2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karavana uyanınca ona yüz vermezsen uyuyor numarası yapsan bi süre sonra uyur belki kendiliğinden bizimki bu numarayı yiyo genelde:KK1:
maalesef canım numara yapmıyorum hakikaten uyuyorum yatağından çıkmış yatağın önündeki sandalyeyi basamak olarak kulanıp yere inmiş tarağı almış gelmiş saçımı tarayıp bişiler anlatıyo bi süre ses etmedim gözüme ve burnma parmağını soktu sonrda tarağı kafama geçirdi zaten

günaydın kızlar
ramazan nasıl geçiyor

sahur çocuk derken uykusuzluk yorgunluk tatil iyi gelecek çocukların uyku düzenleri bozuldu tatilden sonra

tarih belli değil, kadreşim haftasonu amasraya kaçalım iki günlüğüne diyor, hafta içi bayram ziyaretlerinden kaçarsak bi gün uyduracaz artık simenayla ortak bi gün buluruz inşallah:KK16:

gülşan günaydın demek amasraya gideceksin bende gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra zaten biz çaycumada olacağız
özledim oaraları benim görev yerim bartındı çok rahat bir memleket

maalesef canım numara yapmıyorum hakikaten uyuyorum yatağından çıkmış yatağın önündeki sandalyeyi basamak olarak kulanıp yere inmiş tarağı almış gelmiş saçımı tarayıp bişiler anlatıyo bi süre ses etmedim gözüme ve burnma parmağını soktu sonrda tarağı kafama geçirdi zaten

numaranın alası var artık bizim çocuklarda 1 buçuk yaş çok değiştirdi artık herşeyin farkındalar
kızınca tam tersini uyguluyorlar bak yerim seni ham yaparım deyip sıktırıyorum totsunu filan o zaman daha güzel uyuyor

mutlu, kardeşim amasra diyor ama belli değil gitmeyi istiyorum aslında ama yoruluyoruz diye bi tarafımda otur oturduğun yerde diyo:KK1:
ben küçük şehirleri sevmiyorum nedense, büyük şehirler avm ler istiyorum hep, aradığım herşey elimin altında olsun istiyorum, hastanemizi okulumuzu kendimiz seçelim istiyorum, burda çok yokluk çekiyoruz belki ondandır:KK1:
ramazan zor geçiyordu ama benim için bitti artık, bugün yola çıkacağız diye oruç tutmadım, yarında regl olucam büyük ihtimalle:KK53:
bu çocuklar cin gibi maaşallah, kandırmakta zor oluyor, mertte aynı cemy gibi parmağını ağzıma burnuma sokmaya çalışıyo durmadan, sabahları benden önce uyanmışsa parmağıyla gözümü açmaya çalışıyo, resmen zıplıyorum yerimden:KK52:

Çok güldüm kuduruk kuzularınıza :)
Ben de uyur numarası yapıyorum bazen, kirpiklerimi çekiyor cüce ya :))

Gülşan, büyük şehir özlemin oradaki sıkıntından kaynaklanıyor arkadaşım. Ben de tam tersi, küçük sakin yerlere kaçmak istiyorum tatillerde, taril köyü falan bile istemiyorum. Bu tatile de sırf bu yüzden çıkıyorum zaten, bir de Doruk için.

Mutlu, hoşgeldin...

bosna sende bu sene iyi tatil yapıyon bakıyorum, daha ankaraya gelecen dimi:KK53: bizim yerimizede gezin eğlenin, bende ankarada kendi yerime gezeyim eğleneyim:KK52:

hoşbulduk bosna sen nasılsın
bosnayla bizim düşünceler aynı işe başlayışımız filanda aynıydı
gülşan sende git amasraya sonra pişman olursun
avmlerde git git nereye kadar bazen hiç birşey almadan geri döndüğümü
bilirim zaman kaybı ama kışın herşeyi rahatça bulabiliyorsun artık komşuluk ilişkileri
filan bittiği için kışın canın sıkılıyor
şimdi kızılay avm açılacak bir dahaki gelişine yetişir :KK9:

