2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaynatmışınız yine sabah sabah hemen...

ya bişey sorçam bıçak makas olayı ne oluyor?ben hiç öyle bişey duymadım...nasıl yapılıyor bu şey?

bende hazırlık yapıyorum ,ankaraya sevgili kayınvalidemlerin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıve sevgili görümçelerimin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyanına gideçeğim...bayram malum,,,3 gün orda olaçağım yarın yolçuyum ama bir bahane üretip gidemesem keşke diyorum...:bbo:

slm kıslar dün sbh dr gittim.erken geldin bayram sonu çarmıştım seni dedi.bende bidaha gelirim die atladım hmnsositososito
3hafta sonra çardı 4lü test yapilacakmş.bide 2li test sonucunu ndn mail atmadım die kızdı.ama sonuçlar için görünce mükemmel dedi(şükürler olsun)opuyorumnanaktan
fkt bebekim sırtını dönmüş.sırtı ver ayak uçları dışında bişi göremedikfisfisfis
hevesimiz kursağımızda kaldı yani.ne gzl bayramda herkese sölücektim.(sorulunca bilmiom demeye uyus olıom.çünkü bilmek istiom)
erkek ama aynı zmnda kordonunuda bacak arasına almış.yanılıo olabilirim %80erkek ama dedi(%80yeterli bi oran deil yhaaasenağlama)bana kızmış gibide gelio bazen.kız erkek farketmez sadece ne olduunu mrk ediom ben
aman neseki sağlıklı bebekim benim

aman bir erkek dahamı geliyor yoksa,,,,hayırlısı olsun çanım....

kız damatları tek tek seçersin artık...yerimseniben

Ben de geçen gün Yaprak Dökümü'nde izledim bunu. Koltuk örtüsünün bir tarafına bıçak bir tarafına makas koydular. Kız gitti makasın üstüne oturdu, kız olacak diye sevindiler. Öyle bir şey sanırım. :)

Biz de bugün gidecektik ama öğlene kadar eşim işte, öğleden sonra bankada işler çıktı, eşim dün oğlunu görünce pek bir heyecanlandı kıramadı beni yarın sabah gidiyoruz. Gerçi ben bir gün kalıp hemen anneme geçiyorum. Yakın olmanın, küs olmanın avantajları kaydirigubbakcemile3

ben bu akşam çantamı hazırlıcam.yrn mesai var.iş çıkısı kocişle buluşup direkt anneme gidicem.ben eskisinden daha çok seviom bayramları bikaç gün daha uzun kalma fikri annemin yanında çok hoş ve tüm akrabalar bi aradazemuszemusama tabi evli olduum için yorucuda oluo eşimin dededi annemlere yakın bi eve bi dedeye yarışmak zor oluo ama olsun yenede değer

canım benim biras kasık ağrısı biraz miğde bulantısı yaşarsın sonra dokrorumu aradım yolculuğu yasakladı dersin olur biter :

hihoyyyt

banada biri bıçak makas yapsın anneme sölesem yapmaski inanmıo öle şelere bari kocişe sölim o yapar kesin meraklıyakaydirigubbakcemile3

iginç bişeymiş..

sen 1 günde kurtarıyorsun ben 3 gün kalaçağım yaaa,öffffff! bende yarın akşam gideeğim....birde çok kalabalıklar...hiç sevmem kalabalığıda....şimdiden sinir bastı bana,ya hayret bişey eşime diyorum sen git,ben nasılsa hamileyim bir bahane buluruz diyorum ,yok olmaz illa bende gideçekmişim.annesi beklermiş,hastaymış(bişeyiği yok aslında).bende bayramı kendi annemle geçirmek istiyorum ama gidemeyeçeğiz,hep onun ailesi önçelikli oluyor..sanki beni çok merak ediyorlarda,,,,aradıkları bile yok sen nasılsın diye?aman Allaha yakın bana uzak olsunlar....

merhaba özgül , ben senin bülent beyin hastası olduğunu biliyordum. bir aksilik mi oldu. ben de kendisine gitmeye beşladım. henüz 1 kez gittim. budün de ikili test sonuçlarını bekliyorum. senin adına sevindim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

benimkiler taa almanyadalar gelem imkanalrı yok ama gün aşırı mutlaka araşırız helede şimdi eşim askerde olduğu için iki gün aramasam neden aramyırosund erler hemen aslında benden çok bebeği ve askerdeki oğlunu merka ediyor kocamda saolsun beni hergü naradığı için benden haber alıyorlar işte :)

biizmkielrle aramız çokşükür iyidir kayınvalidem iyidir ama tam akradeniz hatunu dmarına basmamak lazım yoksa kaç yani durma yanında yakınında :)

ama buralarda olsalar sizler gibi bizimde bayram mutlaka onalrla geçer biz şimdilik çok şükür annemlerle yapıyoruz herşeyimizi :) opuyorumnanaktan

kayınpederim neşeli eğlencelidir aslında onalrlada güsel bayramalr olurdu ama kısmet napaşlım :) severim genede hepsini mevlam nazarlardan saklasın

teksin yani ne diyeyim :roflol: :1hug:

kız ve Erkek anneleri size uygun nelerdi?

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,evet hissetmiyorum
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,(belli değil daha)
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,hemde nasıl aldım kalça basen göbek
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,katılıyorum büyüdü
Aerolarınız çok kararırsa,---------
Daha düşük taşıyorsanız,--------
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,(hep tuzlu yerim ama aşermedim hiç)
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,peyniri severimmm
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,biraz daha soğuk beden ısım eskisine göre soğudu
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,fazla yokki bacaklarımda
Elleriniz daha kuruysa,zaten kuru cildim ellerimde kuru
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,farkında değilim hersabah farklı kalkıyorum
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,baba kilo veriyor
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
ıdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa, yok baş ağrım
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.37 çıktı

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
ıdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne güzel haberler var öle :) ben bugün biraz daha iyiyim tabi sorunlar bitmedi eşimle ama süründürüyorum şuankaydirigubbakcemile3

İyi olmana sevindim...

Sana özelden bir mesaj attım...

Ama ne yazdığımı kimse bilmemeli tamam mı? Kaderdaşım :teselli:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…