2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
çok iş birikmiş müsait zamanda görüşürüz canlarım

günaydınlarrrr zorlu bolkoşturmalı bir 9 günün ardından özledim sizleri bea işe gldim dinlendim biraz
bugün benim doğum günüm annemler daha rusyada akşama oğluşla baş başa bi d.günü organize ettim o da bana dün gece uyumayarak ve bu sabah ateşlenerek hediye verdi üstelik eltim aniden gezmeye denizliye gitti ve ebeği kv ye bırakmak zorunda kaldım

Merhaba canlarım uzun bir ara oldu benim için ama bayrm dolayısıyla a kimseaktif olmamış allahtan herkes iyidir umarım fce de olmasa ne yaprdık bilmem..Esin canm nice yıllara...Burcu yazgı sizler buluşmuşsunuz sanırım çok güzel fotolar .

Anlaşılan o ki, herkes yeniden işlere konsantre olmaya ve birikmişleri toparlamaya çalışıyor, ses soluk yok.

Karavanacık, doğum günün kutlu olsun, kuzuya çok geçmiş olsun, ciddi bir şey değildir umarım. Kuzu babasıyla kaldı mı, nasıl geçti?

Bayramdan önceki son iş gününden beri ben de hastayım, bir türlü iyileşemiyorum, bir kutu antibiyotik bitirdim, hala sürünüyorum.

Merhaba,
Bol koşturmacalı ve sıkıcı bir bayram geçirdim, bu 9 günlük tatilin en keyifli ve güzel yanı Gülşan ile görüşmemiz oldu, en çok o gün keyif aldım, çok mutlu oldum..
Dün gece kızım çok ateşlendi, gece yarısı acile gittik, sabah hala düşmemişti ateşi, sürekli 39 derece de seyrediyor, tekrar doktora götürdüm, boğaz enfeksiyonu dedi, ilk kez antibiyotik kullanacaz, içimden bayram gezmesi için gittiğimiz evlerdeki, kızımı yalayarak tükürüklü tükürüklü öpen insanlara ve bana yapmayın dediğimde kaş-göz eden kv ve eşime lanet okudum, 1,5 yaş aşısı vardı onu da yaptıramadık haliyle, dua edin teyzeleri çabuk iyileşsin kuzum, ilk kez bu derece ateş görüyorum Küçük Kene de..

Karavanacım, size de geçmiş olsun, ayrıca nice mutlu yıllar dilerim oğluşunla..

karavana iyiki doğdun canım
bosna geçmiş olsun canım, dikkat et kendine:18: iş yoğunluğum bitmedi hala ama asalaklarla uğraşmktan bitececek gibi görünmüyo, bende öğleden sonra devam etmeye karar verdim
pancuben özlettin kendini canım
simenaycım çok geçmiş olsun minik kuzuma, nazarmı deydi nedir, maaşallah çok tatlı cimcime, çok uslu
ayrıca bende çok keyif aldım buluşmadan canım

Merhaba canlarım uzun bir ara oldu benim için ama bayrm dolayısıyla a kimseaktif olmamış allahtan herkes iyidir umarım fce de olmasa ne yaprdık bilmem..Esin canm nice yıllara...Burcu yazgı sizler buluşmuşsunuz sanırım çok güzel fotolar .

doğum günü tebrikleriniz için çokteşekkür ediyorum normalde çok önemserim bugünü ama ilk kez bir umursamazlık hissiyle uyandım kendime hatırlatmaya çalışıyorum bakalım

oğluşun ateşi yükselmiş ilaç vermişler bakalım umarım kötülemez

eser bebeği 3 günlüğüne diye aldı bende arkadaşlarımla buluştum ne zaman arasamebek eltimdeydi yarım gün oynamış ltime yollamış işim var die gece uyumadı diye sabahta eltime yollayıp uyuyomuş bu arada bende dayanılmaz şekilde özledim ve baktım çocuğum göçebe gibi 2. gün gittim aldım ama 2 gün bile yetti dinlendim gezdim tozdum bu arada eser bana seviyesini iice gösterdi adli tatil bugün itibariyle bitti davayı açıp kendime doğum günü hediyesi vereceğim

merto ile yapışık ikiz olduk tatil boyunca, ve meme emecem diye hiç yemek yemedi sıpa, bugün sabah bakıcı içedi girer girmez ağlamaya başladı ayrılacağımızı anladı tabi, çok merak ediyorum naaptılar
dün akşam yemek yemeyince bağırdım yine sıpaya, sonra çok üzüldüm bağırdığıma öpüştük koklaştık barıştık, acaba ona bağırdığım zaman annem beni sevmiyor hissine kapılıyormudur

karavana beğen butonu kalkmış oyüzden kendine verdiğin doğum günü hediyesine bayıldığımı burdan söyleyim dedim minik kuzuyada çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canım:18:
pancuben neden durmadan aynı mesajı atıyosun canım