hoşbulduk bosna sen nasılsın
bosnayla bizim düşünceler aynı işe başlayışımız filanda aynıydı
gülşan sende git amasraya sonra pişman olursun
avmlerde git git nereye kadar bazen hiç birşey almadan geri döndüğümü
bilirim zaman kaybı ama kışın herşeyi rahatça bulabiliyorsun artık komşuluk ilişkileri
filan bittiği için kışın canın sıkılıyor
şimdi kızılay avm açılacak bir dahaki gelişine yetişir :KK9:
yeni bir avm mi açılıyor:KK53: bugün aldığım en güzel haber:KK52:
ben eve kaçayım son rütuşları yapayım valizleri arabaya yerleştireyim, öğleden sonra görüşürüz inşallah:KK16:

Gülşan bea, bi Marmaris'e gittim ben, bi de şimdi gidiyoruz işte... Bu yılın tatil rekortmeni Merolayn'dır :) Ankara'ya gidecem evet, ama o tatil sayılmaz ki, Simenay'la buluşma kısmını saymazsan eziyet bile olabilir :))

Mutlu, iyiyim şükür, koşturup duruyorum. Ben Doruk 3 aylıkken başlamıştım işe, senin de o kadar erken miydi? avmler konusunda haklısın, ihtiyaç olmadıkça gitmiyorum bile. Ama biz istediğimiz zaman gidebileceğimizi biliyoruz, hep elimizin altında, Gülşan'ın o imkanı olmadığı için bizim gibi düşünmemesi çok normal.

zaten kamil ve ben üç takım kıyafet ve üç takım iççamaşırı aldık gerisi hep merte ait:KK52: ilaç almıyorum zira gittiğim her evde bebek var, sadece pişik kremi ve ateş düşürücü fitil aldım:KK16: ankara serin dediler mertin kışlıklarını çıkarttım mecburen, çocuk üç aydır çıtçıtlı badiyle yaşıyordu, kıyafet giydirince ne tepki verecek bilmiyorum:KK52:

Geçen sefer tatile giderken yanıma bir sürü ilaç aldım, sadece eczanelerde Co.l.dmix bulamadığım için onu almamıştım, kuzu gitti nezle oldu :)
Bu sefer bildiğim her çeşit ilacı alacam, bir de tatil şimdi, oralarda stres olmayalım.
Biz arabayla gidiyoruz, aklıma ne geliyorsa atacam valla valizlere, taşısın Eko :))

aaaaa val,z toplamakta üstüme tanıam şurdan annemlere bile valizle gidiyorum her gün için 3 body 3 şort belki haa serinler die kışlık bişiler bilginiz olsun ağustos ayı için yapıyorum bunu ve 30 senedir bu şehirdeyim ağustosta daha 30 derecenin altını gördüğümü hatırlamıyorum muhtelif ilaçlar öksürük şurubundan ser fize ateş düşürücüye muhakkak 2 adet ateş ölçer bütün biberon emzik ve suluklar 1 paket bez orda market yok ya kendime çoğu zaman sadece iç çamaşırı pijama bile koymam bebeğe tırnak makası tarak lif şampuan havlu ki son üçü annemin evinde bebeğe özel var ama ya bi terslik olursa die taşırım 1 geceliğine kalamya giderken tırnak makasını neden götürüyorum onu da bilmiyorum ayyy tm burcumun insanıyım öööğğğ

