2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Frambuu ve Karavana bacılarım, dualarımda sizlerde olacaksınız, hatta buradaki tüm arkadaşlarım ve kuzuları için her aklıma geldiğinde dua ederim, biline..
İnşallah bakıcıdan yana yüzün güler arkadaşım, Bosna nın resimleri feysbuk ta evet, sende bir hesap aç artık, hem bizi gör hemde biz senin kuzuyu görelim yahu..
Kuzunun ismiyle aç, başka isimle aç, bişeyler yap yani, sadece burdaki arkadaşları eklersin mesela ve arada girip bakar çıkarsın olmaz mıı..?

Frambuu ve Karavana bacılarım, dualarımda sizlerde olacaksınız, hatta buradaki tüm arkadaşlarım ve kuzuları için her aklıma geldiğinde dua ederim, biline..
İnşallah bakıcıdan yana yüzün güler arkadaşım, Bosna nın resimleri feysbuk ta evet, sende bir hesap aç artık, hem bizi gör hemde biz senin kuzuyu görelim yahu..
Kuzunun ismiyle aç, başka isimle aç, bişeyler yap yani, sadece burdaki arkadaşları eklersin mesela ve arada girip bakar çıkarsın olmaz mıı..?

Ben feysbık ı bireysel olarak protesto ediyorum aslında.. Faydasından çok zararının olduğunu düşünüyorum Okulda öğrencilerime de o olmazsa hayatlarında pek de bişey eksilmeyeceğini her fırsatta söylüyorum ama merakım inadımın önüne geçmek üzere :KK53::KK52: Hesap açarsam zaten sadece şu mart bebelerinin hallerini görmek için açıcam.:KK69:

Ben feysbık ı bireysel olarak protesto ediyorum aslında.. Faydasından çok zararının olduğunu düşünüyorum Okulda öğrencilerime de o olmazsa hayatlarında pek de bişey eksilmeyeceğini her fırsatta söylüyorum ama merakım inadımın önüne geçmek üzere :KK53::KK52: Hesap açarsam zaten sadece şu mart bebelerinin hallerini görmek için açıcam.:KK69:

Onun için aç diyorum işte zaten, bende uzun süre protesto etmiş biri olarak sırf merakımdan açtım ve bağımlılık yapmadı asla, onsuzda olabiliyor evet, sadece sevdiğim kişilerin neler yaptığına bakıp çıkıyorum, yada beni seven ve merak edenlere 1-2 foto ekliyorum o kadar işte..

Mesaj gitmedi dediydi, kandırmış beni kk, 2 kere geldi bu seferde :))

Son düzenleme:
Hepinizin Bayramını şimdiden kutlarım arkadaşlar, ben bugünden itibaren tatildeyim, evde iken foruma giremem diye düşünüyorum.
Bu mübarek gece de hepimiz birbirimiz için ve kuzularımız için dua edelim, Allah ta kabul etsin inşallah..
Sevgiler..

ayin 29u olmus. yani cenowırla ewlilik yildonumumuz... onun haberi yok tabi adamda tarih kawrami yok cunku #otursıfır :))))))) ya nie twttrda takilan yokk! cagri yapiorum geli:92:n:)

haa wede oglumun 3.ay donumu:) ceryi 24unde cekin dogumgunuyle dogurdum oglumuda 29u ewlilik yildinmumzde:)) 3.yude 14unde doguriymde oda bnle olsun :)))) (Şaka):KK52:

slm herkes tatile çıkmış sanırım hepinize güzel tatiller inşallah
biz evdeyiz bu bayram
bayramınız şimdiden kutlu olsun nice güzel bayramlara

yarın da 30 ağustos zafer bayramı iki güzel bayram bi arada kutlu olsun
:KK71:
öptüm hepinizi kendinize dikkat edin:79:

slm millet :KK71::KK71:
hepinizin bayramı mübarek olsun, tatil başlamış sayfa boşalmış, size kjavuşmama az kaldı :KK52: öpüyorum hepinizi :KK54:

dun geceden beei gecmis okuyorum ara ara hmde hamilelik donemiizi bwbeklerin 2-3 aylik zamnlarini cok duygulandim.. cogu kisi yok artik:KK43: zaman cqbuk gecti.. kocaman oldular hatta bazilari abla bile oldu :))

hepinize mutlu bayramlar... cok opuyorum

y
slm herkes tatile çıkmış sanırım hepinize güzel tatiller inşallah
biz evdeyiz bu bayram
bayramınız şimdiden kutlu olsun nice güzel bayramlara

yarın da 30 ağustos zafer bayramı iki güzel bayram bi arada kutlu olsun
:KK71:
öptüm hepinizi kendinize dikkat edin:79:

bakiyorumda hmn 25i yapistrmissin:)))
sanada iyi bayramlar sekerim optum coj

herkesin seker bayramini kutluyorum minisleri we annisleri kocaman opuyorum... dilerim cok guzel bi bayram olsun hepimiz icin

Günaydın, iyi haftalar canlarım,
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Epey geç oldu ama 9 gün internetin i'si bile olmadı hayatımda, kusura bakmayın :)
Umarım tatiliniz güzel geçmiştir, anneler ve bebekler iyidir, her şey yolundadır.
Hepinizi öpüyorum, gün içinde uğrarım yine.

X