. Şimdi peşimde geziyorlar. Hele hamileliği öğrendiler "kızım kızım" :) "Aman otur, aman yat..."

Nişandan itibaren beni hep kıskandılar, ben ne aldıysam evime onlar da aldı ve evlenirken iki patik üç yazmadan başka yardımları olmadı hiç. Sonra da ben insan değilim. akannehir

İnsanlar beni hep sıcakkanlı ve yardımsever olarak tanır. Nir tek eşimin ailesi kabullenemedi.

Çok derdim var kızlar çoookk...

Çenem düştü kusura bakmayın...

ay canım benim yaa kıyamam ama sen boşveeeer onları eşinle mutlu ol sakın eşinle onalr yüzünden aranı aça en önemlisi o zaten bırak sonun da senin yaptığın iyilikleri eşin görür eğer karşılığında onalr kötü isede eşin otomatikman sana yaklaşıyor ve eşine sık sık şunu hatırlat senin ailen kim ? unutmaki sen artık ayrı bir bireysin .... ben yapıyorum işe yarıyor sankim :):):):): :nazar:

PANCUBEN,ne güzel duygularını dile getirmişsin.ama bi sorun var,.ağlattın yaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

EDEBİYATCI süppersin görümcene yüz verme insan nasıl olurda abisinin ablasını eşine haklı yada haksız laf söleyebilir.söledikleri sana deil abisine olan saygısızlığıdır.bosver mesafeli olmak en iisi.mutlaka onlarda anlamıştır hatalarını ztn

Cidden hayatımda kimseden duymadığım, duymayacağım şeyler duydum ve bana abisinden ayrılırsam mutlu olacaklarını söyledi. Ki buna rağmen ağzımı açıp tek kelime etmedim suçlu olmamak için. Bu yaz nişanlandı yardım ekliyor benden hiç ilgilenmedim. Tek duam benim yaşadıklarımı o da yaşasın. Dediğim gibi artık peşimdeler. Hele bu bayram iyice naz yapacağım.

Toplumla pek ilişkileri yok ve görgüsüzler, benim ailem köyde yaşamasına rağmen her şeyi yaşamıştır, nerede ne yapacaklarını bilirler. Babam hepimizin toplumsal gelişimi için çok çabaladı. Gurur duyduğum bir ailem var. Babam beni evlenmemem için çok uyardı, onlarla anlaşmayacağımı söyledi ama ben ısrar ettim işte. Kafama tüküreyim. Onlar yüzünden eşimden de soğudum.

Eşim askerde olduğu için bu yaşananlara tanık olmadı, o yüzden kime inanacağını bilmiyor deli. kaydirigubbakcemile3

Kaynana demeyin bana yaa, başınızı şişiririm...

Bayram mı dediniz ? Ben bayramları unutalı çok oldu 12 yıl oldu evet....Benim annem kadar bayramları güzel yaşatan bir insan olmadı olamazda....
baklava yapılacak,dolmalar sarılacak,ev temizlenecek ,alışverişe gidilecek ....Standarttı hep ve annemde hep heyecan duyardı ve hep hatıratırdı.Bayram namazına giden babamı yatakta beklemeyecek kahvaltı hazır olacak ve bayramlıklar giyilecekti....
Bayram sabahı kahvaltıda annem hep buruktu ...Bugünleride gördük çok şükür diyip ağlamaya başlar ve anneannemi özlerdi... Şimdi ben yapıyorum bunu....Bugünleride gördük çok şükür diyip ağlamaya başlar ve annemi babamı özledim diye ağlarım her bayramda....
Her bayramda ailecek kahvaltı yapar yada 1-2 komşuyuda çağırıp bayramın ilk kahvaltısını neşeyle karşılardık ama şimdi...Eşim ve ben ....En büyük ablam hastanede(Psikiyatri tedavisinde) Bayram izni olarak haftasonu izni verdiler ...Haftaya son inşallah çıkacak...Diğer ablam ha doğurdu doğuracak hamile gün sayıyoruz kayınvalidesi 2 yıldan beri onda temelli taşındı ve bayramlarda arar (çok yakınız aslında) ağlaşırız ilk saatlerde...
Tadı tuzu yok benim için bayramlarının neşesi annem ve babamdı benim...Kayınvalideler nasıl oldularsa onlar gelecekler 2 günü 1.günü annemin ve babamın yanına gidicez herzamanki gibi ne yine donuk geçicek bayramlarım....
Eşim gelenektir diye çocuklara bir sürü şekerler almış ama o da kalmadı ..Kapımızı çalan yok...:1no2:
Neyse ben başaldım ağlamaya sevmiyorum yani artık bayramları ......Benim neşem tuzum ,şekerim herseyimdi onlar MEKANLARI CENNET OLSUN:Saruboceq::Saruboceq::nazar:a.s.

Kuzum benim :1hug:

Bayramları sen küçük bebeğinle yaşatacaksın artık...

Sen sarma saracaksın, baklava yapacaksın...

Ufaklığınla ailecek kahvaltı yapacaksınız...gamyoncuiremsu

Güzel günler sizi bekler....a.s.

Pancuben, Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Çok kötü yaptın beni de, çok ağlak oldum ben yaa...

.Canım benim, Allah sana, eşine ve yavruna uzun, hayırlı ömürler versin.

AMİN cnm mekanları cennet olsun.
ama bak şimdi seninde bebeğin oluyor sende bunları ona öretecek ve anılarını paylaşacaksın
ne mutluki sana ailen böle gzl anılar bırakmış.bayram heyecanını yaşatmış ve şimdi sıra sende.lütfen ağlama

X