- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.481
günaydınlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
çok iş birikmiş müsait zamanda görüşürüz canlarım
çok iş birikmiş müsait zamanda görüşürüz canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar,
Eşimle bol kavgalı bi tatildi benim için. Bir an önce bitmesi ve eşimin gitmesi için gün saydım.Ayrıca kv ye bizim paramızla ev alınmıştı, bayramdan sonra oraya taşındı, eşim de hep onlarla beraberdi, eve geldikçe ottan çöpten meselelr yüzünden tartışma çıkardı. Keşke yatmaya da gelmeseydi...
Bugün okul başladı, ayrıca yeni bakıcı da işe başladı, şimdilik yemek yedirme dışında bir sorunumuz yok...
Karavana doğumgünün kutlu olsun, nice yaşlara...
Buluşma fotolarınız feysbıkta galiba di mi.. Ben yine bişey göremiyorum da.... Buraya da eklemezsiniz di mi...
Merhaba,
Bol koşturmacalı ve sıkıcı bir bayram geçirdim, bu 9 günlük tatilin en keyifli ve güzel yanı Gülşan ile görüşmemiz oldu, en çok o gün keyif aldım, çok mutlu oldum..
Dün gece kızım çok ateşlendi, gece yarısı acile gittik, sabah hala düşmemişti ateşi, sürekli 39 derece de seyrediyor, tekrar doktora götürdüm, boğaz enfeksiyonu dedi, ilk kez antibiyotik kullanacaz, içimden bayram gezmesi için gittiğimiz evlerdeki, kızımı yalayarak tükürüklü tükürüklü öpen insanlara ve bana yapmayın dediğimde kaş-göz eden kv ve eşime lanet okudum, 1,5 yaş aşısı vardı onu da yaptıramadık haliyle, dua edin teyzeleri çabuk iyileşsin kuzum, ilk kez bu derece ateş görüyorum Küçük Kene de..
Karavanacım, size de geçmiş olsun, ayrıca nice mutlu yıllar dilerim oğluşunla..