2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ben geçmişi okuyamadığım için sorun nedir bilemedim.aklına kötü şeyler getirme doktorunu dinle bence.hem artık amniyosentez eskisi gibi korkulacak bir işlem değilmiş çok kişi var artık yaptıran.

dr'lar bide diyorlarki 2li tarama testinde normal çıkması %100 sağlıklı anlamınıda gelmiyor,anormal çıkmasıda sağlıklı değil anlamına gelmiyor dedi off

sinpac canım gel buluşalım biz baksana dila bizi ekti mutluyuda aldı yanına.gidelim saramada yiyelim mantıda.ama benimki mümkünse sarımsaksız olsun hala tiksiniyorumda sarımsaklı yoğruttan.

Bazen şu homurdanmaları çekilmez oluyor...:mymeka:

gıçıklar:mymeka::mymeka:

geçmiş olsun selkie yeni duydum sizde birşey yok dimi bebeğine zarar gelmesinde çarpma etkiledimi sizi yada nasıl oldu kaza

çanım öyle kaza olmadı,sadeçe dün oğlanın kreşine gittim,kreşin önünde şu dışarı yapılan otoparklar varya oraya bıraktım arabayı,biraz kalabalıktı,ben kreşteyken biri vurmuş arabama,sonrada gitmiş,biz arabada değildik...kapının üstündeki şeritler oynamış yerinden birazda boyası bozulmuş,söför kapısı ve arka kapı hasar görmüş,ama eşimede laf anlatmak zor ben başkası vurdu desem bile ben vurdum diye söylenir o nedenle çanım sıkılmıştı...ama sesi çıkmadı henüz...

bizde nasıl kız merakı varsa erkeklerde erkek merakı var işte,benim ilki erkek ben bu kız olur diye hevesleniyordum ,eşim yine erkek istiyordu,hatta kıza isim bile bakmadı,emindi zaten erkek olaçağından her nasılsa?halbuki kız çoçuğu babaya daha düşkün oluyor...sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor bençe...erkek çoçuğunun soy yürütme olayı var ya ondan sanırım...(her ne kadar bana saçma gelsede)

kan hapı içen varmı aranızda benim doktor dün günde 2 tane yazmış siz nekadar içiyosunuz?

ben içiyorum ferrum fort kullanıyorum günde bir kere!

ok demir hapı anladım şimdi ben de yakında başlarım sanırım. oh bu arada Ankaralı annişler buluşun yiyin mantıları bakalımm sositososito

ya kızlar bişey sorçam sizinde uyurken kollarınız falan uyuşuyormu,geçeleri oluyor bende,hareket ettiremiyorum sanki kansız kalıyor kollarım....sonra geçiyor ,,,

sağol canım sen nasılsın.benim artık ayaklarım şişmeye başladı yüksekte tutmak için yapmadığım yok.

kıyamam canım ya iyiyim bende.pembecim sende daha cinsiyeti öğrenmedin değil mi?

kızlar ben son bir haftadır zor nefes alıyorum.sanki burun deliklerim küçülmüş gibi hissediyorum.sizde de varmı nefes problemi?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

son gittiğimde dr. bana da Ferlos Oral Solüsyon(Demir için) verdi
ayrıca megady vitamin ve mide için de rennidue alıyorum
3 ünü bir almanın zararı olmaz inşaallah fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…