2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarr 3,5 5 arası oğluyla oyun oynamak mecburiyetinde bırakılmış bi anneden sevgiler

Hepkaravana,eşim 1 hafta içersinde aldı yeni pasaport.Simenay bir kaç ay önce Leningradtan-Sankt Peterburgtan geldi....sor ..vardır tavsiye edeceği yer

unutmadan-bebek için anne ve baba bulunmalı başvuru sırasında veya vekalet olmalıdır

canım normalde 5 günde gelirmiş ancak bayram hasebiyle yoğunluk varmış ayrıca ankara hatay kargoyla gönderiyolarmış ve sadece kargo 2 gün sürüyo normalde bizimde bileti almamız gerekiyo riske edemedik anlayacağın evet muvafakat yetiyodu ve almıştım da eserden kısmet olmadı

ÇOKOCAN bilmem kimin gözü kaldı acaba:KK53: kimsenin gözü kalmasın bebem onuda götürürüz:KK52:

Günaydın... Demek için biraz geç oldu ama.

Pek tadım yok bugün.. Bakıcı adaylarılya telefon görüşmesi yapıyoruz bol bol. Dua edin de uyumayan, titiz, içime sinecek birini bulayım..

Frambuu, zor bir süreç başladı senin için, Allah işini rast getirsin, en kısa sürede aklı başında, kuzuya sevgiyle özenle bakacak birini bulursun inşallah...

Hepatit, Özgürcük babasından uzak, alışkın olduğu anneannesinden uzak, farklı davranması normal arkadaşım, kolay gelsin.

Karavana, ne ettin İstanbul işini? Ayrıca ben salak mıyım, kendim tatile giderken seni niye İstanbul'a davet ettim ki :)))

Frambuu, zor bir süreç başladı senin için, Allah işini rast getirsin, en kısa sürede aklı başında, kuzuya sevgiyle özenle bakacak birini bulursun inşallah...

Hepatit, Özgürcük babasından uzak, alışkın olduğu anneannesinden uzak, farklı davranması normal arkadaşım, kolay gelsin.

Karavana, ne ettin İstanbul işini? Ayrıca ben salak mıyım, kendim tatile giderken seni niye İstanbul'a davet ettim ki :)))

Amin inşallah... Yeni bakıcıya alışma döneminini nasıl hallettiniz Dorukla? Bikaç gün bakıcı ve annen birlikte mi baktı??

Kafam çok karışık, nolur birileri beni rahatlatsın.:KK50:

Amin inşallah... Yeni bakıcıya alışma döneminini nasıl hallettiniz Dorukla? Bikaç gün bakıcı ve annen birlikte mi baktı??

Kafam çok karışık, nolur birileri beni rahatlatsın.:KK50:

Yeni bakıcı başladığında kv de bizdeydi ve 7 yıllık evlilik hayatım boyunca ilk kez bir faydası oldu :) 10 gün kv sürekli başlarındaydı, annem de sık sık gidip geldi, öyle alıştı Doruk. Çok zorlanmadı, bakıcı başladıktan bir gün sonra yemeğini yedirdi, 2. gün uyuttu, yavaş ama sancısız bir geçiş dönemi oldu. Kaldı ki Doruk çok fena insan seçer, sevmediği birini asla yanına yaklaştırmaz cüce :)

Sakin ol, sen ne kadar sakin ve pozitif bakarsan bu meseleye, kuzucuk için de o kadar kolay olacaktır alışmak. Gergin olduğun zamanlar Pelin'in ne kadar etkilendiğini kendin anlatmıştın, hatırlasana...

FRAMBU dualarım seninle mutlu huzurlu olmanız dileğiyle

BOSNAGÜL ben daha karar vermedim ööle çk önceden plan yapamam eser gelirim bana güvenme sen çık tatiline bebem

bazı gelişmeler akabinde iskenderunda kalmaya karar verdim kiralık ev bakıyrum eve eşya bakıyorum öff herşey ne kadar uçmuş yaa

Merhaba kızlar nasılsınız
bizden iyilik 15 gün izin 10+10 günde rapor kullandım ama bitti 10 gün oldu işe başlayalı
aklım ilk günler hep evdeydi izinde metin canıma okudu acayip hareketlendi ve devamlı gece gündüz bahçeye sokağa alıştı
şimdi yine babannesiyle bende tekrar nisan 20ye kadar ücretsiz izin almak istiyordum bayram sonrası vazgeçtim daha çok sana alışır dediler eşim devamlı ayrıl diyor ama vazgeçtim şubattan beri çalışıyorum ayrılsam saçma olacak ama çocuğumda kalıyor hep aklımda izinde beni öpücüklere boğardı ama şimdi öpmüyor ama sarılıyor
frambuaz inş iyi birisi karşına çıkar Allah korkusu olan birisi olur inşallah
başka kimsede ne var ne yok

