-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.261
Ben zaten alışveriş canavarıyım.. Cevap verip de seni de yoldan çıkarmayayım.Çok teşekkür ederim Kıymatlım yaa, fiyatı değiştirmiyorlar kesinlikle, eşin de alsa aynı olacak yani, boş yere yormayayım sizi, yoksa aklıma gelmedi değil yani :))
220 Tl dediler bu arada, sizce değer mi ki, bi akıl verin bana, ömür boyu kullanırım, sonrada kardeşlerimin çocukları falan kullanır diye düşündüm ama bilemiyorum..
Ben zaten alışveriş canavarıyım.. Cevap verip de seni de yoldan çıkarmayayım.
Güle güle kullan arkadaşım.
Super bir ateş ölçer buldum, doktorların kullandığından, sadece Bur.sa da bir medikal firması satıyor, kargo ile gönderebiliyorlar ama biraz pahalı yaww, sen chi.cco nun kini almıştın dimi, akşam deneyimle ve bana da haber et, birde şu ther.mo.sen.se nin kini kullanan kimse yok galiba, onu da beğendim ama off kararsız kaldım yaa, acil benimde almam lazım aslında..
Çok teşekkür ederim Kıymatlım yaa, fiyatı değiştirmiyorlar kesinlikle, eşin de alsa aynı olacak yani, boş yere yormayayım sizi, yoksa aklıma gelmedi değil yani :))
220 Tl dediler bu arada, sizce değer mi ki, bi akıl verin bana, ömür boyu kullanırım, sonrada kardeşlerimin çocukları falan kullanır diye düşündüm ama bilemiyorum..
Günaydın, iyi haftalar,
Yorgun ve yoğunum, alerjim tuttu, ağzım burnum gözlerim şiş, burnum tıkalı nefes alamıyorum, hafta sonu kuzuya çok bağırdım vicdan azabı çekiyorum, annemle yine küsüs moralim bozuk, kuzuya da onun yüzünden bağırdım zaten, o nedenle daha da küsüm anneme.
Görüldüğü üzere, ben de durum pek parlak değil, bu ruhsuz halimle burda takılmasam daha bile iyi olabilir di mi :)
Seviyorum sizi...
günaydınlar
çok işim var ama buralardayım, simenay ateşölçeri beğendim koltukaltı derecesi ile karşalaştırdım aynı çıkıyo, ama tikli mert 5 saniye ölçüme bile dayanmıyo maaalesef,üstelik temassız olmasına rağmenkulaktan ölçermi alsaydım acaba melikenin dediği gibi:26: neyse küçücük bişey zaten arabanın kumandasından biraz büyük yani, alışır herhalde mert bey, çok pahalı bişey alma bence, melikenin kullandığını patronun hanımı kullnıyo oda çok memnun, ondanda alabilirsin canım
ben kaçtım izlemedeyim ama
bosnacım bizdede durumlar aynı bende merte çok bağırdım, babası yüzünden bağırdım bende, çok üzülüyorum oğluşuma bağırdıktan sonra ama bağırdığım gerçeğini değiştirmiyor bu
günaydın
Simenay,bugün mail olarak eeeee-ooo:)-bebekte 1 tl dijtal markas belli ateşölçer satıldığını duyurdular...kargo da 6 tl (100 tl ücretsiz)..oradan alsan?