2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün itibariyle buraya geleli tam bir yıl oldu, kaldı 2 yıl, gel tezkere
dua eden arkadaşlarım tüm güvenlik güçlerimiz için dua edin olurmu ve aileleri için tabi

Gülşancım sen her işin pozitif yanını görebilen bi insansın, yüzyüze görüştüğümüzde bunu daha iyi anladım. Senin yerinde ben olsam çok büyük ihtimalle dünyaYI kendime dar ederdim. Bursa meselesini biliyorsun zaten.

İnşallah sağlıkla huzurla geçirirsiniz şu 2 yılı. Mert kuzusu da senin gibi pozitif Allah'tan hep gülüyor:) Pelin, ben ve eşim üçlüsü sizin yerinizde olsaydık birbirimixzi yer otururduk :)))

gülşan inş tez zamanda bu taraflara gelirsiniz
bende ankarada kaymakamlıktayım ama sağlık bölümü
bizdede 2 tane bayan polis var

Bayram tatili 9 gün olmuş. Zaten herkes planını ona göre yapmıştı.
Ben de bi yerlere gitmek istiyorum sama Antalya'da fiyatlar uçmuş.. Daha uzak yerlere de Pelinle gidilmez..

Canımmm Allah ellerini dolandırsın kötü bir şey yapamasınlar inşallah (( merak etme niyeyse içime öle dogdu hızla gecer zaman bi bakmıssın sark bitmiş ev topluyosun Allah korusun seni aileni oralarda görev yapan herkesi

frambu ben dediğin gibi pozitif bir insanım, yoksa bu meslek yapılmaz, heleki böyle bir yerde, bu hafta hiç bir iş yapamadık sadece asalaklara yardım dağıttık desem inanırmısın, ilçedeki herkese yardım dağıtılıyor bayram geliyor ya
evdede alttan alırım genelde, eşim de çok anlayışlıdır sagolsun ama biz eve hiçbir olumsuzluğu taşımayız,bizimkinin nöbet tuttuğu bankanın önüne molotof atıldığını yerel gazetelerden okuyorum, hiç anlatmaz mesela:26: kv ile büyük bir sorunum olmadı şükür ama canımı sıktığı durumlarda hep eşime durumu anlattım, beni hiç muhatap etmedi sağolsun, kendisi durumu düzeltti hep, annesini kendisi uyardı. ben herzaman kamile şunu derim: iyiki almışım seni
anlattığın kadarıyla senin eşinde hayır yok önce ailesinin kim olduğuna karar vermesi lazım onun, Allah sizinde yardımcınız olsun canım
mutlu ankarnın neresindesiniz bayrama ankaraya geliyoruz simenay ile buluşcaz inşallah sende gelsene, daha yer zaman belli değil ama bayramda düşünüyoruz inşallah

bende geliyim m özledim ankarayı söölemiş miydim annem ankaralı çocukluğum orda geçti anne tarafım hep orda ama pek görüşemiyoruz dedem rahmetli olduktan sonra

Mutlu, hoşgeldin yeniden:) Metin kuzusu nasıl? Memeden kestin mi sen yoksa hala emmeye devam ediyo mu?

Musti, dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım, chicco mama sandalyesinin yedek kılıfını nerden aldın?

devam ediyoruz memeye ama günde 2-3 sefer sanırım bayram sonu bitircem kucağıma sığmıyor utanıyorum ama evde emiyor sadece

Gülşan, işten başımı kaldırıp bi nefes alayım dedim, valla nefesim kesildi okurken...
Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Ankara'nın batısında yaşayanlara film gibi geliyor anlattıkların, eminim, seni tanımadan önce bana da öyle gelirdi.
Yazık ki ülkemizin gerçekleri bunlar ve birileri huzur içinde otururken birileri o huzuru sağlamak için kelle koltukta yaşıyor.
Rabbim başta sizi olmak üzere, tüm güvenlik güçlerini korusun.

