- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.321
Hepkaravana,eşim 1 hafta içersinde aldı yeni pasaport.Simenay bir kaç ay önce Leningradtan-Sankt Peterburgtan geldi....sor ..vardır tavsiye edeceği yer
unutmadan-bebek için anne ve baba bulunmalı başvuru sırasında veya vekalet olmalıdır
Frambuu, zor bir süreç başladı senin için, Allah işini rast getirsin, en kısa sürede aklı başında, kuzuya sevgiyle özenle bakacak birini bulursun inşallah...
Hepatit, Özgürcük babasından uzak, alışkın olduğu anneannesinden uzak, farklı davranması normal arkadaşım, kolay gelsin.
Karavana, ne ettin İstanbul işini? Ayrıca ben salak mıyım, kendim tatile giderken seni niye İstanbul'a davet ettim ki :)))
Amin inşallah... Yeni bakıcıya alışma döneminini nasıl hallettiniz Dorukla? Bikaç gün bakıcı ve annen birlikte mi baktı??
Kafam çok karışık, nolur birileri beni rahatlatsın.
kızlar dün itibariyle buraya geleli tam bir yıl oldu, kaldı 2 yıl, gel tezkere
dua eden arkadaşlarım tüm güvenlik güçlerimiz için dua edin olurmu ve aileleri için tabi
Mutlu, hoşgeldin yeniden:) Metin kuzusu nasıl? Memeden kestin mi sen yoksa hala emmeye devam ediyo mu?
Musti, dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım, chicco mama sandalyesinin yedek kılıfını nerden aldın?