2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrolayn doymadın gezmeyee,

bosna ve yazgı maşşalah süperdi resimler

simenay bi zahmet benim yerime bi oklava soksaydın kv ve koca ya

bende cadı yı düşürdüm ve kafasın ıyardm :KK43: çok üzüldüm ve bu ara süreklüi düşüyor ya çok zayıfladığı için dengesini sağlayamıyor yada sağlam nazar var düz yolda düşüp mutlaka bi yerlerini kanatıyor , :KK43::KK43:

hepinizi seviyorum geçmiş bayramınız mübarek olsun ,,

biz çok eğlenceli bi tatil geçirdik ,,

karavana sana hiç bişi diyemiyorum çünki bizde bu ay içinde sonlandırıyoruz :KK43:

egoşa çok geçmiş olsun, valla gözünün önünden ayırmasanda bi yaramazlık buluyolar merak etme, yani mert buluyo mutlaka:KK19:
frambu çok üzüldüm tatilinin kötü geçmesine, yeni bakıcınız iyi çıkar inşallah, kuzuma iyi baksın, yemeğini yedirsin, oynatsın inşallah:KK16:
buluşma fotolarını ne zaman yüklerim bilmiyorum, bugün beni bekleyen daaağ gibi bir ütü var maalesef, çok yorgunum keşke tatil sonrası tatili olsaydı bide:KK53:
merolayn iyi gezmeler sanada:KK55:

musti çok üzüldüm canım benim ama herşerde bi hayır vardır, belki yeni bir başlangıç için böyle olması daha iyidir, eşinle yada eşin olmadan hep mutlu olun canım benim:KK16:

EgE ve musti kuzularıma çok geçmiş olsun bizim kide kanepeden atlamya bayılır ama tutucakmışım onu brden kucağıma atlıyor 10 defa yapıyoruz hiç yorulmuyor

herkese selamlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin canlar:KK3:
biz bildiğiniz üzere bosna ile buluştuk,çok çok keyif aldık,ahh birde arkadaşım hasta olmasaydı.cüceler de çimin üzerinde koşturup durdu.eşler hiç problem yaratmadılar,aksine iyi anlaştılar.

benim cicikcibaşı bu aralar sürekli memede,geceden sabaha ağzında,düşünün artık kaçkez kalkıyor.hep açık kalsa nekadar mutlu olur,gördüğü an gülerek,deli gibi atlıyor üstüme.üstelik ben bayram ertesinde kesme kararı almıştım.ama yok yinede keseceğim.artık kızdığında,bişeyi istemediğinde uçanadam sabri gibi kendini yerlere atıyor.her hali güzel,tatil,bayram bahane,onunla hergün şahane:KK69:
yani çokşükür bir problemiz yok.bildiğiniz kıpırcan,bildiğiniz ben:KK31::93:

Mustican, okudum, çok şaşırdım, son kararınız mı canım? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Cadıya da çok geçmiş olsun, nazar vardır, boncuk gibi maaşallah, bol bol oku güzel kızımı. Buluşalım mı bu hafta?

Frambu, sizin için de üzüldüm, kolay gelsin, ne diyeyim. Yeni bakıcıya inşallah kolaylıkla alışır kuzu.

Egoş'un annesi, Egoş'a çok geçmiş olsun. Doruk benim yanımda salıncaktan düştüğünden beri, babalara ve bilumum akrabaya karşı daha hoş görülüyüm.

Merolayn, el insaf anacım el insaf :))) Geri dönünce epey bi mesai vermen gerekecek senin...

Bu Yaz34 hanım Alpiş'i böyle anlatıyor da, biz buluştuğumuzda gayet usluydu cücük, hiç huysuzlanmadı, kuzu kuzu oynadı, anlamadım ben bu işten bişi... Eşi de çok efendi bir insan, çok yakışıyorlar birbirlerine, maaşallah... Şimdi sırada Simenay'la buluşma var :)))

HEPKARAVANA ve MUSTİ Allah hakkınızda hayırlısını versin canlarım.her bitiş bir başlangıçtır,ne yaşadıysanız yaşadınız,güzel yada çirkin,yaşananlar sizden bişeyler götürdüğü gibi çok şeylerde kattı.şimdi daha güçlü,üstelik iki dünya tatlısı,en değerlileriniz ile yola devam.güzel günler görmenizi diliyorum.

hepkaravana doğumgünün kutlu olsun canımcım,kendine verdiğin hediye ha-ha-ha-ha-harika:KK9:

Bu Yaz34 hanım Alpiş'i böyle anlatıyor da, biz buluştuğumuzda gayet usluydu cücük, hiç huysuzlanmadı, kuzu kuzu oynadı, anlamadım ben bu işten bişi... Eşi de çok efendi bir insan, çok yakışıyorlar birbirlerine, maaşallah... Şimdi sırada Simenay'la buluşma var :)))

aşkolsun,yalan mı söylüyorum yani şekerim?:63::KK22:
ayrıca cücüğümün en büyük marifeti ana ve babasını utandırmakdır.arada böyle olabiliyor,ki bunda farklı ve rahat bir ortama girmiş olmasının büyük bir payı var,gezdi durdu rahat rahat.bu arada severim eşimi,iyi adamdır:KK53:sağol iltifatın için.

aşkolsun,yalan mı söylüyorum yani şekerim?:63::KK22:
ayrıca cücüğümün en büyük marifeti ana ve babasını utandırmakdır.arada böyle olabiliyor,ki bunda farklı ve rahat bir ortama girmiş olmasının büyük bir payı var,gezdi durdu rahat rahat.bu arada severim eşimi,iyi adamdır:KK53:sağol iltifatın için.

