- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.441
kıyamam canım ya iyiyim bende.pembecim sende daha cinsiyeti öğrenmedin değil mi?
kızlar ben son bir haftadır zor nefes alıyorum.sanki burun deliklerim küçülmüş gibi hissediyorum.sizde de varmı nefes problemi?
Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
ben 12+6 yım 6-7. haftadan beri çekiyorum bulantıları arkadaşım akannehir
istifra esnasında aynen dediklerini yaşıyorum malesef :sinifsinif:
belki 16. hafta civarında geçer diye umudum var, bakalım :gitme:[/B]
Nasıl yan etkisi bende alıyorum ve dün sağ kalçamda kocaman bir şişlik ve sağ kolumda da bir şişlik oldu bugün kan şurubunu almadım belki ondandır diye yada vitamindense yarında onu içmeyeceğim .Yarın sonucumu almaya gittiğimde doktora göstereceğim geçmezse
yok tatlım daha belli değil cinsiyet.16.haftaya girdik bugün allahın izniyle.bugün dr gidicem tiroid sonuçlarımı göstermeye ultr.almaz biliyorum ama genede sorucam.29 eylülde üçlü testimiz var o zaman inşallah göstericek.seninki bellimi.kıyamam canım ya iyiyim bende.pembecim sende daha cinsiyeti öğrenmedin değil mi?
kızlar ben son bir haftadır zor nefes alıyorum.sanki burun deliklerim küçülmüş gibi hissediyorum.sizde de varmı nefes problemi?
Yok canım bende şişlik yapmadı.. Elevit vitamin dışkıda siyah renk ve ishal.. internetten araştırdım. siyah renk mide kanaması olabilir diyor sonra başka bir doktorlar sitesinde d vitamini içeren vitamin haplarıda dışkıyı siyah renk yapabilir diyor.. 3 gün oldu bu günde devam ederse doktorumu arayacağım.. Benim doktorum vitamin dışında kan ilacı vermedi..
Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Biraz önce yemek yemeye gittim mutfağa bir güzel ağzımın payını aldım şimdi yatıyorum. Halbuki bulantı hapıda içmiştim o da gitti görüyormusun. :)))). Bi de sinirlerim bozuldu ağladım üstüne şimdi de gülüyorum halime. delikafadulden Valla bende 16. haftayı kendime hedeflemiştim şunun şurasında 4 günüm kaldı bakalım hedefler tutuyor mu söylerim.
sinpac canım gel buluşalım biz baksana dila bizi ekti mutluyuda aldı yanına.gidelim saramada yiyelim mantıda.ama benimki mümkünse sarımsaksız olsun hala tiksiniyorumda sarımsaklı yoğruttan.
Kala kala bir ben kalmışım formda yaa gene bugün giremedim doktordaydım.
Buarada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
FRAMBUAZ VE ShowWhiteQute(umarım nickini doğru yazmışımdır) kızlarınız olucakmış gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Gelelim bana herşey süperdi cd de aldım oturmuş atmış ayak ayak üstüne bide parmak emiyo kerata.
Ense 1.5 boy 66.9mm veeee en önemlisi cinsiyeti ERKEK.bir kızım var bide oğlum olacak rabbim iki duyguyuda yaşatacak bana.kurban olduğum allahım.Benim doktor normalde 16.haftada söylerdi ama neyapayım bariz pipiyi görünce dayanamadım dedi.
Herkesi öptüm görüşürüz destan yazdım sanırım
slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Biraz önce yemek yemeye gittim mutfağa bir güzel ağzımın payını aldım şimdi yatıyorum. Halbuki bulantı hapıda içmiştim o da gitti görüyormusun. :)))). Bi de sinirlerim bozuldu ağladım üstüne şimdi de gülüyorum halime. delikafadulden Valla bende 16. haftayı kendime hedeflemiştim şunun şurasında 4 günüm kaldı bakalım hedefler tutuyor mu söylerim.
slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
cnm geçmiş olsun ama böle stres yapma kendine rahat ol şu an senin moralinde bebekin için çok önemli.sanırım çalışmıosunda.istirahat etmen için herhangi bi engelin yok.umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu.şimdi kendini üzme gzl gzl dinlenmene bak:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
canım benim geçmiş olsun ağır felanmı kaldırdın yoksa.çok yorma kenidni.dinlen yat sürekli ama ağlama sakın üzüldüğünü hemen anlar yoksa annesi.allah yardımcın olsun dikkat et kendine.slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama
Geçmiş olsun canım aman dikkat et bol bol dinlen kalkma
sagol cnm hayır çalışmıyorum ama eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamıyorum herşey Allahdan dün gece çok dua ettim rabbim hayırlısını versin İNŞALH