- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.441
slm millet
ben geldimsizleri çok özledim yav evde henüz internet yok mümkün olduğu kadar hızlı nakli tamamlamaya çalışacağız bir kaç gün daha seyrek girerim ama bayramdan sonra eski performansıma dönmeyi umudediyorum.
geçmişe şöyle bir bakcam son sayfayı inceledim boyalara başlamışsınız daha erken değil mi yav :26: ayrıca oyun hamurunu 3 yaştan önce önermiyorlar, çocuklar işlevini kavrayamıyor ve yemeye kalkışıyormuş.
bir de aklım takıldı neden birbirinize rumuzlarla hitabediyorsunuz kaçırdığım birşey mi var ona göre davranayım :26::26:
öptüm hepinizi yakında görüşürüz
kizlar baya bi okudum gecmisi su oyun gruplari ilgimi cekti bosnanin werdigi linki buladim bana yazarsaniz sewinirim.
bende cery icin kres dusunuyorum ama seneye eylulde falan yarim gun olur sanirim. biz eylul 20si gibi midurnudaki dewremulke gidecegiz 15gun yada 1ay orda kres oyun grubu hizmetide weriliyor eger cery hoslanirsa belki donduguzde burdan werebilirim haftada 2-3gun. g
ewet bizde parkta bolbol kosuyoruz kendi yasitlariyla pek oynamiyor cunku pek bi kirilganlar yada bizimki fazla hasere :)
banada bilgi wer cnm linkide atarsan sewinirim..
slm millet
ben geldimsizleri çok özledim yav evde henüz internet yok mümkün olduğu kadar hızlı nakli tamamlamaya çalışacağız bir kaç gün daha seyrek girerim ama bayramdan sonra eski performansıma dönmeyi umudediyorum.
geçmişe şöyle bir bakcam son sayfayı inceledim boyalara başlamışsınız daha erken değil mi yav :26: ayrıca oyun hamurunu 3 yaştan önce önermiyorlar, çocuklar işlevini kavrayamıyor ve yemeye kalkışıyormuş.
bir de aklım takıldı neden birbirinize rumuzlarla hitabediyorsunuz kaçırdığım birşey mi var ona göre davranayım :26::26:
öptüm hepinizi yakında görüşürüz
günaydınlarrr biz yine uykusuzuz ama çok şükür 3 azı dişimiz uç verdi kaldı 1 tanesi o da uç verse artık uykuya döneriz sanırım hafta sonu antakyada olucam pztsi babamlar rusyaya gidiyo bende iske dönce salı kuzuyu babası alıcak 3 nlüğüne bende tatil yapıcam ne hissedeceğim knusunda kararsızım yani aslında biraz dinlenmek ii gelicek ama böle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum
BOSNAGÜL bende bayıldım fotolara o masa sandalyeyi nette görmüştüm ve çok beğenmiştim ama i.k.ea netten satış yapmıyo bi gidene sipari vericez artık
günaydınlarrr biz yine uykusuzuz ama çok şükür 3 azı dişimiz uç verdi kaldı 1 tanesi o da uç verse artık uykuya döneriz sanırım hafta sonu antakyada olucam pztsi babamlar rusyaya gidiyo bende iske dönce salı kuzuyu babası alıcak 3 nlüğüne bende tatil yapıcam ne hissedeceğim knusunda kararsızım yani aslında biraz dinlenmek ii gelicek ama böle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum
BOSNAGÜL bende bayıldım fotolara o masa sandalyeyi nette görmüştüm ve çok beğenmiştim ama i.k.ea netten satış yapmıyo bi gidene sipari vericez artık
Bildiğim kadarıyla ik.ea nın şehir dışına netten satışı var, geçenlerde bende netten bişey almaya çalıştım ve bana bir uyarı geldi, şehir içine satışımız yok diye, sen ordan netten alabilirsin, bir dene bakalım..
selam kızlarbi ceee diyip kaçıcam
mertin tahlilleri iyi çıktı çok şükür3 ay sonra yine kontrol var ama hala risk varmış çünkü olsun bunada şükü12r+++++++++ şükür, mert yazıyo durmuyo sıpa öptük sizi
aslında çok şık ve az giyilmiş kıyafetleri var ama yeni hiç giyilmemiş bişeyi yoktu bayram bu yeni bişeyi olmalı diye yeşil beyaz bi şort ve yeşil bi t-shirt aldım
Hayırlı cumalar ve kandiller..Bugün için dualarınızda bize de yer verin olur mu..Geldi geliyodu,oruç tutabilir miyim falan derken Ramazan da bitti...Çok şükür firesiz ve çok rahat tuttum oruçlarımı. Allah kabul etmiştir inşallah..:26:
İki gündür bakıcı adaylarıyla görüşüyoruz. İnsanlar da pek enteresan, hem çalışmak istiyorlar hem de o saatte gelmem bu saatte kadar kalmam, evimden başka yerde bakmam vs. İçime sinen, aklıma yatan, temiz güleryüzlü birini buldum. İnşallah rabbim yüzümü kara çıkarmasın...Bayramdan sonra gelecek Pelinle tanışacak, deneme yapacağız, bakalım karşılıklı beklentilerimizi karşılayabilecek miyiz. Diğer baıkıcıya henüz bişey söylemedim. Ama başka birini aradığımı zaten biliyor. O günkü patlamadan sonra hal ve tavırlarına dikkat etmeye başladı ama artık neye yarar...
Gülşan, çok sevindim Mert'in iyi haberlerine.İnşallah sonraki kontrolleri de iyi çıkar.
Bosna ne resmi koymuş? Facebık ta mı? Ben resim mesim göremiyorum da
Bayramlık lınan kuzular güle güle giysinler cicilerini. Pelin'in de milyon tane kıyafeti var Simenay'ın dediği gibi. Bayram 3 değil 13 gün olsa her güne giyecek kıyafeti bulunur.. ki onları da ben almadım, ta doğumunda fln gelen hediyelerZaten çocuğa dolu dolu kıyafet alıp da masraf yapmaya karşıyım. Zaten arkamızı dönmeye büyüyolar bir, ikincisi de evin içinde eşofmandan başka bişey giymiyorlar, hatta sıcak günlerde onu bile giymediler!!!