2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ama daha yeni arkidişim oldu hiç bir ağrı hissetmedim diyor ve sonrası da hiç acımamış.bence kendini acıyacak diye şartlama ben hiç korkmuyom kan verebildiğime göre onu hayli hayli olurum.hem senin korkmaman lazım bak işin içindeymişsin :eek:lmaz: bu arada aşının ilk dozu genelde 20.haftada vuruluyor canım.6 aya girince niye dediler sana.

aslında doktorcuumda öle dedi bana ama ne bilim belki de 2.dozdur o 6aydaki nese bayram dönüşü kayıt için urucam sorarım.
ayrıca benim başkasına iğne batırmaya deil kendime iğne batırılmasına fobim var:gitme:
kan verirkende olay çıkartıom illa enjektörle alsınlar die.bide ağlıomuş gibi oluom.hiçbiri sevmio beniCADIARZU

Ben de senin tam tersi durumdayım, şurup ve tabletleri yutmaktansa iğne ve aşıları tercih ederim. Şuruplar midemi bulandırıyor, haplar da boğazıma takılıyor akannehir
:hulya: bu örgücü kız ne güzelmiş :)

benimde hap içerken midem bulanıo off ne bilim hepsine karşıım:lepi:
:hulya::hulya::hulya:hadi bebeklere yelerk örelim nese ben kaçar mesai bitti.herkese sağlıklı saatler bba.s.

aslında doktorcuumda öle dedi bana ama ne bilim belki de 2.dozdur o 6aydaki nese bayram dönüşü kayıt için urucam sorarım.
ayrıca benim başkasına iğne batırmaya deil kendime iğne batırılmasına fobim var:gitme:
kan verirkende olay çıkartıom illa enjektörle alsınlar die.bide ağlıomuş gibi oluom.hiçbiri sevmio beniCADIARZU

demek ki hemşireler hep aynı kaydirigubbakcemile3 benim de arkadaşım hemşire ve aynı fobiler onda da var.hem de acil hemşiresi hergün kanın içinde.iğneden bile korkuyor.dedim eee sen yaparken iyi aynısını diyor o da ben başkasına yaparken korkmam kendime yapılacağı zaman korkarım diyor.valla şaşırdım sizin bizden cesaretli olmanız lazım alışmışsınızdır her gün iğneye.

bende de olmuştu geçen hafta sadece sağ tarafımda ağrı aynı olup geçiyordu.doktora da gittim o yüzden normalmiş karın kasları geriliyormuş.için rahat olsun.ama ağrı hiç geçmez beraberinde bulantı ishal ateş olursa hemen gel demişti aklında olsun.yat dinlen canım.

ahhh keşke yatabilsem çalışıyorum maalesef canım ama biraz olsun içim rahat etti ishal bulantı ateş yok çok şükür

ahhh keşke yatabilsem çalışıyorum maalesef canım ama biraz olsun içim rahat etti ishal bulantı ateş yok çok şükür

canım doğru iştesin dimi. ya baktın ki çok oluyor geçmiyor ara doktorunu belki istirahat verir sana.bana yat ve bol su iç demişti telefonda. sonra ertesi gün gittim yanına.iyi ateş bulantı ishal yoksa önemli değildir karın kaslarının gerilmesidir benimki gibi.

bende çıkıyorum tatlılarım daha mesai bitmesine 1 saat var ama işlerim yoğun öptüm bütün cici annişleri opuyorumnanaktan
buarada bende örgü modellerine bakıyorum güzel tulumlar bulursak paylaşalım yerimseniben :enbuyukkk:

[/B]
canım doğru iştesin dimi. ya baktın ki çok oluyor geçmiyor ara doktorunu belki istirahat verir sana.bana yat ve bol su iç demişti telefonda. sonra ertesi gün gittim yanına.iyi ateş bulantı ishal yoksa önemli değildir karın kaslarının gerilmesidir benimki gibi.

1 saat sonra eve gidicem o zaman yatar dinlenirim allahtan yemek var evde.sağol canım içimi rahatlattın baktım çok fenayım dr.a giderim şimdi ara ara yapıyor yaramaz oğlum benim büyüyüyor valla :emir_bebek:

iyidir canım iyidir gönlünü ferah tut ah bilmezmiyim doktora gideceğin gün zaman geçmez.az kaldı sonra için rahatlayacak inşallah.

pek rahatlayacagini sanmiyorum cumartesi ense kalinligi ölcüldü 2,8 mm buldu.kan sonuclarida dün geldibizede dün cok dolu diye bugune randovü vermisti.arayip iyimi diye sorduk doktorada söylememis sekretere acilen konusmamiz lazim demis sadece kan sonuclarida kötü herhalde ki öyle dedi

pek rahatlayacagini sanmiyorum cumartesi ense kalinligi ölcüldü 2,8 mm buldu.kan sonuclarida dün geldibizede dün cok dolu diye bugune randovü vermisti.arayip iyimi diye sorduk doktorada söylememis sekretere acilen konusmamiz lazim demis sadece kan sonuclarida kötü herhalde ki öyle dedi

hadi ya canım. ama dur bakalım belli olmaz bi doktorunla görüş o sana detayıyla bilgi verir.hem bu ikili test çok mu güvenilir ki sanmıyorum. hep riskli çıkanlar amniyosentez yaptırıyor ve genelde bebişlerinin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. sen de şimdiden sıkma canını.dualarımız seninle.

hadi ya canım. ama dur bakalım belli olmaz bi doktorunla görüş o sana detayıyla bilgi verir.hem bu ikili test çok mu güvenilir ki sanmıyorum. hep riskli çıkanlar amniyosentez yaptırıyor ve genelde bebişlerinin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. sen de şimdiden sıkma canını.dualarımız seninle.

zaten ölcmek icin bayag bir ugrasti 40 dk kadar ilk ölcümde 1,6 buldu. ama bebek tam pozisyonda degildi üstten ultrasalla bakti. sonra alttan da bir bakalim dedi bu sefer 2,8 bazen 3 falan buldu off bilmiyorum cok kötü bir duygu sadece onu biliyorum

zaten ölcmek icin bayag bir ugrasti 40 dk kadar ilk ölcümde 1,6 buldu. ama bebek tam pozisyonda degildi üstten ultrasalla bakti. sonra alttan da bir bakalim dedi bu sefer 2,8 bazen 3 falan buldu off bilmiyorum cok kötü bir duygu sadece onu biliyorum

İnşallah bir sorun yoktur ve sağlıklı bir yavrun olur arkadaşım.

X