- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.301
Mail atayım tamam da nasıl kanıtlıycam ki?
Erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu
Niye yetişmiyor ki pasaport, ben 3 günde almıştım..
Sınav kötüydü anlaşılan, hayırlısı, boşver, canın sağ olsun.
Rusya nın neresinde gezecektin, turla mı gidecektin..?
Eki Görüntüle 245489 Eki Görüntüle 245490 Eki Görüntüle 245491
frambu sen merak ettin diye koyuyorum ofisimin resimlerini
Bakıcı kadının üstüne yürüdüm biraz önce!!!!!!! Ben duştaydım, Pelin'i uyutmuş, kendi de yatmış uyumuş. Pelin uyanmış ağlıyor. Kadın duymuyor, bas bas bağırıyorum "yıldız hanıııımmmmmmmmmmm pelin ağlıyor" die ,duymuyor. Duştan çıktım bi de ortalıkta bağırdım, yok... Pelin i kucAĞIMa aldım gittim horul horul uyuduğu odada burnunun dibine kadar girdim çığlık çığlığa bağırdım!!!!!!Güzellik uykusundan uyandı nihayet! Ben de ağzıma geleni söyledim. Bıktım bu kadından da bir yıldır bitmeyen uykusundan da yüzsüzlüğünden de...
BOSNA, sen uyuyan bakıcınla napıyosun.. Daral geldi ya.. Tam da okul açılacağı zamanda nerden kimi bulacaksam..
ayyyyyyy boğardım ben o kadını herhalde, ya sen evde olmasaydın(((
Ben de boğmaktan beter ettim!
Bu olayların üstüne teyzem geldi, bişeyden haberi yok.Yandaki bağ evinde oturuyolar. "Şeftaliler olmuş, siz de toplayın, birazını da yıldız hanım götürsün" dedi. ben de "o önce kazandığı parayı haketsin"dedim.bakıcı da yanımızdaydı, duydu... Mübarek gün oruç oruç çileden çıkardı beni..Orucum da güme gitmiştir heralde bu kadar lafın üstüne...
canım bebek için ayrı çipli pasaport gereiyormuş benimki geçerli halen onun pasaportu da bayram yoğunluğu nedeniyle 2 haftadan önce gelmezmiş ankradan gönderiliyormuş falan filan moskova ve leningrata gidicektim annemler moskovaya gidiyo bende kuzuyla sırt çantamı alığ özellikle leningrad ve çevresini gezicektim ama kısmet olmadı seneye inşallah
ÇOKOCAN ben lego aldım birlikte oynuyoruz 10 dk oynuyo bence iyi bi performans ben şimdi bide tamir takımı alıcam seviyoçekiç tornavida işlerini
BOSNAGÜLtahrik etme beni gelebilirim hatta cidden düşünüyorum kuzuyu 3 gün falan babası alacak o arada kaçabilirim hatta kaçarım hatta kaçmalıyım
unutmadan-bebek için anne ve baba bulunmalı başvuru sırasında veya vekalet olmalıdırcanım bebek için ayrı çipli pasaport gereiyormuş benimki geçerli halen onun pasaportu da bayram yoğunluğu nedeniyle 2 haftadan önce gelmezmiş ankradan gönderiliyormuş falan filan moskova ve leningrata gidicektim annemler moskovaya gidiyo bende kuzuyla sırt çantamı alığ özellikle leningrad ve çevresini gezicektim ama kısmet olmadı seneye inşallah
ÇOKOCAN ben lego aldım birlikte oynuyoruz 10 dk oynuyo bence iyi bi performans ben şimdi bide tamir takımı alıcam seviyoçekiç tornavida işlerini
BOSNAGÜLtahrik etme beni gelebilirim hatta cidden düşünüyorum kuzuyu 3 gün falan babası alacak o arada kaçabilirim hatta kaçarım hatta kaçmalıyım