2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim mide ağrım hala geçmedi sabahtan beri kusuyorum
az önce hastaneyi aradım doktorum müsait olunca beni arayacak dua edin geçsin şu ağrı
:gitme:

kılzar kaşıntı ve gerilmelerm çok arttığı için bunun sonu çatlaklar diyip dün badem yağı aldım.ama çatlaklarada çok iyi gelmiyormuş sanırım.ne kullanıyorsunuız siz.

hiç bişi kullanmıomsositososito

aklıma geldikçe off pınar uykun var ne kremi deyip normal nemlendiricileri bile kullanmıom.kafamçokkarıştı

aman ya napim bikinide mayoya taransfer ederiz bizde:gitme:

tşk ederim cnm dr.cinsiyetini sordugumda ise şimdi net deil ama büyük ihtimal erkek dedi topige bir erkek daha gelicek ama yorgun düşmezse senağlama

kötü düşünme canım bak bir erkek daha geliyoru mart ayında maşallahh nazarlardan korusun bizi kalkarken ayağa yavaş kalk ani hareketlerde bulunma

SELKİE canım geçmiş olsun.. İnşallah önemli bişey yoktur...
Buluşma planları yapan Ankaralılar!!! Başta DİLA, SİNPAC, MUTLU... Böyle mantı, dolma falan konuşuyosunuz canımız istiyo... Bi arada doktorlarınızı konuştunuz.. Bakın taşınıcam Ankara'ya o olacak!!! Rahat bırakmıycam hiçbirinizi! Birgün mantıcıya, bir gün dolmacıya, birgün Eskişehir yoluna, bir gün Armada'nın ordaki Bebeğim mağazasına.. Rahat vermicem hiç birinize!!! kaydirigubbakcemile
Böyle konuşup konuşup yaramı deşiyosunuz zaten.. :sinifsinif:

canım benim geçmiş olsun ağır felanmı kaldırdın yoksa.çok yorma kenidni.dinlen yat sürekli ama ağlama sakın üzüldüğünü hemen anlar yoksa annesi.allah yardımcın olsun dikkat et kendine.

çok oturdum dizlerimin üstüne bide küçük yolukları sirkeledim ama bu kadar sancım olucagını düşünmüyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var çok sagolun opuyorumnanaktan

ya ara ara şiddetlenen ara ara azalan bir ağrı ama şiddetlendiğinde kıvranıyorum resmen
sıcak süt bal iç dediler içtim papatya çayı dediler içtim yok bana mısın demiyor mafoldumben
sağolun canlar dua edin lütfen kendimi kötü hissediyorum artık

çatlaklar için kakao yağıda ii geliomuş

kabak çekirdeği+kakao+badem+zeytin hepsinin yağını karıştırıp kullanabilirsiniz bence süpper olar(ben üşeniom)

eleviti ben sabah kahvaltıdan sonra alıyorum...Fe ilacının da ara öğünde aksam yemekten sonra da ara öğün meyvadan sonra alıyorum ...Evet vitamin ilacı büyük ama bana etki etmedi ne bulantı ne kokuya karşı hassasiyetlik...O yüzden ben bu konuda ilaç konusunda bulantı,kusma , rahat geçiriyorum çünkü yok biseyimSadece gece yatmadan önce hafif miğde yanması onuda ekmek içi ile geçiriyorum bu arada su içmeyide ihmal etmiyorum 5 lt su iş yerinde 2 gün olmadan bitiyor...evde de keza 1.5 lt şişe yanımda durur hep

ben çıkıyorum arkşlar uzanmam lazım fazla kaldım nette bebegime zarar gelmesin daha fazla hepinizi öpüyorum iyi dilekleriniz için tşkleropuyorumnanaktan

geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi falan yapma hepimiz riskli dönemlerdeyiz yat dinlen normalde böyle bir riskte doktor hastaneye yatırıyo bir hafta seni niye eve gönderdi

yanma oluosa midende ekmek içi yiyebilirsin mide asidini bastırır.benneyaptımki

eftel geçmiş olsun yat dinlen iyice.
hijyenim,nane limon çok iyi geliyo emin ol.benim de sadece 1 gün bulantım oldu,nane limon içtim,hemen geçti.tabi içim onu da kaldırmıyodu,tatlı kaşıgıyla yavaş yavaş içtim.

Ben de kullanıyorum Elevit ama söylediğin rahatsızlıkların hiçbirini yaşamadım. Tam tersi bende de acayip bi kabızlık sorunu başladı :gitme: Zaten spastik kolon diye bi hastalığım vardı, sindirimle ilgili problem yaşıyodum..Şimdi tümden bi haller oldu bana. Doktor süt ve yoğurdu kes dedi.. Bol bol ılık su iç dedi..
Sizde var mı kabızlık??? mafoldumben

çok oturdum dizlerimin üstüne bide küçük yolukları sirkeledim ama bu kadar sancım olucagını düşünmüyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var çok sagolun opuyorumnanaktan
canım benim çok geçmiş olsun üzülme nolur.alahım yardımcın olsun.merak etme annesi rabbimin izniyle kuzucuğun sıkı sıkı tutunuyor sana.sağlıklada kucağına alıcaksın.

ya benimde artk öle bariz bulantım yok ama işte ilaç içemiom ozmn bulanıo azıma koyar koymaz.
suda fazla içmiom.m.suyu hoşaf fln içiom.gün aşırı 1 bardak süt içmee çalışıom.yoğurt ztn yiyemiom.ayh hiç dikkat etmiom ben kendimeklava:

sinpac canım gel buluşalım biz baksana dila bizi ekti mutluyuda aldı yanına.gidelim saramada yiyelim mantıda.ama benimki mümkünse sarımsaksız olsun hala tiksiniyorumda sarımsaklı yoğruttan.

kızlar daha bir yere gittiğimiz yok biz ön tanışma yapalım sonra büyük buluşmayı gerçekleştiririz inşallah

Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

ben kullanıyorum yan etkisi yok kullanmayınca kabızlık oluyordu ama şimdi kullansamda olmaya başladı

merak etmeyin sizin yerinizede yeriz cokacimcoook:CüvCüv:

eftel çabuk dinlen yapma yorma kendini bu kadar uyu istersen ,iyi gelir

çanım öyle kaza olmadı,sadeçe dün oğlanın kreşine gittim,kreşin önünde şu dışarı yapılan otoparklar varya oraya bıraktım arabayı,biraz kalabalıktı,ben kreşteyken biri vurmuş arabama,sonrada gitmiş,biz arabada değildik...kapının üstündeki şeritler oynamış yerinden birazda boyası bozulmuş,söför kapısı ve arka kapı hasar görmüş,ama eşimede laf anlatmak zor ben başkası vurdu desem bile ben vurdum diye söylenir o nedenle çanım sıkılmıştı...ama sesi çıkmadı henüz...

canım kaskodan yaptırsanız olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…