2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mail atayım tamam da nasıl kanıtlıycam ki?
Erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu

Müşteri ilişkileri dept vardır,bence de mail at..gönlünü almak için özür ve pasta gönderirler gibi..
aklıma geldi..on sene önce bir avm de jean pantalon aldım,çok büyük marka değildi..yırtıldı denedim anda..neyse 10 dak sonra farkına vardım.iyi tüketici olarak fabrikaya arıyorum.orada şikayetim var dedim,karşımdaki ses şikayet nedir,dinledi,yorum yaptı..ben en yüksek sinir noktaya ulaşınca..baya konuştuk ..adam demez mı ben bekçiyim :)baktım ..saat 7.30 akşam..ertesi gün mağazayı tehtid ederek değişim yaptırdım

Niye yetişmiyor ki pasaport, ben 3 günde almıştım..
Sınav kötüydü anlaşılan, hayırlısı, boşver, canın sağ olsun.
Rusya nın neresinde gezecektin, turla mı gidecektin..?

canım bebek için ayrı çipli pasaport gereiyormuş benimki geçerli halen onun pasaportu da bayram yoğunluğu nedeniyle 2 haftadan önce gelmezmiş ankradan gönderiliyormuş falan filan moskova ve leningrata gidicektim annemler moskovaya gidiyo bende kuzuyla sırt çantamı alığ özellikle leningrad ve çevresini gezicektim ama kısmet olmadı seneye inşallah

ÇOKOCAN ben lego aldım birlikte oynuyoruz 10 dk oynuyo bence iyi bi performans ben şimdi bide tamir takımı alıcam seviyoçekiç tornavida işlerini

BOSNAGÜL tahrik etme beni gelebilirim hatta cidden düşünüyorum kuzuyu 3 gün falan babası alacak o arada kaçabilirim hatta kaçarım hatta kaçmalıyım

Bakıcı kadının üstüne yürüdüm biraz önce!!!!!!! Ben duştaydım, Pelin'i uyutmuş, kendi de yatmış uyumuş. Pelin uyanmış ağlıyor. Kadın duymuyor, bas bas bağırıyorum "yıldız hanıııımmmmmmmmmmm pelin ağlıyor" die ,duymuyor. Duştan çıktım bi de ortalıkta bağırdım, yok... Pelin i kucAĞIMa aldım gittim horul horul uyuduğu odada burnunun dibine kadar girdim çığlık çığlığa bağırdım!!!!!! Güzellik uykusundan uyandı nihayet! Ben de ağzıma geleni söyledim. Bıktım bu kadından da bir yıldır bitmeyen uykusundan da yüzsüzlüğünden de...

BOSNA, sen uyuyan bakıcınla napıyosun.. Daral geldi ya.. Tam da okul açılacağı zamanda nerden kimi bulacaksam..

Çokkk yorgunummm gelemiyorum kendime ((
bıraksalar 1 hafta uyuyabilirim o gücü kendimde hissediyorum... h.sonu ant ya kötüydü arkadaslarda kaldık cocukları biraz huysz egoşla anlasamadılar oglus ne alsa eline gidip alıyo 2 çocuk tepemde ay cok fenaydı ctesi hiç evden cıkmadık sıcak die, pazar plaja gittk bir tek o zaman eglendk egoşla...

ayyyyyyy boğardım ben o kadını herhalde, ya sen evde olmasaydın (((

ayyyyyyy boğardım ben o kadını herhalde, ya sen evde olmasaydın (((

Ben de boğmaktan beter ettim!

Bu olayların üstüne teyzem geldi, bişeyden haberi yok.Yandaki bağ evinde oturuyolar. "Şeftaliler olmuş, siz de toplayın, birazını da yıldız hanım götürsün" dedi. ben de "o önce kazandığı parayı haketsin"dedim.bakıcı da yanımızdaydı, duydu... Mübarek gün oruç oruç çileden çıkardı beni..Orucum da güme gitmiştir heralde bu kadar lafın üstüne...

yok orucun gitmemiştir de insan da sorumluluk duygusu die bi duygu vardır ya sen oraya cocuk bakmaya gittnse uyumayacaksın cocuk uyusa bile uyuma otr tv seyret cocuk uyanınca duy ya ...