çarşaf yastık battaniye arabası bisikleti ve oyuncaklarını saymıyorum onlar vakai adiyeden ama kullanmadığım halde alt açma minderini neden götürdüğüme bende bi anlam veremiyorum o olmayınca bi yanım eksik içimde bi garip boşluk hissi sanki hep benimleymiş hiç ayrılmamaışız gibi o minderle

aaaaa val,z toplamakta üstüme tanıam şurdan annemlere bile valizle gidiyorum her gün için 3 body 3 şort belki haa serinler die kışlık bişiler bilginiz olsun ağustos ayı için yapıyorum bunu ve 30 senedir bu şehirdeyim ağustosta daha 30 derecenin altını gördüğümü hatırlamıyorum muhtelif ilaçlar öksürük şurubundan ser fize ateş düşürücüye muhakkak 2 adet ateş ölçer bütün biberon emzik ve suluklar 1 paket bez orda market yok ya kendime çoğu zaman sadece iç çamaşırı pijama bile koymam bebeğe tırnak makası tarak lif şampuan havlu ki son üçü annemin evinde bebeğe özel var ama ya bi terslik olursa die taşırım 1 geceliğine kalamya giderken tırnak makasını neden götürüyorum onu da bilmiyorum ayyy tm burcumun insanıyım öööğğğ

çarşaf yastık battaniye arabası bisikleti ve oyuncaklarını saymıyorum onlar vakai adiyeden ama kullanmadığım halde alt açma minderini neden götürdüğüme bende bi anlam veremiyorum o olmayınca bi yanım eksik içimde bi garip boşluk hissi sanki hep benimleymiş hiç ayrılmamaışız gibi o minderle

Herkese selam
Bugün en çok EsEs'e güldüm :KK1::KK1::KK1::KK1:
Delisin kızım sen:KK52: ben de hep herşeyi aldığımı zannederim ama muhakkak birşeyini unuturum. Bezi ben de doldurup götürüyorum sanki market yok gittiğimiz yerlerde :KK37:

Gülşan bea, bi Marmaris'e gittim ben, bi de şimdi gidiyoruz işte... Bu yılın tatil rekortmeni Merolayn'dır :) Ankara'ya gidecem evet, ama o tatil sayılmaz ki, Simenay'la buluşma kısmını saymazsan eziyet bile olabilir :))

Mutlu, iyiyim şükür, koşturup duruyorum. Ben Doruk 3 aylıkken başlamıştım işe, senin de o kadar erken miydi? avmler konusunda haklısın, ihtiyaç olmadıkça gitmiyorum bile. Ama biz istediğimiz zaman gidebileceğimizi biliyoruz, hep elimizin altında, Gülşan'ın o imkanı olmadığı için bizim gibi düşünmemesi çok normal.

sen erken başlamışsın bana göre demekki kayınvalideler bakacaktı 11 aylıkken acaba onumu hatırlıyorum

zaten kamil ve ben üç takım kıyafet ve üç takım iççamaşırı aldık gerisi hep merte ait:KK52: ilaç almıyorum zira gittiğim her evde bebek var, sadece pişik kremi ve ateş düşürücü fitil aldım:KK16: ankara serin dediler mertin kışlıklarını çıkarttım mecburen, çocuk üç aydır çıtçıtlı badiyle yaşıyordu, kıyafet giydirince ne tepki verecek bilmiyorum:KK52:

soğuk değil ankara 30 derece akşamda ince pijama yeterli fazla kalın alma şapkalı penye al

Herkese selam
Bugün en çok EsEs'e güldüm :KK1::KK1::KK1::KK1:
Delisin kızım sen:KK52: ben de hep herşeyi aldığımı zannederim ama muhakkak birşeyini unuturum. Bezi ben de doldurup götürüyorum sanki market yok gittiğimiz yerlerde :KK37:

bende hep unuturum eşimin dırdırı bitmez
bez götürmem alamayız götürürüm pişman olurum

Karavanam, çatlattın beni gülmekten, Allah da seni güldürsün. Ben de tedbirli sayılırım ama lif, tırnak makası falan taşımıyorum yanımda :)

Mutlu, sen beni başka biriyle karıştırdın sanırım, kv benim oğluma hiç bakmadı, 10,5 aylıktan beri bakıcı bakıyor.

Bugün çok çalıştımi beynim döndü, biraz mola veriyorum, konuşun çabuk :)

X