- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.421
pek iyi değilim eşim amniyosentez istemio bende kaybetme korkusu var kararsızım başka dr gittiğim 4lüyü önerdi kendi dr 2lide başka 4lüde başka çıkınca kafa karıştırır dioo şaştım kaldım neyapcam bilmiom canım senin değerin kaçtı?
oh buluşan buluşana ben kaldımmı antalyada tek
zorttik kaynanam orda istersen saa yollim hahaaa çok güldüm ha ikinizi düşünemiyom...
Bazen şu homurdanmaları çekilmez oluyor...:mymeka:
geçmiş olsun selkie yeni duydum sizde birşey yok dimi bebeğine zarar gelmesinde çarpma etkiledimi sizi yada nasıl oldu kaza
Biz geldik herkese merhaba mart annişleri bugün nasıllar bakalım ben süperim dün oğlumu gördüm ya benden iyisi yok tabii hele eşimin ağzı kulaklarında bu erkeklerin erkek çoçuğu merakını bir türlü anlayamadım gitti zaten.
kan hapı içen varmı aranızda benim doktor dün günde 2 tane yazmış siz nekadar içiyosunuz?
sağol canım sen nasılsın.benim artık ayaklarım şişmeye başladı yüksekte tutmak için yapmadığım yok.hepinize merhaba kızlaropuyorumnanaktan.nasılsınız bugün?
kan hapı içen varmı aranızda benim doktor dün günde 2 tane yazmış siz nekadar içiyosunuz?
sağol canım sen nasılsın.benim artık ayaklarım şişmeye başladı yüksekte tutmak için yapmadığım yok.