- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.461
ben pelini çok merak ediyorummm ,, resimelrini göremez miyim hiç miii ??
Frambuu ve Karavana bacılarım, dualarımda sizlerde olacaksınız, hatta buradaki tüm arkadaşlarım ve kuzuları için her aklıma geldiğinde dua ederim, biline..
İnşallah bakıcıdan yana yüzün güler arkadaşım, Bosna nın resimleri feysbuk ta evet, sende bir hesap aç artık, hem bizi gör hemde biz senin kuzuyu görelim yahu..
Kuzunun ismiyle aç, başka isimle aç, bişeyler yap yani, sadece burdaki arkadaşları eklersin mesela ve arada girip bakar çıkarsın olmaz mıı..?
Ben feysbık ı bireysel olarak protesto ediyorum aslında.. Faydasından çok zararının olduğunu düşünüyorum Okulda öğrencilerime de o olmazsa hayatlarında pek de bişey eksilmeyeceğini her fırsatta söylüyorum ama merakım inadımın önüne geçmek üzereHesap açarsam zaten sadece şu mart bebelerinin hallerini görmek için açıcam.
Ben feysbık ı bireysel olarak protesto ediyorum aslında.. Faydasından çok zararının olduğunu düşünüyorum Okulda öğrencilerime de o olmazsa hayatlarında pek de bişey eksilmeyeceğini her fırsatta söylüyorum ama merakım inadımın önüne geçmek üzereHesap açarsam zaten sadece şu mart bebelerinin hallerini görmek için açıcam.
slm herkes tatile çıkmış sanırım hepinize güzel tatiller inşallah
biz evdeyiz bu bayram
bayramınız şimdiden kutlu olsun nice güzel bayramlara
yarın da 30 ağustos zafer bayramı iki güzel bayram bi arada kutlu olsun
öptüm hepinizi kendinize dikkat edin:79:
y
bakiyorumda hmn 25i yapistrmissin:)))
sanada iyi bayramlar sekerim optum coj
kuju 25 erzurum plakasiya:)))hangi 25 o balım anlamadım??
sanada iyi bayramlar bebelerin ve eşinle
ayrıca evlilik yıldönümünüz de kutlu olsunnnn
kuju 25 erzurum plakasiya:)))
sagol cnm
gitgide kopan baglarla ewlilik yildonum kutolu olsun cidden:)