Frambu, bizim bakıcı duruyor, ramazandan sonra konuşacam ben de kendisiyle.
Değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik ama biraz toparlamayı düşünüyorum.
Sen çok haklısın, evde olmayabilirdin de...

Hepkaravana,eşim 1 hafta içersinde aldı yeni pasaport.Simenay bir kaç ay önce Leningradtan-Sankt Peterburgtan geldi....sor ..vardır tavsiye edeceği yer

unutmadan-bebek için anne ve baba bulunmalı başvuru sırasında veya vekalet olmalıdır

günaydınlar
dün yemeği evde yedik, bi gayret bişeyler yaptım yedik içtik çatladık resmen
frambu bakıcını değiştir en kısa zamanda bence, biz işyerimizde uyuyormuyuz ki onlar malak gibi yatıyor bizim bakıcının uykusu hafif çıt çıksa kalkıyor, ramazan bitimine kadar iş konusundada pek sıkmıyorum yaptığı kadar diyorum ama kendiside biliyor ki bayramdan sonra sıkı yönetim var mert içinde geçerli bu durum, blendırı kaldıracam bayram dönüşü, azda yese çatal kaşıkla yesin ezmiycemde yemekleri küçük parçalar halinde yiyebildiği kadar yesin zamanla alışır herhalde, nasılsa her öğün çorba içiyo karnını doyurur en azından
sizler nasılsınız

Günaydın hatunlar..
Bayramda çalışmamak için bu hafta sıkı çalışmam lazım, proje teslimlerim var, beni sahalarda göremeyeceksiniz, haberiniz ola :))

Günaydın
Allahım nedir benim bu dişten çektiğim, tam ağrısı geçti derken bu sefer de geçici dolgusu düştü, yine yiyemiyorum pehhhh
Bu arada bize sanırım perşembe akşamından itibaren tatil
Dünkü adı büyük kendisi güççük firmaya şikayet maili attım,daha gelen cevap veya pasta yok gelişmelerden haberdar ederim.
Frambu bacım o bakıcıya yol görünmüş, yar saçların lüle lüle yıldız hanım sana güle güle
Bugün denetim var ve ben denetmenle olacağım o yüzden fazla uğrayamam kızlar bilgilerinize.
Keroya logo aldım,eh işte biraz ilgilendi sayılır bakalım bugün oynayacak mı?
Karavana bacım,acaba kimin gözü kaldı Rusya ya gitmende

günaydıınnn sabah sabah kargo geldi bişeyde spariş etmemiştim facede
kolestonun yarışması vardı ordan köpük boya göndrmişler
kullananınız varmı köpük boyayı nasıl iyimi???

Gece 4'e kadar her 15 dk'da bir anneeee diye bağırmış bir bebenin uykusuz annesinden günaydın...

Bayram öncesi çok yoğunum, bu hafta benden de pek hayır gelmez :) Kalabalığa kalmamak için cuma öğlen yola çıkmak istiyoruz, o yüzden sıkı çalışmam lazım. Tabi müdürümün henüz bu planımdan haberi yok...

Gülşan, bakıcı ve kuzunun yemesi konusunda tamamen ayı fikirdeyim. Bakıcının böyle rahat son 3 günü, tatil dönüşü ensesinde boza pişirecem. Doruk'u taneli yemeye epey alıştırdım, sulu yemeklere göre az yiyor evet ama hem yemeklerin tek tek tadını öğreniyor hem de çiğnemesi gelişti. Aynen böyle devam, tatilde her öğün benimle olacak zaten, kurtulamaz elimden :))

Çokocan, yine geçmiş olsun ve kolay gelsin...

Simenaynay, sana da kolay gelsin...

Son düzenleme:
günaydın:) bir görünüp kaçıcam..sıpam her anuyanabilir..
bu hafta izinliyim sağolsunözgür dün canıma okumaya başladı..imdat diyesim geldi..
yemiyor uyumuyor vehiç oturmuyor..annemi dört gözle bekliyorum..babasını öyle cok özlemiş ki durmadan kamerayı alıp gelip pc ye takmaya calışıyor babababa geziyor..kucağımdan inmiyor inerse oyuncak falan hakgetire çekçek paspas ve fırca ile tüm evi geziyor..(ben den böyle herkes iyidir herşey yolundadır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…