2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu bitki çayları neden yasak hamilelikte? bana doktorum o konuyla ilgili birşey demedi.Düşükmü yapıyor?
canım pınarın dediği gibi bende bazılarının rahimde kasılmalara yol açtıüını biliyorum açıkcası hang,ileri bilmiyorum ama hiçbirini içmiyorum ben.poşette nane limon dahi.

yaa kızlar cahilliğimi maruz göründe FE ilacı nedemek allah aşkına kafamçokkarıştı

Fe demirin kısaltılmış hali.
bizim kullandığımız devamlı kan hapı dediğimiz şeyler aslında demir hapı.
çünkü en çok görülen kansizlık tipi demir eksikliğinden kaynaklanıo
:ecrin_bebek:

yaa kızlar cahilliğimi maruz göründe FE ilacı nedemek allah aşkına kafamçokkarıştı

FE kimyasal adı DEMİR demek canım..Kanımızda bizim DEMİR de mevcuttur.Bunun düşük olması kansızlığı gösterir canım anemi (kansızlık).Demir ,demir bağlama ve ferritin kandaki kimyasallardır.Kanımızda sadexe demir yoktur.Sodyum,potasyum,klorürde mecuttur Bunlar ise vücudumuzun dengesini sağlar ....

Hakkımı yedirmem!! Çatalımı kaşığımı aldım geliyorum bile! cokacimcoook

tamam koş gel hasan usta sütlü tatlıcıda buluşacağız :eek:

MUTLU olmaz biiz ekipte matıalrıda sarmalarıda önce siz yiyceksiniz dimi dilayla.yasakkelime

evet biz yiyecez şişkoooooooo :CüvCüv: olacazzzzz

Fe demirin kısaltılmış hali.
bizim kullandığımız devamlı kan hapı dediğimiz şeyler aslında demir hapı.
çünkü en çok görülen kansizlık tipi demir eksikliğinden kaynaklanıo
:ecrin_bebek:

ben elevit harici demir ilacı kullanmıyorum

boğazım yanınca beyaz leblebi yiyorum,
sabahlarıda haşlanmış yumurta ve ıhlamur çok güzel gidiyor.

kılzar maden suyu çok yarralı bende sevmiyorum ama içine limon sıkıp içince güzel oluyor.
bid esemizotu bilen varmı aranırsa bilmiyorum ama çok fazla omega 3 var içinde salatasınıda yemeğinide tüketiyorum ben hafifte ekşimsi şahane oluyor.mutlaka yiyin.

kılzar kaşıntı ve gerilmelerm çok arttığı için bunun sonu çatlaklar diyip dün badem yağı aldım.ama çatlaklarada çok iyi gelmiyormuş sanırım.ne kullanıyorsunuız siz.

Ben gece yatarken ve banyodan sonra Jıhnson & Johnson bebe yağı (konağa karşı etkili yazıyor etikette) kapağı pembe ve baya büyük bir şişe 750 ml olabilir...
Sabah da neutregena nın vucut kremi var... buyuk sise 750 ml olabilir suruyorum... hemen emiliyor...
fiyatları 10 ar TL herhalde ben dogurana kadar da giderler...
Doktoruma da sordum, tamam dedi...

Hakkımı yedirmem!! Çatalımı kaşığımı aldım geliyorum bile! cokacimcoook

tamam koş gel hasan usta sütlü tatlıcıda buluşacağız :eek:

evet biz yiyecez şişkoooooooo :CüvCüv: olacazzzzz

ben elevit harici demir ilacı kullanmıyorum

boğazım yanınca beyaz leblebi yiyorum,
sabahlarıda haşlanmış yumurta ve ıhlamur çok güzel gidiyor.
bende şişko olucammmm

canım badem ve kakao yağını deniycem nede.çok sağol.

pempe jhonsan babynin ligt oil bebek yağı çok güzel hemen emiliyor hem yağsız gibi hemde sabaha kadar nemli kalıyor biraz daha büyüsün karnım içine kayısı yağı karıştırıp ikisini süreceğim zaten pıs pıslı şişesi bebe yağının doktor olur dedi.

Ben gece yatarken ve banyodan sonra Jıhnson & Johnson bebe yağı (konağa karşı etkili yazıyor etikette) kapağı pembe ve baya büyük bir şişe 750 ml olabilir...
Sabah da neutregena nın vucut kremi var... buyuk sise 750 ml olabilir suruyorum... hemen emiliyor...
fiyatları 10 ar TL herhalde ben dogurana kadar da giderler...
Doktoruma da sordum, tamam dedi...

sinpac kzı migrosta 8lira tuh kazıklanmışsın naniknanik

kızlar size alın çatlaklaşmayın sırnaşık şey

canım sendede başladımı kaşıntılar gerilmelr.başladıysa çatlaklar yakındır demektir.

mevcut çatlklarım var ztn göbekte bi haylı fırladı(bebek deil)bilmemki geriliomu.ama off çok üşeniom.bebe yağı kullanmıştım bi ara eet çbk emilio.
annem üşenenin bebei olmaz derdi:hooray:
anne bak san torun gelio:eek:

kılzar maden suyu çok yarralı bende sevmiyorum ama içine limon sıkıp içince güzel oluyor.
bid esemizotu bilen varmı aranırsa bilmiyorum ama çok fazla omega 3 var içinde salatasınıda yemeğinide tüketiyorum ben hafifte ekşimsi şahane oluyor.mutlaka yiyin.

evet semiz otu çok faydalı.ben onu çiğ olarak veya yoğurtlu salatasıyla yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor.yemek lazım tabi.

çatlaklar için ben susam yağını ve çilek yağını karıştırdım küçük spreyli bir şişede onu kullanıyorum.arada karnıma sıkıyorum bu karışımdan.çilek yağının kokusu müthiş tavsiye ederim.bu arada kayısı yağı da çok iyiymiş onu da deniyeceğim.

SELKİE canım geçmiş olsun.. İnşallah önemli bişey yoktur...
Buluşma planları yapan Ankaralılar!!! Başta DİLA, SİNPAC, MUTLU... Böyle mantı, dolma falan konuşuyosunuz canımız istiyo... Bi arada doktorlarınızı konuştunuz.. Bakın taşınıcam Ankara'ya o olacak!!! Rahat bırakmıycam hiçbirinizi! Birgün mantıcıya, bir gün dolmacıya, birgün Eskişehir yoluna, bir gün Armada'nın ordaki Bebeğim mağazasına.. Rahat vermicem hiç birinize!!! kaydirigubbakcemile
Böyle konuşup konuşup yaramı deşiyosunuz zaten.. :sinifsinif:

Sen hangi ildesin?:hulya:
Yakınsan ben zaten İstanbul a da gideceğim, senin ile de uğrarım...:hulya:
Bayramda bile gelebilirim...:hulya:
Her an gelebilirim...:hulya:
Belki de şu anda senin ildeyim...sengözlerimebaksanab
Elimde sefer tası, içi sarma ve mantı dolu....:smiley-cool:
Düşünsene...:smiley-cool:
Yakınsan buluşma günü kargoyla sana sarma ve mantı gonderecegim...:hulya::hulya:

X