Son düzenleme:
devam ediyoruz memeye ama günde 2-3 sefer sanırım bayram sonu bitircem kucağıma sığmıyor utanıyorum ama evde emiyor sadece

niye utanıyorsunki
mertte benim kucağıma sığmıyor, yatağa yatıyoruz yanıma uzanıp emiyo valla, hemde ilk günki gibi düşün halimi, 40 derece sıcakta oruçlu halimle bir emiyorki sıpa

ben merkezdeyim kızılayda
ankaraya hala alışamadım çocukluğum küçük yerlerde geçti burada ömrüm yolllarda geçiyor çok kalabalık
sadece indirim zamanı güzel öğlen arası gez anam gez
gülşan ben batı karadenize gidiyorum eşimin memleketine görüşmek isterdim ne gün buluşacaktınız.

bosnacım burda görev yapan öğretmende aynı eziyeti görüyor, hemşireside, doktoruda.... al işte iki tane 7-8 yaşlarında velet binanın arka camlarını taşlıyor niye taşlıyo, kim taşlatıyo,bıktım buradaki insanların cahilliğinden

tarih belli değil, kadreşim haftasonu amasraya kaçalım iki günlüğüne diyor, hafta içi bayram ziyaretlerinden kaçarsak bi gün uyduracaz artık simenayla ortak bi gün buluruz inşallah

mrb kızlarr AZCIK geçmişe dolandım baktım ki herkes cocuklarına bagırmışş!!! beni uyardınız ben o günden beri bi kere bile bagırmadım çok şükür sakin sakin anlatıyorum bakışlarımı ciddileştiriyorum gerçi anlamıo gibi görünüo ama anlıo. yeni kabusumuz pastel boya. karşı komşum werdi saolsun heryeri boyuyo heryeriii. bugün tv yi boyarken yakalaım melike diorm asla dönüo bakmıo melike! dedim sonunda döndü baktı ben ciddi ciddi bakıo görününce şirinlik yapıo boyadığı yeri gösterip anne ayyyy dio sıpa:) sonra hayır annem kızarım bak fln dedim dikkairtni dagıttım geçti. en son buraya girdiğimde bagırmıştım. aramız çok iyi bu aralar. lütfen bagırmayın simenaydı sanırım konuşmak ciddileşmek gerçektwn işe yarıo we geçekten anlıyorlar. ileride hırçın agresif bireyler istemiyorsanız. ba-ğır-ma-yın!! siz bagırınca yapmıo sanki! hayret bişe. bagırcaksanız yan odaya gidin duvarlara bagırın bagırın cıkın. en iyisi kocaya bagırın:)
yarı newde bayram temizliği war hade görüşürüzzzz...

inan okurken çok güldüm :)

maşşalah arkadaşım bıdığada sanada hemde en kocamanından :)

Günaydın, gününüz güzel geçsin,

Benim 1-3 nbeti devam ediyor, saat 3'ten sonra derin ve deliksiz uykuya dalıyor sıpa, çok uykusuzum. Burası da yoğun zaten, bu hafta bitse de biraz dinlensek hayırlısıyla...

Merlike, o gün de dedim ya sana, bağırmak bazen insanın elinde olmadan olan bir şey, sürekli yapmıyorum tabi, nadiren, ama haklısın, hiç yapmamak lazım. Zaten hafta sonu kader kurbanı oldu kuzum, anneme sinirlenip ona bağırdım, vicdan azabımı da çektim :) Sağol uyardığın için... Melike'ye en de çok güldüm, demek tv'yi boyuyor, sanata bakışı farklı yaw cücüğümün :))) Hadi kolay gelsin bayram temizliğinde...

Ara ara bakarım size ama tam performans beklemeyin yine benden.

günaydınlar bugün akşam ankara yolcusu olan ve gece 1 kez uyanan mertin annesinden herkese selamlar dün valiz hazırladım, ütü, kıl tüy derken merto geldi paçamdan çekiştirmeye başladı bebiii bebiiii meme demek istiyo kendileri, aldım emzirdim sızdı zaten nedense m harfine b diyo, ineklere mööö diyom bööööö diye tekrar ediyo sıpa

günaydınlarr dün yine nöbetteydim iice huy edindi 3-5 arası uyanığp oyun istiyo hemde nasıl bi enerjiyle ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum uykusuzluktan tansiynum düştü şu an baım deli gibi dönüyo

karavana uyanınca ona yüz vermezsen uyuyor numarası yapsan bi süre sonra uyur belki kendiliğinden bizimki bu numarayı yiyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…