- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #117.361
egoşda sabahları seviyo kasarlı tostu onun dısında kahvaltı yaptıramıyorum(( yumurta bal v.s. yediremiyorum yemek yememeye basladık bizde vitamin şurup aldım iştah acar belki die
tosta böreğe bizimkide hiç hayır diyemiyo ctsi 3 tane kızarmış kocaman börek yedi sonra azdı zaten alerjisi yumurtayla peynire de hayır demiyo ama alerji nedeniyle yumurtayı kestim çünkü haşlanmış yemiyo sadece yağda yiyo e onu da lezzetli pişirmezsen yemiyo nasıl mı şööle tereyağı tuzla hafif yakılır yumuta çırpılır dökülür tam pişmeden altı kapatılır kendi ısısıyla pişer micro gurme
demir damlası da iştah açar diyorlar var mı doğruluğu ben de alsam, ne kullanıyorsunuz demir damlası olarak meyve sularına koysam anlamadan içer mi ki, doktora gitsem kızar şimdi şimdiye kadar hiç vermediğimi duyunca, vitamin şurubunu minadeks alıcam tadı çok güzel onun balık yağı da var içinde
tosta böreğe bizimkide hiç hayır diyemiyo ctsi 3 tane kızarmış kocaman börek yedi sonra azdı zaten alerjisi yumurtayla peynire de hayır demiyo ama alerji nedeniyle yumurtayı kestim çünkü haşlanmış yemiyo sadece yağda yiyo e onu da lezzetli pişirmezsen yemiyo nasıl mı şööle tereyağı tuzla hafif yakılır yumuta çırpılır dökülür tam pişmeden altı kapatılır kendi ısısıyla pişer micro gurme
KV geleli çok oluyo. Şimdi ikinci seferi düzenlemeyi planlıyor hatta :)))
Tayin istesem il dışı tayinlerde çok fazla okul açılmıyor diyorlar, senin bi bilgin var mı?? Ben de md yrd na sordum ücretsiz izin alabilir miyim die, araştırıp söyleyeyim sana dedi...1 yıl gidip Pelinle durumumuz nasıl olacak bakma fikri bana da mantıklı geldi..