2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çokocan, geçmiş olsun, diş ağrın geçen hafta da vardı, artık bir diş hekimine git istersen, ne zaman kadar çekeceksin bu ağrıyı, zehirlenme nasıl oldu..?
O kocadan benim evde de var bir tane, yalnız değilsin, anasına sorsan çookkk temiz-titiz, derli toplu bir oğlu var, damadıyla kıyaslayıp bana sürekli haline şükret diyor birde üstelik :))

evet yaww , yedek parça olayı cidden pahalı bende cadının mama sandalyesinin kılıfı yırtıldı cihcco yu aradım kılıfa 45 tl dediler

günaydınlarrr ohh işe geldim dinlendim yaf valla sabah nası çıktığımı bilemedim evden sıcak bi yandan koşturma bi yandan dünkü sınavım kol gibiydi diim siz anlayı gerisini bayramdada rusyaya gidemiyorum çünkü oğluşumun pasaportu yetişmiyo onsuz giteye de içim el vermiyo ammaaaan üzüldüm bea

benim kociş çok düzenlidir sadece çoraplarını yerlere atar ama kendi suçunu bana yıkmaya çalışması gücüme gitti ayrıca böyle şeyler yüzünden evimizin huzurunu bozması beni sinir ediyor, al işte akşama istanbuldan misafir gelecek ve ben yemek yapmak istemiyorum ve dışarda yiyecez yemeği o traş makinesinin parasını restauranta verecek, halbuki beni sinirlendirmeseydi pekala yemeği evde yiyebilirdik ve kendine yeni bir traş makinesi alabilirdi ohh olsun ona
karavana üzüldüm rusya işine ama olsun kuzuyla beraber olmak daha güzel bence

Niye yetişmiyor ki pasaport, ben 3 günde almıştım..
Sınav kötüydü anlaşılan, hayırlısı, boşver, canın sağ olsun.
Rusya nın neresinde gezecektin, turla mı gidecektin..?

Karavanam, gidemiyormuşsun, atla İstanbul'a gel o zaman. Ayrıca amirime katılıyorum, can çıkarıcı olsa da kuzuyla olmak kesinlikle daha güzel :)

Bütün annelerin hafta sonu kötü geçmiş, geçmiş olsun hepimize... Önümüzde uzun bir tatil var, en azından işyerlerinden uzak kalıp sakinleşecez inşallah... Tabi bu temennim çalışmayan anneler için geçerli olmayacak, onlar daha çok bile yorulabilir maalesef

Dişçiye gittim arkidişilerim kanal tedavisi yapıldı ancak durup dururken olan ağrısı geçti ama üstüne bişey basamıyorum, sanırım çekilecek.
Ö.zsütten tatlı yediğim için zehirlendiğimi düşünüyorum çünkü arkadaşlarımdan farklı olarak bi onu yedim.

hanımlar,elinde tutup,gezdiren var mı bebekleri?Gül parklarda,sokaklarda özgür,elimi tutmadan-sadece zorlandığı noktadan tutar:)geziyor
Dün bize çok yakın kastrıya görtüdüm,tavuskuşu,tavşanlar,ördekler..hepsine dokunduk,yürüdük,koştuk..
geçenlerde resim nasıl yapılır gösteriyorum ,kalem yenmediğini hayır diyerek söyledim ..bir kaç saat sonra telefonumun pilini buldu,hayır o da yenmez dedim..pilini kağıta sürdü-bakış ile ''bak,çizim olmuyor 'dedi..ve ağzına soktu..çok yaramaz afacan:)

Daha önce benim başıma da geldi benzer bir durum, kanal tedavisi yapılan dişin içine dolgu maddesini fazla koymuşlarsa basınç oluyor ve üstüne basamıyorsun, tekrar git bence, gerekiyorsa da çektirirsin artık..

Zehirlenme deyince bende ev ahalisi olarak yediğinizi bişeyden zehirlendiniz sandım, tekrar geçmiş olsun, şikayetçi ol bence.. Öyle bir kurum bayat bir tatlı satmamalı..

Selam, iyi haftalar

Bugün çok bi çene çalasım var....