Telefondan girince böyle oluyor maalesef 2 defa gitmiş yazdıklarım ve isimlerinizi de yazmışım özürrr....ne güzel sinemay ve gülşan da buluşmuş ve çok geçmiş olsun meleklerime dün itibari ile hilal de burun akıntısı başladı hemen ilaç takviyesi 9 gün yaradı bize yapışkan anne kız ilişkisi oynak mı oynak çenesi düşük mü düşük kızımla evimizde vakit geçirdik sadce ablama gittik bayramda zillimherkesten şeker istdi kim gelirse gelsin sekey vaymı diyip durdu çok güzel ağlama taklidi yapıyoruz bebklerimizi ayaklarımızda sallıyoruz uyutuyoruz doyuruyoruz puzzle oynuyoruz bol bol banyo yaptık mesela daha da saysam mı acaba boğaz enfeksiyonundan sonr da nazlı oldu çok her istediği olacak maalesrf ses tonum yükseliyor kızıcağımı bildiğim şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor

Gülşan bağırma şu çocuğa yaww, içinden ne düşündüğünü asla bilemeyiz ama psikolojik olarak mutlaka etkileniyordur, bilinçaltına yanlış şeyleri yerleştirmeyelim, benim kızda buzdolabının önünden ayrılmıyor 2 gündür, sadece süt içmek istiyor, boğazı ağrıdığı için sanırım yutkunma zorluğu çekiyor, bayram dolayısıyla düzenleri çok fena bozuldu, bir an evvel düzene sokarız inşallah..

Pancuben, maşallah kuzuya, benim kıza da rızam olmadığı halde bol bol çikolata yedirdiler gittiğimiz evlerde, şimdi tadını öğrendi, sürekli benim ağzıma bakıyor çikolata var mı diye, kokluyor birde..

Simenay, çok geçmiş olsun güzel kızıma, inşallah ciddi bir şey değildir ve hemen düşer ateşi.

Gülşan'la buluşmanıza çok sevindim, eminim çok keyifli geçmiştir, bizim Yazgı ile buluşmamız acayip keyifliydi, ordan biliyorum :)

Karavana, yakında inşallah kocan olmayacak şu adama diş bilediğim kadar kimseye bilememişimdir herhalde, baba müsveddesi nolacak... Ben de çok beğendim doğum günü hediyeni, Allah hayırlısını versin.

Pancu, size de geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

Bosnacım, bende sizin Yaz ile buluşmanıza sevindim, fotoğraflardan belli oluyor keyif aldığınız :))

Geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,

Eşimle bol kavgalı bi tatildi benim için. Bir an önce bitmesi ve eşimin gitmesi için gün saydım.Ayrıca kv ye bizim paramızla ev alınmıştı, bayramdan sonra oraya taşındı, eşim de hep onlarla beraberdi, eve geldikçe ottan çöpten meselelr yüzünden tartışma çıkardı. Keşke yatmaya da gelmeseydi...

Bugün okul başladı, ayrıca yeni bakıcı da işe başladı, şimdilik yemek yedirme dışında bir sorunumuz yok...

Karavana doğumgünün kutlu olsun, nice yaşlara...

Buluşma fotolarınız feysbıkta galiba di mi.. Ben yine bişey göremiyorum da.... Buraya da eklemezsiniz di mi...

Frambuu, bende bayramın bitmesi ve işimin başına dönmek için gün sayanlardandım, sorunumun ne olduğunu anlatmama bile gerek yok sanırım, anlamışsındır..
Yeni bakıcınız hayırlı olsun, umarım istediğin gibi biridir, yemek yedirme durumu da en kısa zamanda düzene girer inşallah.
Buluşma fotoları feysbıkta evet, bizim Gülşanla olan fotolarımızı ben daha yükleyemedim malesef, senin için burayada eklerim olur mu..?

ben geldiimmmm... cok özlemişim sizleri be ya :))) anlatacak cok seyim var

oglusum kanepeden kendini balıklama attı mesela 2 gün önce ... babası da yanıbasındaydı milli maca dalmıs tutmadı cocugu ... mahvoldum hastaydım biraz uzanmıstım uzanmaz olaydım babası yerde oturuo bu da kanepeden babasının üstüne atlıyo tutuyodu babası, tabi mac olunca daldı bu (( dişi kesti agzının içini kan egoş aglıyo ben aglıyorum ben hem aglayıp hem kocama sayıyorum ... cok şükür bişey olmadı Allahım koruyo bebeğimi (( yok bi daha sürünsem de cocugumun basından ayrılmayacam kimse ben gibi olmuyo anladım yani

Slm canlar, gecmis bayraminiz mubarekk ola:)) su an konyadan ciktik yoldayiz bir haftalik kucuk bi tatile dogru gidiyoruz okullar acilinca bol bol burdayim insallahh hepinizi cok opuyorum

geçmiş olsun egoş da aynı sekilde olmustu 2 gün içinde düşüyo ateş ant sonra merak etme ... kimse anne kadar düşünmüyo bi çocugu diyorum işte ,kaş göz edenlerin gözünü cıkarıverseydin

Egoş a çok geçmiş olsun, babalar da dahil, kimse anne gibi ilgilenemiyor malesef..

Gezenti Mrl, sen yazma artık, kıskanıyorum, ne çok geziyon bacım, leyleği havada gördün zahir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…