-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.281
beyfendinin traş makinesinin şarj aleti kaybolmuş taşınırken, yok bu evde herşey kayboluyor, durmadan para dökmemiz lazım vs vs gibi laflar söyledi, bende küstüm ona, kendi kaybedip bana çemkirince ağzıma geleni söyledim, onun kişisel eşyalarını koyduğu dolap ayrı ben hiç karışmam, toplayan kaldıranda yine kendisi kaybedende kendisi ama nedense kendisine toz kondurmuyo hiç. ayrıca evim çalışan ve bir terminatör annesine göre gayet toplu ve düzenlidir, benim hiçbişeyim kaybolmadı çok şükürtraj makinesi 100tl servise şarj aletinin fiyatını sordum 53tl soyguncular
günaydınlarrr ohh işe geldim dinlendim yaf valla sabah nası çıktığımı bilemedim evden sıcak bi yandan koşturma bi yandan dünkü sınavım kol gibiydi diim siz anlayı gerisini bayramdada rusyaya gidemiyorum çünkü oğluşumun pasaportu yetişmiyo onsuz giteye de içim el vermiyo ammaaaan üzüldüm bea
Dişçiye gittim arkidişilerim kanal tedavisi yapıldı ancak durup dururken olan ağrısı geçti ama üstüne bişey basamıyorum, sanırım çekilecek.
Ö.zsütten tatlı yediğim için zehirlendiğimi düşünüyorum çünkü arkadaşlarımdan farklı olarak bi onu yedim.
beyfendinin traş makinesinin şarj aleti kaybolmuş taşınırken, yok bu evde herşey kayboluyor, durmadan para dökmemiz lazım vs vs gibi laflar söyledi, bende küstüm ona, kendi kaybedip bana çemkirince ağzıma geleni söyledim, onun kişisel eşyalarını koyduğu dolap ayrı ben hiç karışmam, toplayan kaldıranda yine kendisi kaybedende kendisi ama nedense kendisine toz kondurmuyo hiç. ayrıca evim çalışan ve bir terminatör annesine göre gayet toplu ve düzenlidir, benim hiçbişeyim kaybolmadı çok şükürtraj makinesi 100tl servise şarj aletinin fiyatını sordum 53tl soyguncular
Güle güle kullan. Pelin'e kulaktan 3sn de ölçen ateşölçer almıştık ama onun için bile bekleyemiyor.. Çığlık çığlığa..günaydınlar
çok işim var ama buralardayım, simenay ateşölçeri beğendim koltukaltı derecesi ile karşalaştırdım aynı çıkıyo, ama tikli mert 5 saniye ölçüme bile dayanmıyo maaalesef,üstelik temassız olmasına rağmenkulaktan ölçermi alsaydım acaba melikenin dediği gibi:26: neyse küçücük bişey zaten arabanın kumandasından biraz büyük yani, alışır herhalde mert bey, çok pahalı bişey alma bence, melikenin kullandığını patronun hanımı kullnıyo oda çok memnun, ondanda alabilirsin canım
ben kaçtım izlemedeyim ama
İtiraf edeyim ben de eşime gıcık oldukça Pelin'e ters davranıyorum. Yavrunun suçu neyse... Eşime desem de anlamayacağı için hırsımı Pelşin'den çıkarıyorum..Günaydın, iyi haftalar,
Yorgun ve yoğunum, alerjim tuttu, ağzım burnum gözlerim şiş, burnum tıkalı nefes alamıyorum, hafta sonu kuzuya çok bağırdım vicdan azabı çekiyorum, annemle yine küsüs moralim bozuk, kuzuya da onun yüzünden bağırdım zaten, o nedenle daha da küsüm anneme.
Görüldüğü üzere, ben de durum pek parlak değil, bu ruhsuz halimle burda takılmasam daha bile iyi olabilir di mi :)
Seviyorum sizi...
