- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.601
herkes takmış bu örgücü kıza dur ben de yapim :hulya: :hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ama daha yeni arkidişim oldu hiç bir ağrı hissetmedim diyor ve sonrası da hiç acımamış.bence kendini acıyacak diye şartlama ben hiç korkmuyom kan verebildiğime göre onu hayli hayli olurum.hem senin korkmaman lazım bak işin içindeymişsin lmaz: bu arada aşının ilk dozu genelde 20.haftada vuruluyor canım.6 aya girince niye dediler sana.
yap kız yap, ben örgü bilmiyorum bari o örsün kaydirigubbakcemile3 ören bayan(!) çok şirin :hulya:herkes takmış bu örgücü kıza dur ben de yapim :hulya: :hulya:
Ben de senin tam tersi durumdayım, şurup ve tabletleri yutmaktansa iğne ve aşıları tercih ederim. Şuruplar midemi bulandırıyor, haplar da boğazıma takılıyor akannehir
:hulya: bu örgücü kız ne güzelmiş :)
aslında doktorcuumda öle dedi bana ama ne bilim belki de 2.dozdur o 6aydaki nese bayram dönüşü kayıt için urucam sorarım.
ayrıca benim başkasına iğne batırmaya deil kendime iğne batırılmasına fobim var:gitme:
kan verirkende olay çıkartıom illa enjektörle alsınlar die.bide ağlıomuş gibi oluom.hiçbiri sevmio beniCADIARZU
bende de olmuştu geçen hafta sadece sağ tarafımda ağrı aynı olup geçiyordu.doktora da gittim o yüzden normalmiş karın kasları geriliyormuş.için rahat olsun.ama ağrı hiç geçmez beraberinde bulantı ishal ateş olursa hemen gel demişti aklında olsun.yat dinlen canım.
ahhh keşke yatabilsem çalışıyorum maalesef canım ama biraz olsun içim rahat etti ishal bulantı ateş yok çok şükür
canım doğru iştesin dimi. ya baktın ki çok oluyor geçmiyor ara doktorunu belki istirahat verir sana.bana yat ve bol su iç demişti telefonda. sonra ertesi gün gittim yanına.iyi ateş bulantı ishal yoksa önemli değildir karın kaslarının gerilmesidir benimki gibi.
arkadalar bir türlü saat gecmiyo 1,5 ssat sonra doktor var.insallah ikili kan sonuclari iyidir offf cok kötüyüm
iyidir canım iyidir gönlünü ferah tut ah bilmezmiyim doktora gideceğin gün zaman geçmez.az kaldı sonra için rahatlayacak inşallah.
pek rahatlayacagini sanmiyorum cumartesi ense kalinligi ölcüldü 2,8 mm buldu.kan sonuclarida dün geldibizede dün cok dolu diye bugune randovü vermisti.arayip iyimi diye sorduk doktorada söylememis sekretere acilen konusmamiz lazim demis sadece kan sonuclarida kötü herhalde ki öyle dedi
hadi ya canım. ama dur bakalım belli olmaz bi doktorunla görüş o sana detayıyla bilgi verir.hem bu ikili test çok mu güvenilir ki sanmıyorum. hep riskli çıkanlar amniyosentez yaptırıyor ve genelde bebişlerinin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. sen de şimdiden sıkma canını.dualarımız seninle.
zaten ölcmek icin bayag bir ugrasti 40 dk kadar ilk ölcümde 1,6 buldu. ama bebek tam pozisyonda degildi üstten ultrasalla bakti. sonra alttan da bir bakalim dedi bu sefer 2,8 bazen 3 falan buldu off bilmiyorum cok kötü bir duygu sadece onu biliyorum