2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nefes problemini daha önce başkalarından da duymuştum hamilelikte arada olurmuş normal diyorlar.bende de arada oluyo özellikle banyoda duş alırken.

Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Nasıl yan etkisi bende alıyorum ve dün sağ kalçamda kocaman bir şişlik ve sağ kolumda da bir şişlik oldu bugün kan şurubunu almadım belki ondandır diye yada vitamindense yarında onu içmeyeceğim .Yarın sonucumu almaya gittiğimde doktora göstereceğim geçmezse

ben 12+6 yım 6-7. haftadan beri çekiyorum bulantıları arkadaşım akannehir
istifra esnasında aynen dediklerini yaşıyorum malesef :sinifsinif:
belki 16. hafta civarında geçer diye umudum var, bakalım :gitme:[/B]

Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Biraz önce yemek yemeye gittim mutfağa bir güzel ağzımın payını aldım şimdi yatıyorum. Halbuki bulantı hapıda içmiştim o da gitti görüyormusun. :)))). Bi de sinirlerim bozuldu ağladım üstüne şimdi de gülüyorum halime. delikafadulden Valla bende 16. haftayı kendime hedeflemiştim şunun şurasında 4 günüm kaldı bakalım hedefler tutuyor mu söylerim.

Yok canım bende şişlik yapmadı.. Elevit vitamin dışkıda siyah renk ve ishal.. internetten araştırdım. siyah renk mide kanaması olabilir diyor sonra başka bir doktorlar sitesinde d vitamini içeren vitamin haplarıda dışkıyı siyah renk yapabilir diyor.. 3 gün oldu bu günde devam ederse doktorumu arayacağım.. Benim doktorum vitamin dışında kan ilacı vermedi..

yok tatlım daha belli değil cinsiyet.16.haftaya girdik bugün allahın izniyle.bugün dr gidicem tiroid sonuçlarımı göstermeye ultr.almaz biliyorum ama genede sorucam.29 eylülde üçlü testimiz var o zaman inşallah göstericek.seninki bellimi.
nefes problemi normalmiş canım bende sabah okudum artık başlarmış.

hımmm benimde öyle yeşilimsi-siyah ama normalmiş bu ablamla konuştum ben ama demir şurubu kullanıyorsun o yapmıştır dedi.Vitamin yapmaz dedi

bulantı hapları hiç işe yaramıyor ki zaten akannehir
inşaallah 4. ayda son bulur :gitme:

sinpac canım gel buluşalım biz baksana dila bizi ekti mutluyuda aldı yanına.gidelim saramada yiyelim mantıda.ama benimki mümkünse sarımsaksız olsun hala tiksiniyorumda sarımsaklı yoğruttan.

Zaten yoğurtları sarımsaksız...
Buluşalım canım...
Az kaldı, bayram geçsin...
:içelim:

slm bayanlar benim moralim çok bozuk dün biraz ev işi yaptım gece sancı ile koyu kahve bir kanama oldu dr gittim düşük tehliken var kesinlikle yatmalısın dedi moralim çok bozuk eşim bana belli etmiyo ama aglıyo ona çok üzülüyorum senağlama

Teşekkürler canım.
Senin de gözünaydın...Allah tamamına erdirsin..

cnm geçmiş olsun ama böle stres yapma kendine rahat ol şu an senin moralinde bebekin için çok önemli.sanırım çalışmıosunda.istirahat etmen için herhangi bi engelin yok.umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu.şimdi kendini üzme gzl gzl dinlenmene bak:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

Bulantı hapının süresini geçirince ben de bütün gün kusuyorum... Hap içip uyuyunca hap kalıyor...
5er saatlik süreyi gecirmeden 24 saati yaşamak gerekiyor...
Pazar günü iyi hissettim, içmedim... Öğlen kusmaya başladım, gece 3 te uyuyunca geçti...
Hapı ara vermeden kullanmalısın...

Geçmiş olsun canım aman dikkat et bol bol dinlen kalkma

sagol cnm hayır çalışmıyorum ama eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamıyorum herşey Allahdan dün gece çok dua ettim rabbim hayırlısını versin İNŞALH

canım benim geçmiş olsun ağır felanmı kaldırdın yoksa.çok yorma kenidni.dinlen yat sürekli ama ağlama sakın üzüldüğünü hemen anlar yoksa annesi.allah yardımcın olsun dikkat et kendine.

12-13haftalıkken dr bana elevit yazdı.kan içinde istedim gerek yok dedi.artık yarın gitcem belki yazar.ama eleviti 2gün kullandım kullanamadım sonra.midem bulanıo hiçyoktanmafoldumben.içindeki Bvitamininden dolayı pis kokuo bana.habuki doğurana kdr kullan dedi ama kullanamıomlmaz:.kocaman bişi ztn.ben tablet yutamıom küçük draje verirse yutarım ama yoksa olmas yaaa(
daah öncede mide bulantım vardı.emedur+b vitamini verdi onlarıda yutmadım.hepsini evde stokluom.kaydirigubbakcemile

elevit kullananların dikkatine:Fe ilacı kullanıosanıs elevit ile arasında 2saat kdr fark koyarak yutun.

kılzar kaşıntı ve gerilmelerm çok arttığı için bunun sonu çatlaklar diyip dün badem yağı aldım.ama çatlaklarada çok iyi gelmiyormuş sanırım.ne kullanıyorsunuız siz.

sagol cnm hayır çalışmıyorum ama eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamıyorum herşey Allahdan dün gece çok dua ettim rabbim hayırlısını versin İNŞALH

cnm hayırlısıyla inşallah bugünleri atlatcan:Saruboceq:
ztn sen kendine dikkat edince eşininde aklı sende kalmaz.ii dileklerimiz seninleopuyorumnanaktan
hem bırak ev pis kalsın şimdilik:lepi:

Guzel haberler alan bebegını cınsıyetı bellı olan tumcarkadaslarımın gozu aydın darısı dr a gıdıcek olanların ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…