Gülşan eşini öp başına koy,o kadarından bişey olmaz. benim "koca" dediğim şahısı bi görsen...Hasret gibi sen de arıza çıkarma.beyfendinin traş makinesinin şarj aleti kaybolmuş taşınırken, yok bu evde herşey kayboluyor, durmadan para dökmemiz lazım vs vs gibi laflar söyledi, bende küstüm ona, kendi kaybedip bana çemkirince ağzıma geleni söyledim, onun kişisel eşyalarını koyduğu dolap ayrı ben hiç karışmam, toplayan kaldıranda yine kendisi kaybedende kendisi ama nedense kendisine toz kondurmuyo hiç. ayrıca evim çalışan ve bir terminatör annesine göre gayet toplu ve düzenlidir, benim hiçbişeyim kaybolmadı çok şükürtraj makinesi 100tl servise şarj aletinin fiyatını sordum 53tl soyguncular
Bizimki de yırtıldı. Nerden alabilirim yedeğini??evet yaww , yedek parça olayı cidden pahalı bende cadının mama sandalyesinin kılıfı yırtıldı cihcco yu aradım kılıfa 45 tl dediler
Geçmiş olsun krvngünaydınlarrr ohh işe geldim dinlendim yaf valla sabah nası çıktığımı bilemedim evden sıcak bi yandan koşturma bi yandan dünkü sınavım kol gibiydi diim siz anlayı gerisini bayramdada rusyaya gidemiyorum çünkü oğluşumun pasaportu yetişmiyo onsuz giteye de içim el vermiyo ammaaaan üzüldüm bea
Yok, Pelin de özgür kız.. Yollarda da öyle. Aklım çıkıyo caddeye fln fırlayacak diye.hanımlar,elinde tutup,gezdiren var mı bebekleri?Gül parklarda,sokaklarda özgür,elimi tutmadan-sadece zorlandığı noktadan tutar:)geziyor
Dün bize çok yakın kastrıya görtüdüm,tavuskuşu,tavşanlar,ördekler..hepsine dokunduk,yürüdük,koştuk..
geçenlerde resim nasıl yapılır gösteriyorum ,kalem yenmediğini hayır diyerek söyledim ..bir kaç saat sonra telefonumun pilini buldu,hayır o da yenmez dedim..pilini kağıta sürdü-bakış ile ''bak,çizim olmuyor 'dedi..ve ağzına soktu..çok yaramaz afacan:)
Senin şu ofisini görmek isterdim doğrusu!simenay sen pas-aport çıkardıktan sonra sistem değişti, tüm pas-aportlar ankarada basılıyo adrese geliyo artıksırf korgoyu beklemek bile 3 gün yani
bence çokocum hemen bozuksüt pastanesine bi mail at durumunu hemen bedava pastalar yollarlar evinize akabinde
esmiragül bizim sıpada işine gelmezse asla el tutmazözgürlüğünü kısıtladığımızı sanıyor bizimkisi ama merdiven basamak olunca tırmanamadığı hemen elime şapışıyo akıllı bıdık
frambu öğle arasına çıkamıyorum bugün çünkü odamın kapısı yok yenisi gelene kadar burdayımama istanbuldan arkadaşlar geliyor buraya yine çene çalamıycam sizlerle
Mail atayım tamam da nasıl kanıtlıycam ki?
Erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu
Çiftlik halısı benim de hoşuma gitti, benim oğlum oyuncakla oynamayı seviyor alayım bakalım,bir de lego zamanı geldi mi bunların alan var mı?
Hamileyken bebelerimiz akıllı olsunlar die bu kadar folik asit içmeyecektik işte hep söylüyorum!Esmira, benim kızımda özgür kız modunda, asla elini tutturrmaz, merdiven çıkarken bile tutturmuyor ama merdiven inemediği için o zaman ıhh ıhh diyerek elimi tutar, işi bitince yine tam gaz devam :))
Çoko, ispat olarak bişey gösteremesen bile şansını dene, yanında olan arkadaşlarını şahit göster, olmaz mı?
Frambuu, yorumlarına bayıldım, güldürdün beni yaww.
Küçük Kene ye aldığım oyuncaklar geldi, sıra bunları eşime ve anneme çaktırmadan eve sokmaya geldi :))
Hafta sonu daha önceden alıp zulaya attığım ahşap puzzle ı çıkardım, Küçük Kene 2 dk. çözdü kenara fırlattı, umarım çiftlik halısına aynı şeyi yapmaz..
Benim çocukluğumdan kalanları saklamış annem Pelin'e geçen gün çıkardık ama takmayı beceremedi. Daha çok küçük parçaları ağzına tepme kısmıyla ilgilendi. Bizde çıkardığımız hızla geri kaldırdık.Çiftlik halısı benim de hoşuma gitti, benim oğlum oyuncakla oynamayı seviyor alayım bakalım,bir de lego zamanı geldi mi bunların alan var mı?