- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.341
kızlar dün itibariyle buraya geleli tam bir yıl oldu, kaldı 2 yıl, gel tezkere
dua eden arkadaşlarım tüm güvenlik güçlerimiz için dua edin olurmu ve aileleri için tabi
asıl bombayı veriyorum size dün akşam bizim lojmanlara suikast yapmayı planlayan bir şüpheli yakaladılar, keşif gezisi yaparkenallah belalarını versin hepsinin, masum kadınlara ve çocuklara gücü yeter onların gücü sadece kandili bombalıyorlar diye burda yas ilan etti köpekler dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu
frambu ben dediğin gibi pozitif bir insanım, yoksa bu meslek yapılmaz, heleki böyle bir yerde, bu hafta hiç bir iş yapamadık sadece asalaklara yardım dağıttık desem inanırmısın, ilçedeki herkese yardım dağıtılıyor bayram geliyor ya
evdede alttan alırım genelde, eşim de çok anlayışlıdır sagolsun ama biz eve hiçbir olumsuzluğu taşımayız,bizimkinin nöbet tuttuğu bankanın önüne molotof atıldığını yerel gazetelerden okuyorum, hiç anlatmaz mesela:26: kv ile büyük bir sorunum olmadı şükür ama canımı sıktığı durumlarda hep eşime durumu anlattım, beni hiç muhatap etmedi sağolsun, kendisi durumu düzeltti hep, annesini kendisi uyardı. ben herzaman kamile şunu derim: iyiki almışım seni
anlattığın kadarıyla senin eşinde hayır yok önce ailesinin kim olduğuna karar vermesi lazım onun, Allah sizinde yardımcınız olsun canım
mutlu ankarnın neresindesiniz bayrama ankaraya geliyoruz simenay ile buluşcaz inşallah sende gelsene, daha yer zaman belli değil ama bayramda düşünüyoruz inşallah
Mutlu, hoşgeldin yeniden:) Metin kuzusu nasıl? Memeden kestin mi sen yoksa hala emmeye devam ediyo mu?
Musti, dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım, chicco mama sandalyesinin yedek kılıfını nerden aldın?
devam ediyoruz memeye ama günde 2-3 sefer sanırım bayram sonu bitircem kucağıma sığmıyor utanıyorum ama evde emiyor sadece
tarih belli değil, kadreşim haftasonu amasraya kaçalım iki günlüğüne diyor, hafta içi bayram ziyaretlerinden kaçarsak bi gün uyduracaz artık simenayla ortak bi gün buluruz inşallahben merkezdeyim kızılayda
ankaraya hala alışamadım çocukluğum küçük yerlerde geçti burada ömrüm yolllarda geçiyor çok kalabalık
sadece indirim zamanı güzel öğlen arası gez anam gez
gülşan ben batı karadenize gidiyorum eşimin memleketine görüşmek isterdim ne gün buluşacaktınız.
mrb kızlarr AZCIK geçmişe dolandım baktım ki herkes cocuklarına bagırmışş!!! beni uyardınız ben o günden beri bi kere bile bagırmadım çok şükür sakin sakin anlatıyorum bakışlarımı ciddileştiriyorum gerçi anlamıo gibi görünüo ama anlıo. yeni kabusumuz pastel boya. karşı komşum werdi saolsun heryeri boyuyo heryeriii. bugün tv yi boyarken yakalaım melike diorm asla dönüo bakmıo melike! dedim sonunda döndü baktı ben ciddi ciddi bakıo görününce şirinlik yapıo boyadığı yeri gösterip anne ayyyy dio sıpa:) sonra hayır annem kızarım bak fln dedim dikkairtni dagıttım geçti. en son buraya girdiğimde bagırmıştım. aramız çok iyi bu aralar. lütfen bagırmayın simenaydı sanırım konuşmak ciddileşmek gerçektwn işe yarıo we geçekten anlıyorlar. ileride hırçın agresif bireyler istemiyorsanız. ba-ğır-ma-yın!! siz bagırınca yapmıo sanki! hayret bişe. bagırcaksanız yan odaya gidin duvarlara bagırın bagırın cıkın. en iyisi kocaya bagırın:)
yarı newde bayram temizliği war hade görüşürüzzzz...