- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.461
kılzar kaşıntı ve gerilmelerm çok arttığı için bunun sonu çatlaklar diyip dün badem yağı aldım.ama çatlaklarada çok iyi gelmiyormuş sanırım.ne kullanıyorsunuız siz.
tşk ederim cnm dr.cinsiyetini sordugumda ise şimdi net deil ama büyük ihtimal erkek dedi topige bir erkek daha gelicek ama yorgun düşmezsesenağlama
inşallah canım geçicek birazda stres yaptınya ondan belki.kızlar benim mide ağrım hala geçmedi sabahtan beri kusuyorum
az önce hastaneyi aradım doktorum müsait olunca beni arayacak dua edin geçsin şu ağrı :gitme:
canım benim geçmiş olsun ağır felanmı kaldırdın yoksa.çok yorma kenidni.dinlen yat sürekli ama ağlama sakın üzüldüğünü hemen anlar yoksa annesi.allah yardımcın olsun dikkat et kendine.
12-13haftalıkken dr bana elevit yazdı.kan içinde istedim gerek yok dedi.artık yarın gitcem belki yazar.ama eleviti 2gün kullandım kullanamadım sonra.midem bulanıo hiçyoktanmafoldumben.içindeki Bvitamininden dolayı pis kokuo bana.habuki doğurana kdr kullan dedi ama kullanamıomlmaz:.kocaman bişi ztn.ben tablet yutamıom küçük draje verirse yutarım ama yoksa olmas yaaa (
daah öncede mide bulantım vardı.emedur+b vitamini verdi onlarıda yutmadım.hepsini evde stokluom.kaydirigubbakcemile
elevit kullananların dikkatine:Fe ilacı kullanıosanıs elevit ile arasında 2saat kdr fark koyarak yutun.
slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
ya ara ara şiddetlenen ara ara azalan bir ağrı ama şiddetlendiğinde kıvranıyorum resmen
sıcak süt bal iç dediler içtim papatya çayı dediler içtim yok bana mısın demiyor mafoldumben
sağolun canlar dua edin lütfen kendimi kötü hissediyorum artık
Yok canım bende şişlik yapmadı.. Elevit vitamin dışkıda siyah renk ve ishal.. internetten araştırdım. siyah renk mide kanaması olabilir diyor sonra başka bir doktorlar sitesinde d vitamini içeren vitamin haplarıda dışkıyı siyah renk yapabilir diyor.. 3 gün oldu bu günde devam ederse doktorumu arayacağım.. Benim doktorum vitamin dışında kan ilacı vermedi..
canım benim çok geçmiş olsun üzülme nolur.alahım yardımcın olsun.merak etme annesi rabbimin izniyle kuzucuğun sıkı sıkı tutunuyor sana.sağlıklada kucağına alıcaksın.çok oturdum dizlerimin üstüne bide küçük yolukları sirkeledim ama bu kadar sancım olucagını düşünmüyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var çok sagolun opuyorumnanaktan
eleviti ben sabah kahvaltıdan sonra alıyorum...Fe ilacının da ara öğünde aksam yemekten sonra da ara öğün meyvadan sonra alıyorum ...Evet vitamin ilacı büyük ama bana etki etmedi ne bulantı ne kokuya karşı hassasiyetlik...O yüzden ben bu konuda ilaç konusunda bulantı,kusma , rahat geçiriyorum çünkü yok biseyimSadece gece yatmadan önce hafif miğde yanması onuda ekmek içi ile geçiriyorum bu arada su içmeyide ihmal etmiyorum 5 lt su iş yerinde 2 gün olmadan bitiyor...evde de keza 1.5 lt şişe yanımda durur hep
amann kesin olucak ama napayım yeterki sağlıklı olsun.hiç bişi kullanmıomsositososito
aklıma geldikçe off pınar uykun var ne kremi deyip normal nemlendiricileri bile kullanmıom.kafamçokkarıştı
aman ya napim bikinide mayoya taransfer ederiz bizde:gitme:
sinpac canım gel buluşalım biz baksana dila bizi ekti mutluyuda aldı yanına.gidelim saramada yiyelim mantıda.ama benimki mümkünse sarımsaksız olsun hala tiksiniyorumda sarımsaklı yoğruttan.
Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
SELKİE canım geçmiş olsun.. İnşallah önemli bişey yoktur...
Buluşma planları yapan Ankaralılar!!! Başta DİLA, SİNPAC, MUTLU... Böyle mantı, dolma falan konuşuyosunuz canımız istiyo... Bi arada doktorlarınızı konuştunuz.. Bakın taşınıcam Ankara'ya o olacak!!! Rahat bırakmıycam hiçbirinizi! Birgün mantıcıya, bir gün dolmacıya, birgün Eskişehir yoluna, bir gün Armada'nın ordaki Bebeğim mağazasına.. Rahat vermicem hiç birinize!!! kaydirigubbakcemile
Böyle konuşup konuşup yaramı deşiyosunuz zaten.. :sinifsinif:
çok oturdum dizlerimin üstüne bide küçük yolukları sirkeledim ama bu kadar sancım olucagını düşünmüyodum hepinizin dualarına ihtiyacım var çok sagolun opuyorumnanaktan