2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben eskişehiryolundayım...
Ben hepinizi sarmacı ve dolmacıya götümek istiyorum ama Dila ile beraber çalışmak istiyorum...

Kabul etmiyor kendisi, transfer ücreti istiyor...laelaelaelaelae
Dedim ben zangin değilim, transfer ücreti veremem... sositosositoAma ona talep çokmuş öyle dedi... şutarafagittiKızını da ağırlığınca pırlantaya verecekmiş...:ecrin_bebek:
Ucuza olmaz bu işler dedi...
Transfer sorununu çözer çözmez buluşacağız yane...

Prensipte anlaştıkvereliniortak

:smiley-cool:

bak yarın bende doktora gidiyorum benimde kızım olusa bende ağırlığınca elmas isterim

kız dila altını geçtin pırlantayamı çıktın?
sarma filan farketmez artık arkadaş hatrına yeriz ama şaka maka canım acayip annemin sarmasını ve ıspanaklı taş fırın pidesini çekiyor cokacimcoook

yettim bebeem üsülmee yaaa...
annelik böyle bişii işte sorumluluk hahayt...
hadi hadi gel vereliniortak

bak yine dayanamadı

Gelin beraber yiyelim. Allah ne verdiyse artık.

sağol canım afiyet olsun bende melemen ayran filan işte idare etcez

Biz geldik herkese merhaba mart annişleri bugün nasıllar bakalım ben süperim dün oğlumu gördüm ya benden iyisi yok tabii hele eşimin ağzı kulaklarında bu erkeklerin erkek çoçuğu merakını bir türlü anlayamadım gitti zaten.

Ben eskişehiryolundayım...
Ben hepinizi sarmacı ve dolmacıya götümek istiyorum ama Dila ile beraber çalışmak istiyorum...

Kabul etmiyor kendisi, transfer ücreti istiyor...laelaelaelaelae
Dedim ben zangin değilim, transfer ücreti veremem... sositosositoAma ona talep çokmuş öyle dedi... şutarafagittiKızını da ağırlığınca pırlantaya verecekmiş...:ecrin_bebek:
Ucuza olmaz bu işler dedi...
Transfer sorununu çözer çözmez buluşacağız yane...

Prensipte anlaştıkvereliniortak

:smiley-cool:

hay allah yerim ben seni yaa..tamam sarmayıda mantıyıda yirik...
ben ayarlicam buluşma gününü saati sen bizi götürücen yeri ayarla deki ağır ablalar geliyo özensinler herşeye...
yalnız bişii söylimmi şindi bayramdada her kes sarma yapar midemiz bulanır yemekten sen bizi sadece mantıya götür...

ben ayarlicam buluşma gününü saati sen bizi götürücen yeri ayarla deki ağır ablalar geliyo özensinler herşeye...
yalnız bişii söylimmi şindi bayramdada her kes sarma yapar midemiz bulanır yemekten sen bizi sadece mantıya götür...

Kız bayram geçsin,
Ankaralı anneler canımız ne çekiyor oylaması yapalım...
Sonra da gider yeriz...
He he he...cokacimcoook

Herkese gunaydın,
Hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.
Arkadaşlar ya bir sorum var ben bugün 15+2 oldum ve bulantılarım son sürat devam ediyor. Ve afedersiniz ama kusma esnasında midemin alt bölümüne kramp gibi giriyor sonra soğuk terler hızlı kalp atışı. Benimle aynı olanlar var mı ya artık korkmaya başladım sanki doğuma kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor.
ben 12+6 yım 6-7. haftadan beri çekiyorum bulantıları arkadaşım akannehir
istifra esnasında aynen dediklerini yaşıyorum malesef :sinifsinif:
belki 16. hafta civarında geçer diye umudum var, bakalım :gitme:

Bu arada bir de beni yemeyi doktorlar önermiyor...-tatlicadiarzu-
İyice ağırlaştım, mideye oturabiliyorum...
Hafif hamileler mesela Bosna daha önerilebilir bu konuda...naniknaniknaniknanik

seni çok bilmiş..hahayt biz mutluyla çok yakınmışız senin organizasyondan önce buluşiciz galiba bebişim kıskanmak yok...sizde pembedüşlerle buluşun ehe...
yok yok muhtemelen bizimkide cuma olur cuma olmazsa bayram sonrasına kalır...yemeğe çıkıyorumö canım seni yemekten vazgeçtim...
ıyk bugün yemek güzel değil aslında of yaa..
hadin öpüldünüs öğleden sonra görüşiruk...

Serifemre canım nasılsın 4 lü taramanı yaptırt madem oda hassasmış.

pek iyi değilim eşim amniyosentez istemio bende kaybetme korkusu var kararsızım başka dr gittiğim 4lüyü önerdi kendi dr 2lide başka 4lüde başka çıkınca kafa karıştırır dioo şaştım kaldım neyapcam bilmiom canım senin değerin kaçtı?

Kan hapı dediğin nedir onu bilmiyorum.ben birşey içmiyorum sadece folik asit.demire de başlatmadı henüz kanıma bakıp karar verdi sanırım.ama bu gidişimde birşeylere başlatır artık sanırım.

Allahım inşallah benim yavrumda sağlıklıdır bendede kaybetme korkusu var ya

canım benim korkma bak sen rahat olki oda rahat etsin...çok örnek var kendini üzme seninkidi az bir ihtimal bence hiç birşey çıkmicak boşuna yaparlar yaptırısanda emin ol..

X