Çoko ,geçmiş olsun. Kardeşime de bayat bi pastaSI denk geldi o söylediğin yerin. İsmi büyük ama..

simenay sen pas-aport çıkardıktan sonra sistem değişti, tüm pas-aportlar ankarada basılıyo adrese geliyo artık sırf korgoyu beklemek bile 3 gün yani
bence çokocum hemen bozuksüt pastanesine bi mail at durumunu hemen bedava pastalar yollarlar evinize akabinde
esmiragül bizim sıpada işine gelmezse asla el tutmaz özgürlüğünü kısıtladığımızı sanıyor bizimkisi ama merdiven basamak olunca tırmanamadığı hemen elime şapışıyo akıllı bıdık
frambu öğle arasına çıkamıyorum bugün çünkü odamın kapısı yok yenisi gelene kadar burdayım ama istanbuldan arkadaşlar geliyor buraya yine çene çalamıycam sizlerle

eşim hala 20 sene önce çok paraya aldığı ve 10 sene önce taşındığımız dükkanda duran (şuan yapımarketlerde 20*20 tl ye gördüğüm:)alarm soruyor:)tencere lazım dediğimde bugünlerde bana ben aldım diyor eski evdeiken:)oradan taşınma tarihi 2003!:)

Güle güle kullan. Pelin'e kulaktan 3sn de ölçen ateşölçer almıştık ama onun için bile bekleyemiyor.. Çığlık çığlığa.. İtiraf edeyim ben de eşime gıcık oldukça Pelin'e ters davranıyorum. Yavrunun suçu neyse... Eşime desem de anlamayacağı için hırsımı Pelşin'den çıkarıyorum..
Cık, gitme bi yere!!!
Gülşan eşini öp başına koy,o kadarından bişey olmaz. benim "koca" dediğim şahısı bi görsen...Hasret gibi sen de arıza çıkarma.
evet yaww , yedek parça olayı cidden pahalı bende cadının mama sandalyesinin kılıfı yırtıldı cihcco yu aradım kılıfa 45 tl dediler
Bizimki de yırtıldı. Nerden alabilirim yedeğini?? Geçmiş olsun krvn
Bi sonraki bayramda gidersiniz olmaz mı?
Yok, Pelin de özgür kız.. Yollarda da öyle. Aklım çıkıyo caddeye fln fırlayacak diye. Senin şu ofisini görmek isterdim doğrusu! Bi gün pc kasası yok, bi gün kapı yok, yakında ofisini de yerinde bulamazsan şaşırma!!

Esmira, benim kızımda özgür kız modunda, asla elini tutturrmaz, merdiven çıkarken bile tutturmuyor ama merdiven inemediği için o zaman ıhh ıhh diyerek elimi tutar, işi bitince yine tam gaz devam :))

Çoko, ispat olarak bişey gösteremesen bile şansını dene, yanında olan arkadaşlarını şahit göster, olmaz mı?

Frambuu, yorumlarına bayıldım, güldürdün beni yaww.
Küçük Kene ye aldığım oyuncaklar geldi, sıra bunları eşime ve anneme çaktırmadan eve sokmaya geldi :))
Hafta sonu daha önceden alıp zulaya attığım ahşap puzzle ı çıkardım, Küçük Kene 2 dk. çözdü kenara fırlattı, umarım çiftlik halısına aynı şeyi yapmaz..

Çiftlik halısı benim de hoşuma gitti, benim oğlum oyuncakla oynamayı seviyor alayım bakalım,bir de lego zamanı geldi mi bunların alan var mı?

Çiftlik halısı benim de hoşuma gitti, benim oğlum oyuncakla oynamayı seviyor alayım bakalım,bir de lego zamanı geldi mi bunların alan var mı?

Küçük Kene legoları eskitti bile, yaklaşık bir saat kendi kendine legoları takıp söküyordu, epey oyalanıyordu ama artık ilgisini çekmiyor, kaldırdım bende, biraz daha büyüyünce belki arkadaşlarıyla falan oynar diye sakladım..

Hamileyken bebelerimiz akıllı olsunlar die bu kadar folik asit içmeyecektik işte hep söylüyorum!
Benim çocukluğumdan kalanları saklamış annem Pelin'e geçen gün çıkardık ama takmayı beceremedi. Daha çok küçük parçaları ağzına tepme kısmıyla ilgilendi. Bizde çıkardığımız hızla geri kaldırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…