öğleden önce burda action sahneleri yaşandı, arazi yüzünden kavga eden 4 kardeşi ayırmaya çalışan polisler onları etkisiz hale getirip kol kilidine aldı, sonra içlerinden biri sessizce polis noktasına gidip g3 uzun namlulu silahı almış kardeşlerini vurmaya çalışmış ama kurma kolunu bulamamış salak, ateş edememiş, bizim korumalardan biri tabancasının namlusuyla kafasını yarıp yere serdi adamı, oluk oluk kan akmaya başladı adamın kafasından, ambulans gelmedi bi türlü heryer kan oldu, sonra birbirini öldürmeye çalışan kardeşler polis kardeşimizi öldürüyora dönüştürdü durumu:KK47: benim yanıma çıkmış kadreşlerden biri, patronla görüşmek için, bağırdım kovdum adamı, eğerki salak adam silahı ateşleseydi 50 ye yakın adam ölürdü oracıkta, g3 seri ateş ediyor çünkü:18:

frambu dualarımız seninle canım, ben merti yeni bakıcısına, iki gün bakıcısıyla birlikte baktıktan sonra teslim ettim, içine sinecek birini bulursan karşılıklı güvene dayanıyor herşey:18:
mutlu bizim avantajımız o oldu zaten erken başladık işe, oyüzden çabuk alıştılar, yinede bugün arkamdan ağladı ama:KK16: sen biran önce başla işe bence çünkü aklı iyice ermeye başladıklarında depresyona giriyorlar resmen:KK1:

asıl bombayı veriyorum size dün akşam bizim lojmanlara suikast yapmayı planlayan bir şüpheli yakaladılar, keşif gezisi yaparken:KK16: allah belalarını versin hepsinin, masum kadınlara ve çocuklara gücü yeter onların gücü sadece:KK47: kandili bombalıyorlar diye burda yas ilan etti köpekler:KK47: dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu:KK58:

GÜLŞAN sizinde işiniz zor dün bi polise sinirlenmiştim bu anlattıklarından snra yok dedim adam akşama kadar nelerle uğraşıyo naapsın dedim bak sakinleştim :KK50:

gülşen sen nerede çalışıyorsun kuzu
kaç bence oradan
ben işe tam 11 ay 18 günlükken başladım canım
ama 35 günden beri izinliydim eşimde çocuk hareketlendi tekrar ücr.izin başvurusu yap dedi işyerindede huzurum yoktu
şimdi daha iyi gibi kendi işimi yapıyorum

karavana herkes insan, polisinde iyisi var kötüsü var karakter meselesi ama görev konusunda kızamıyorum bende meslektaşlarıma, misal çevik kuvvetteki arkadaşlar istanbuldaki ve saat 11:00 deki bir mitinge sabah 06:00 da gidiyorlar, etrafı arıyolar bomba falan varmı diye, çevre güvenliğini alıyorlar, barikatlar arama noktası kuruyorlar, mitinge gelenler amacını unutup devamlı polisi tahrik ediyorlar, inanki polisin umrunda değil orda ne mitingi var bunlar ne için toplanmış buraya, tek dertleri miting olaysız bitsinde evime çocuğuma kavuşayım, ama tahriklere ben olsam bende dayanamam, vali gösteriye izin vermediği için polis göstericilere dağılın der ama onlar polisle çatışır, dağılmayınca gaz bombası atar yine dağılmazsa panzer,jop izler bunu...örneğin çevre kirliliğini protesto eden yada harç zammını protesto eden adamlar polise taş atmaya başlar:KK1: üniv öğrencisiyken çevikkuvvet polisinden nefret ederdim arkadaşlarımı dövüyorlar diye ama şimdi işin içindeyim öğrencilerden nefret ediyorum:KK52: halbuki polis orda mitinge gelenlerin güvenliğini sağlamaya gidiyor, ama onlar kanunsuz gösteri yapıyorlar:KK50:
mutlu ben mardinde şark görevi yapan bir polis memuruyum, bırakıp gidemem maalesef:KK59:

öylemi işin zor ama güzel yanlarıda var
kaç yılın kaldı şarkta eşindemi polis
bizim eniştedesivil polis gecesi gündüzü yok
sen bürodamısın

ben aslında trafik polisiyim, ama burda özel kalemde çalışıyorum kaymakamlıkta, sivilim, eşimde polis oda sivil ama burda sivilde olsan tüm vatandaşlar polis olduğumuzu biliyor çünkü türkçe konuşuyoruz:KK1:

gülşan, yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını arkadaşım. Allah yardımcınız olsun. Allah onlara da gereken cezayı versin inşallah..

okuyorum okuyorum ama yazamıyorum ,,, gülşancım canım mevlam yarıdmcın olsun , inan dualarımdasın ,

çoco canım geçmiş olsun sanada ,

frambu canım inşallah kuzuya çok çok iyi bir bakıcı bulursun ,,,

aklımd akalanlar bunalr diğerleri kızmasın ,,,

kızlar dün itibariyle buraya geleli tam bir yıl oldu, kaldı 2 yıl, gel tezkere:KK1:
dua eden arkadaşlarım tüm güvenlik güçlerimiz için dua edin olurmu ve aileleri için tabi:KK58:

Mutlu, hoşgeldin yeniden:) Metin kuzusu nasıl? Memeden kestin mi sen yoksa hala emmeye devam ediyo mu?

Musti, dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım, chicco mama sandalyesinin yedek kılıfını nerden aldın?

kızlar dün itibariyle buraya geleli tam bir yıl oldu, kaldı 2 yıl, gel tezkere:KK1:
dua eden arkadaşlarım tüm güvenlik güçlerimiz için dua edin olurmu ve aileleri için tabi:KK58:

canım mevlam yardımcınız olsunnn,

Mutlu, hoşgeldin yeniden:) Metin kuzusu nasıl? Memeden kestin mi sen yoksa hala emmeye devam ediyo mu?

Musti, dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım, chicco mama sandalyesinin yedek kılıfını nerden aldın?

canım çok yoğun çalışıyoruz cevaplayamıyorum hatta cevap yazıp göndermeye fırsat bulamadan sayfayı yalışlıkla kapattığım oluyor :)

mama sandelye kılıfını firmayı aradım onlar iki gün içinde bana geridöndüler ama çok pahalı geldi gözüme almaktan vazgeçtim :KK43: yırtık mırtık idare ediyoruz cadınınkini :)

X