- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.381
E herkesin konuşası var da niye kimse konuşmuyor :)
Ben de oyun gruplarına götürmeyi düşünüyorum, hatta bir organizasyon buldum bile, eylül ayında başlayacak, belki sen de katılırsın Musti, beraber götürürüz :)
3 yaşına gelince kreşe vermeyi planlıyorum evet ama tam gün vermem herhalde...
çok özledim sizle çene çalmayı ama cok işim var bugün((( 15 dk mola verdim kendime ... aksam kv deydik bu aksam dısarda yemek veriyomus yine onlarlayız ıyyyyyyyyyyyyyy ..
ordan cıktıgımız gibi kuzuyu alıp parka atacam kendimi kuzu eglensin ben de stres atarım :))) benim de cok tatile gidesim var ama görümce dogurcak die burdayız olsun o dogursun yeterki sonra gitsekte olur :)))
kreş için ben 4 ü bekleyecem haftada 2 gün o da yarım öle gönderirim bi akslik cıkmazsa çünkü bakıcı problemim yok şimdilik Allah anneme saglık versin bakar yazık ,5 de de anasınıfı inşallah sonra 1.sınıf -oku egoş oku, egoş topu at :))) ayyy duygulandım bak rabbim göstersin o günleri
o organizasyon hakkında bilgim olursa inan çok sevinirim canım ,
tam gün vermene gerek yok senin benim durumlar ve aklımdaki şey farklı canım , :)
kreş mevzuu geçmişken bende 3 yaşında yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum ama öncesinde burda bi oyun evi çıldı bugün gidip görüşme yapıcam 2 yaşından önce almıyoruz ama öle çok talep oldu ki galiba sınıf açıcaz dedi 4 kişilik gruplarla ingilizce oyunlar şarkılar boyama falan yapılıyomuş ister anneli ister annesiz bakalım ayrıntıları öğreneyim eylülde başlıyacak gibiyiz
Benim görümce ve arkadaşın kızı 3 yaşında kreşe başladı, çok sık hastalanmalarının dışında ikisi de çok memnun,çocuklar çok değişti, ingilizce sayı bile sayıyorlar,bizim öğretmemizin aklımıza gelmeyeceği şeyleri onlar öğretiyorlar. Ben de vericem belki tam gün belki yarım gün.
Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)
Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?
ay ne güzelmiş ,,olur aslında ,
senin tam gün vermen çok mantıklı değil mi ? hem kreş hem bakıcı parası ödemektense ?
bosnacım bu arada ben her sabah sanırım tam sizin evin önünden geçiyorum :)
Ben de kreş harici zamanlar için anneme güveniyorum valla, aksi halde hem bakıcı hem kreş parası karşılamam mümkün değil.
Egoş'un annesi, haklısın, başka birine emanet etmek çok zor, benim aklım hala evde kalıyor. Ama öte yandan da sosyalleşmeleri gerek bu çocukların, o yüzden kendimizi şimdiden hafif hafif kontrol etmeliyiz. Eleştiri gibi algılama, ben de senden çok farklı değilim, kendime de söylüyorum yani bunları :)