Ne münasebet, olur mu yaw...
Ama kendiniz de dediniz bea, her hafta buraya getirelim demediniz mi :)

slm canlarım geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun
küçük büyük kaza atlatan bebişlere çokçok geçmiş olsun
buluşmalar olmuş çok kıskandım imrendim nasipse ekim 15 de istanbul'a geliyorum bende bi buluşma isterim şimdiden söyliyim

musti ve karavana hakkınızda hayırlısı yeni başlangıçlar sizi daha güzele ve iyiye götürür umarım herşeyde bi hayır vardır derler bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursunuz inşallah canlarımm

fazla bakamadım geçmişe herkes iyidir umarım

biz koca bayram tatilini buraya yazamayacağım sebeplerden dolayı evde geçirdik neyse artık kurban bayramına bıraktım gezmeleri

Mustican, okudum, çok şaşırdım, son kararınız mı canım? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Cadıya da çok geçmiş olsun, nazar vardır, boncuk gibi maaşallah, bol bol oku güzel kızımı. Buluşalım mı bu hafta?

Frambu, sizin için de üzüldüm, kolay gelsin, ne diyeyim. Yeni bakıcıya inşallah kolaylıkla alışır kuzu.

Egoş'un annesi, Egoş'a çok geçmiş olsun. Doruk benim yanımda salıncaktan düştüğünden beri, babalara ve bilumum akrabaya karşı daha hoş görülüyüm.

Merolayn, el insaf anacım el insaf :))) Geri dönünce epey bi mesai vermen gerekecek senin...

HEPKARAVANA ve MUSTİ Allah hakkınızda hayırlısını versin canlarım.her bitiş bir başlangıçtır,ne yaşadıysanız yaşadınız,güzel yada çirkin,yaşananlar sizden bişeyler götürdüğü gibi çok şeylerde kattı.şimdi daha güçlü,üstelik iki dünya tatlısı,en değerlileriniz ile yola devam.güzel günler görmenizi diliyorum.

hepkaravana doğumgünün kutlu olsun canımcım,kendine verdiğin hediye ha-ha-ha-ha-harika:KK9:

bosnacım ve yazcım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bende bilmiyorum ama mahkeme var ve boşanacağız bu kesin kararı eşimin bende saygı duydum bu ara ne derse sadece tamam diyroum kaldırabildiğim kadarına hoş nelri kaldırdım bu bişey değil :) tek bağlandığım nokta hala gözleridne gördüğüm sıcaklığında hissettiğim sevgisi sadakati ki bu ikisi bana güç veren üzüldüğüm tek konu ise sağlığı yoksa inanın hiç bişi umurumda değil ne olur iszlerde bol bol dua edin ,,,

bosna canım buluşalım bu haftasonu inan aktivite arıyorum cadyı her haftasonu ne yapacağıma şaşrıdım artık :)

yazcım bosnacım o gittiğiniz yer neresi belkim birgün bizimde yolumuz düşerse aklımızda olsun
fotoları gördüm çok güzel biyer tabii sizde çok hoştunuz :KK12:

EGOŞA çok geçmiş olsun allah korumuş

MUSTİ bebem biz bize yeteriz canları cehenneme daha çok vuracaklar başlarını bende ..... sam süründüğü günleri görecem inşallah ama ben hep ayakta olucam hep oğlumla olucam asla yalnız kalmicam oysa yapayalnız uyuyacak herkes evine aileine gittiğinde görücem ben onu

YAZ veBOSNA kıskandım ama şu habere kulak verinnn 30 eylül istanbulda 1 ekim ankaradayım hayranlarıma duuyrulur oğluşsuz geliyorum

Mustican, hakkınızda hayırlısı arkadaşım, küçük cadıya da çok geçmiş olsun.

Karavananın, doğum günü hediyesini bende beğendim, oğluşundan sonra kendine verebileceği en güzel hediye bence..

Yaz34 ve Bosna bacılar, tamam kıskandırmayın artık yahuu.. Şaka bir yana, eğlenmiş olmanıza çok sevindim, Yazcım, benimde taşınasım geldi oraya, mekan güzelmiş, fotolardan anlaşıldığı üzere..

evet,evet,hepiniz taşının buraya,bol bol gezelim,buluşalım.mekan çok güzel Yaya cım.
Kuju cum burası kızılkeçili köyü yolu üstünde çimen kır bahçesi diye biryer,test edip onayladık,çok güzel.

bu arada İklim e,cemy e,egoş a geçmiş olsun.
atladığım kimse varsa kusura bakmasın,kaçırmışımdır.

X