- 10 Temmuz 2009
- 1.541
- 3
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.481
:roflol::roflol:.alemsin tatlım ya ne güzlede kızmışsın bize.gel canım benim gel anklaraya.yalnız teşekkür ederim çünkü dünde yazmıştım mağazayı bugünde kimseden tepki gelmedi.mafoldumbensen ankarada olmamana rağmen genede dikkati çekip yazmışsın.canım sağol.SELKİE canım geçmiş olsun.. İnşallah önemli bişey yoktur...
Buluşma planları yapan Ankaralılar!!! Başta DİLA, SİNPAC, MUTLU... Böyle mantı, dolma falan konuşuyosunuz canımız istiyo... Bi arada doktorlarınızı konuştunuz.. Bakın taşınıcam Ankara'ya o olacak!!! Rahat bırakmıycam hiçbirinizi! Birgün mantıcıya, bir gün dolmacıya, birgün Eskişehir yoluna, bir gün Armada'nın ordaki Bebeğim mağazasına.. Rahat vermicem hiç birinize!!! kaydirigubbakcemile
Böyle konuşup konuşup yaramı deşiyosunuz zaten.. :sinifsinif:
slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
[ı]yanma yok canım ağrı ve kusma işte[/ı]
Ben de kullanıyorum Elevit ama söylediğin rahatsızlıkların hiçbirini yaşamadım. Tam tersi bende de acayip bi kabızlık sorunu başladı :gitme: Zaten spastik kolon diye bi hastalığım vardı, sindirimle ilgili problem yaşıyodum..Şimdi tümden bi haller oldu bana. Doktor süt ve yoğurdu kes dedi.. Bol bol ılık su iç dedi..
Sizde var mı kabızlık??? mafoldumben
caanım dedimya birazda şu anda sters yaptığın için oluyor.allah koruusn deme öyle kendini kötü hissetne.süt iç ama papatya çayı içme.hamilelikte kesinlikle önerilmiyor bitki çayları.ya ara ara şiddetlenen ara ara azalan bir ağrı ama şiddetlendiğinde kıvranıyorum resmen
sıcak süt bal iç dediler içtim papatya çayı dediler içtim yok bana mısın demiyor mafoldumben
sağolun canlar dua edin lütfen kendimi kötü hissediyorum artık
çanım hiç kıpırdama yerinden,yat,inşallah bebeğine bişeyçik olmaz,atlatır,,,geçmiş olsun çok...slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
SELKİE canım geçmiş olsun.. İnşallah önemli bişey yoktur...
Buluşma planları yapan Ankaralılar!!! Başta DİLA, SİNPAC, MUTLU... Böyle mantı, dolma falan konuşuyosunuz canımız istiyo... Bi arada doktorlarınızı konuştunuz.. Bakın taşınıcam Ankara'ya o olacak!!! Rahat bırakmıycam hiçbirinizi! Birgün mantıcıya, bir gün dolmacıya, birgün Eskişehir yoluna, bir gün Armada'nın ordaki Bebeğim mağazasına.. Rahat vermicem hiç birinize!!! kaydirigubbakcemile
Böyle konuşup konuşup yaramı deşiyosunuz zaten.. :sinifsinif:
ya benimde artk öle bariz bulantım yok ama işte ilaç içemiom ozmn bulanıo azıma koyar koymaz.
suda fazla içmiom.m.suyu hoşaf fln içiom.gün aşırı 1 bardak süt içmee çalışıom.yoğurt ztn yiyemiom.ayh hiç dikkat etmiom ben kendimeklava:
merak etmeyin sizin yerinizede yeriz cokacimcoook:CüvCüv:
:roflol::roflol:.alemsin tatlım ya ne güzlede kızmışsın bize.gel canım benim gel anklaraya.yalnız teşekkür ederim çünkü dünde yazmıştım mağazayı bugünde kimseden tepki gelmedi.mafoldumbensen ankarada olmamana rağmen genede dikkati çekip yazmışsın.canım sağol.
elvitin sanırım tek yan etkisi bu(prospektusunde yazan).sindirim sistemini etkiliomuş.şişkinlik,kabızlık vb.
lifli beslen bu aralar işe yarar.işe yarayan çok gzl başka bişi de var oda kahvaltılık gevrek hem sütünüde içmiş olursun sbh erkencikten ben biraz içine peynirde atıom gzl oluo.dene istersen bi
arkadaşlar bu bitki çayları neden yasak hamilelikte? bana doktorum o konuyla ilgili birşey demedi.Düşükmü yapıyor?
arkadaşlar bu bitki çayları neden yasak hamilelikte? bana doktorum o konuyla ilgili birşey demedi.Düşükmü yapıyor?
yaa kızlar cahilliğimi maruz göründe FE ilacı nedemek allah aşkına kafamçokkarıştı