- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.961
Yaz, kızın olursa oğluma alacağım ona göre, kesin annesi gibi güzel olur o da...Benden de çok iyi kaynana olur
Kaynana dedim de, bugün ya da yarın sevgili (!) kaynanam ve görümcemi göreceğim. Bayram, bayram... :)
slm kıslar dün sbh dr gittim.erken geldin bayram sonu çarmıştım seni dedi.bende bidaha gelirim die atladım hmnsositososito
3hafta sonra çardı 4lü test yapilacakmş.bide 2li test sonucunu ndn mail atmadım die kızdı.ama sonuçlar için görünce mükemmel dedi(şükürler olsun)opuyorumnanaktan
fkt bebekim sırtını dönmüş.sırtı ver ayak uçları dışında bişi göremedikfisfisfis
hevesimiz kursağımızda kaldı yani.ne gzl bayramda herkese sölücektim.(sorulunca bilmiom demeye uyus olıom.çünkü bilmek istiom)
erkek ama aynı zmnda kordonunuda bacak arasına almış.yanılıo olabilirim %80erkek ama dedi(%80yeterli bi oran deil yhaaasenağlama)bana kızmış gibide gelio bazen.kız erkek farketmez sadece ne olduunu mrk ediom ben
aman neseki sağlıklı bebekim benim
aboww 5 kız 24 erkek
kızıma 4,8 erkek düşüyo bu durumda ehe...
listeyi 100 e tamamlayalım valla ne güsel olur...
ee bu arada 55 tim samsun 61 oldum şimdi 62 ye gitmişim ne güzel memleketimden gidiyodum yukarı listeye hamile gelmesin bak sonrasına ekle ya gözüm alışmış 61 e...
aman bir erkek dahamı geliyor yoksa,,,,hayırlısı olsun çanım....
kaynatmışınız yine sabah sabah hemen...
ya bişey sorçam bıçak makas olayı ne oluyor?ben hiç öyle bişey duymadım...nasıl yapılıyor bu şey?
bende hazırlık yapıyorum ,ankaraya sevgili kayınvalidemlerin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıve sevgili görümçelerimin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyanına gideçeğim...bayram malum,,,3 gün orda olaçağım yarın yolçuyum ama bir bahane üretip gidemesem keşke diyorum...:bbo:
günaydın kızlar ne güzel haberler var öle :) ben bugün biraz daha iyiyim tabi sorunlar bitmedi eşimle ama süründürüyorum şuankaydirigubbakcemile3
kaynatmışınız yine sabah sabah hemen...
ya bişey sorçam bıçak makas olayı ne oluyor?ben hiç öyle bişey duymadım...nasıl yapılıyor bu şey?
bende hazırlık yapıyorum ,ankaraya sevgili kayınvalidemlerin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıve sevgili görümçelerimin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıyanına gideçeğim...bayram malum,,,3 gün orda olaçağım yarın yolçuyum ama bir bahane üretip gidemesem keşke diyorum...:bbo:
Ben de geçen gün Yaprak Dökümü'nde izledim bunu. Koltuk örtüsünün bir tarafına bıçak bir tarafına makas koydular. Kız gitti makasın üstüne oturdu, kız olacak diye sevindiler. Öyle bir şey sanırım. :)
Biz de bugün gidecektik ama öğlene kadar eşim işte, öğleden sonra bankada işler çıktı, eşim dün oğlunu görünce pek bir heyecanlandı kıramadı beni yarın sabah gidiyoruz. Gerçi ben bir gün kalıp hemen anneme geçiyorum. Yakın olmanın, küs olmanın avantajları kaydirigubbakcemile3
canım benim biras kasık ağrısı biraz miğde bulantısı yaşarsın sonra dokrorumu aradım yolculuğu yasakladı dersin olur biter:
hihoyyyt
merhabalar 2010 mart anneleri
bende geldim araya araya bi hal oldum ama burdaymışsınız bende hamileyim şu an hatta bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim doğum zamanı tahmini olarak 19 mart diyor doktor bakalım hayırlısı bu bebğim benim 2,bebğim olacak 8 yaşında bir kızım var kısmet ise 2. bebeğimizi de bekliyoruz doğum zamanı ve sonrası yaşananlar üzerine her zaman için sizlerle sohbet etmek isterim hatta ankaradan olan arkadaşlardan gittikleri doktor ve hastaneler üzerine de konuşmak isterim şu an için tam karar veremiyorum aklım çok karışık hastane için en son fatih üniversitesine muayene olmaya gittim gecen hafta doktor aylin hanima kendisi çok tatlı süper güler yüzlü bir bayan çok sevdim ama fatih hastanesinde doğum nasıl olur onu bilemiyorum ne yazıkki
gecen hafta 2 li tarama yapılması için gittim ama doktor hanım 2 li taramaya gerek durmadı benim için nedeni ise bebeğin ense kalınlığı çok iyi imiş yani 2 li taramayı gerektiren hiç bir durum yok dedi ve tarama yapılmadı her şey şu an için iyi gidiyor bakalaım hepimiz için hayırlı arkadaşlar
tutar belki canımcımŞeniz eşimde yüzlerce yıllık geleneği hiç ettin diyor banakaydirigubbakcemile2ben böyleyimdir işte.hayır sonra iki kere daha yaptılar bu seferde birinde makasa birinde bıçağa oturdum:1shok:.sayemde eski kadınların cinsiyet yöntemi bertaraf edildi:hooray:.zemuszemus
günaydın kızlar ne güzel haberler var öle :) ben bugün biraz daha iyiyim tabi sorunlar bitmedi eşimle ama süründürüyorum şuankaydirigubbakcemile3
kader arkadaşım benim,,,,eskiden bayramları çok severdim,,,!!!!
kız ve Erkek anneleri size uygun nelerdi?
Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz(tuttu)
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,(160 tı dakikada,tutmadı)
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,(hertarafımdan kilo aldım ama karın bariz)
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,uhm:CADIARZU)
Aerolarınız çok kararırsa,(hayır çok kararmadı)Daha düşük taşıyorsanız,(farkında değilim)
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,(hiç bir şeye istek duymuyorum öyle belirgin şu anda)
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,(nefret ediyorum etten,hiç yiyemez oldum şimdilik)
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,(yok hatta daha sıçak)
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,(evet böyle bir problemim var)
Elleriniz daha kuruysa,(kuruluk her zaman vardı bende)
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,(evet yastığı çeviriyorum)
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,(yok kilo veriyor bu aralar)
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,(hayır hamilelikten öne daha güzeldim )
ıdrarınız parlak sarı rengindeyse,(hiç dikkatimi çekmedilülülülülülü)
Burnunuz yayılıyorsa,(farkında değilim)
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,(ileri geri sallanıyor)
Baş ağrılarınız varsa,(yok şimdilik baş ağrılarım..)
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,(evet çift rakam çıkıyor)
bebeğiniz erkektir.
evet çokta uymamışp sanırım şimdilik benimki!