2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi şöle bişi de var. 2 aylıkkenden sonra havalar ısınmaya başlıcak en azından burda-aydında--
martta doğcak ya aslında fazla örgü yapmamak lasım
kaç hafta giyebilecekki örgüleri..

Bulantı hapının süresini geçirince ben de bütün gün kusuyorum... Hap içip uyuyunca hap kalıyor...
5er saatlik süreyi gecirmeden 24 saati yaşamak gerekiyor...
Pazar günü iyi hissettim, içmedim... Öğlen kusmaya başladım, gece 3 te uyuyunca geçti...
Hapı ara vermeden kullanmalısın...

Bana doktorum sadece 8 saatte bir içeceksin dedi. Dün ilk defa içtim. Bir de bugün içtim. Bunun içme zamanı nedir ki yani ne zaman içmeye başlamalıyım.

pek rahatlayacagini sanmiyorum cumartesi ense kalinligi ölcüldü 2,8 mm buldu.kan sonuclarida dün geldibizede dün cok dolu diye bugune randovü vermisti.arayip iyimi diye sorduk doktorada söylememis sekretere acilen konusmamiz lazim demis sadece kan sonuclarida kötü herhalde ki öyle dedi

sizinkini epey uğraşmışlar ölçmek için ya inşallah tam ölçüm sonucu değildir.
benimde 3mm çıktı,hemen kan verdik gönderdik aynı gün.
sonuç gelmemiş halen, bende endişelendim ama asla
o doktora bağlı kalmayı düşünmüyorum cuma günü başka bir dr gideceğim. içim rahat olsun inşallah sağlıklı olur bebeklerimiz

arkadaslar bir türlü saat gecmiyo 1,5 ssat sonra doktor var.insallah ikili kan sonuclari iyidir offf cok kötüyüm

Canım inşallah hiçbir problem yoktur bebeğinde, eminim sonuçların gayet temiz çıkacak. Haberini bekliyoruz ve dualarımız seninle..

ben de bir yandan yemek yapıyorum bir yandan buraya yetişiyorum kaydirigubbakcemile3

Ben de veda etmiştim ama yine geldim, yemekler yanmaz umarım.

zaten ölcmek icin bayag bir ugrasti 40 dk kadar ilk ölcümde 1,6 buldu. ama bebek tam pozisyonda degildi üstten ultrasalla bakti. sonra alttan da bir bakalim dedi bu sefer 2,8 bazen 3 falan buldu off bilmiyorum cok kötü bir duygu sadece onu biliyorum

ya bu ense ölçümünü yapan doktorun çok tecrübeli olması gerekirmiş ki doğru bir sonuç versin.ve her doktorun ölçümü birbirini tutmazmış.benim doktorum bir seferde hiç uğraşmadan ölçtü.sen çok uğraştı ve farklı sonuçlar dedi diyorsun bu da kafa da soru işareti bırakıyor.eğer imkanın varsa başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim.

Canım inşallah hiçbir problem yoktur bebeğinde, eminim sonuçların gayet temiz çıkacak. Haberini bekliyoruz ve dualarımız seninle..

Ben de veda etmiştim ama yine geldim, yemekler yanmaz umarım.

hoş geldin canım kopamıyon bizden dimiiii kaydirigubbakcemile3 ya sorma bi mutfaktayım bi burda.şimdi altını kıstım yanmaz arada bi unutmazsam gideyim sonra akşama aç kalmayalım :roflol:

doktorumda bana istersen baska bir doktorada git dedi zaten bende bugun bir konusma yapalim kan sonuclarini ögrenelim hastaneye gitmeyi düsünüyorum daha incelemeli bakilsin diye

ya ara ara şiddetlenen ara ara azalan bir ağrı ama şiddetlendiğinde kıvranıyorum resmen
sıcak süt bal iç dediler içtim papatya çayı dediler içtim yok bana mısın demiyor mafoldumben
sağolun canlar dua edin lütfen kendimi kötü hissediyorum artık

Bulantıdan kaynaklanıyorsa zenjefili kaynatıp balla içebilirsin ama çok içme bence biraz acı tadı var çünkü. bana bazen iyi geliyor rahatlatıyor. Yanmaya bağlıysa talcid tarzı ilaçları deneyebilirsin biraz mide bulandırıyor ama kesinlikle iyi geliyor. İkisinide bana doktorum tavsiye etti bu arada.

hoş geldin canım kopamıyon bizden dimiiii kaydirigubbakcemile3 ya sorma bi mutfaktayım bi burda.şimdi altını kıstım yanmaz arada bi unutmazsam gideyim sonra akşama aç kalmayalım :roflol:

Öyle valla canım yaa, merak ediyorum, yeni haberler var mı, herkes iyi mi? Buraya ve sizlere bayağı bir alıştım ben.

doktorumda bana istersen baska bir doktorada git dedi zaten bende bugun bir konusma yapalim kan sonuclarini ögrenelim hastaneye gitmeyi düsünüyorum daha incelemeli bakilsin diye

valla ne değişik bir doktor ya anlamadım kendine güveni de mi yok.git canım sen kesin başka bir doktora da görün.

burun kemiği gelişimi bu ikili testte çok önemliymiş.benimki bakar bakmaz bak güzel burun kemiği oluşmuş bu da riskin düşük olduğunu gösterir demişti.ben de ordan biliyorum.sor bakalım bugün onu da.

neyse arkadaslar yavas yavas ben cocugu hazirliyim babannesine birakacagim. ordanda 1 saat kaldi artik neyse ögrenecegiz hersey allahin takdiri.bana dua edin.hepiniz hoscakalinnn

X