-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.221
KV ye daha bi gıcık oldum şimdi. Kayseri kvleri bi antika gerçekten.. Gülşan sözüm meclisten dışarı!Frambuu, bizim memleket Ür.güp, eşim de Kay.se.ri li :))
Çiftlik halısını nerden aldın, netten mi, link gönder de bir bakayım, oyuncak almayacağım demiştim ama ilgisini çekerse diye belki alabilirim :))
Ben de eş ve evliliğimle ilgilili bişeyler paylaşcam sizle.. Uzun zamandır düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım. Epey uzun sürecek bugün çok takılamayabilirim, artık pzt yazarım...
Kamil'in kardeşi, kuzeni vs var mıydı bekarından????Çok geçmiş olsun. Ben de çocukken ayağımı yakmıştım. Hala izi durur..
Sizin memleket neresi Simenay? Yok yedirmedim yav baharahlı, sarımsaklı bişe o sucuk içi.. Yanar yavruuuu
Aferin ideal Kayseri gelini!!!
Kız Allah iyiliğini versin!!! Yanına da kocan otursun da gezin bari balıkesir sokaklarında
Öpüyorum Musticim.
Başka hangi oyuncaklarla oyunuyosa senin kuzu söyle de hemen onları da tedarik edeyim...Çok alışveriş canavarı gördüm kendimi..
Merhabalar anneler..
Mustiii, çiftlik halısına Pelin bayıldı!!! İki gündür müziğini açıp açıp göbek atıyor.Daha önce hiçbir oyuncAK pELİN'İ Bu kadar uzun süre oyalaYAmamıştı. Teşekkürler!!!!!:13:
çok sevindim canım
öp benim için bal bağdemimi,,
Kız Allah iyiliğini versin!!! Yanına da kocan otursun da gezin bari balıkesir sokaklarında
oyuncaklara baktım ben de heveslendim vallahi:) ama almayacağım çünkü oynamıyor..sıpacım en çok legolar, ahşap pazıllar bir de boya kalemleri ile oynuyor..onun dışında da yerleri silmek, elektrik süpürgesi kullanmak, tornavida ile bişeyler tamir etmek ve hala tencere tava favorisi..onun dışında yerleri silmek, toz almak, elektrik süpürgesi kullanmak, bişeyleri tamir ettiğini sanmak ve kovalamaca -boğuşmaca oynamak favorimiz..
herkesin keyfi yrine gelmiştir umarım..keza ben haftaya izinli olacak olmanın verdiği gazla doluyum şimdi
Çılgın Horoz Dans Eden Gıdaklayan Peluş Horoz eğlenceli ve çok komik Oyuncakdenizi.com
Çay seti ile oynabilecek kadar yetekli bi çocuk diil bizimkisi :)))
Frambuu, kv Kay.se.ri li değil ki, o çok başka bir memleketten, onun memleketi içinde iyi şeyler söylenmez pek ama ben memlekete göre sınıflandırmadan yana değilim, her memlekette iyisi de var kötüsü de, sorun kv lerin beyninde malesef, kendilerini şartlamışlar kv olunca böyle yapılır sanıyorlar, hele benimki eskinin kv lerine pek bir özenen tiplerden :))
Alışveriş duygularımı kabarttınız yine, sanırım bende alacam bu oyuncaklardan, dua edeyimde oynasın, oyalansın.. Benim kızımda bebeklerle oynamıyor pek, sadece biberonun dibinde kalan sütü onlara içirmeye çalışıyor, çay takımı-fincan v.s. bizde de var, kozetten su doldurmaya yarıyor daha çok, birde o suyu bize içirmeye çalışıyor :))
oyuncaklara baktım ben de heveslendim vallahi:) ama almayacağım çünkü oynamıyor..sıpacım en çok legolar, ahşap pazıllar bir de boya kalemleri ile oynuyor..onun dışında da yerleri silmek, elektrik süpürgesi kullanmak, tornavida ile bişeyler tamir etmek ve hala tencere tava favorisi..onun dışında yerleri silmek, toz almak, elektrik süpürgesi kullanmak, bişeyleri tamir ettiğini sanmak ve kovalamaca -boğuşmaca oynamak favorimiz..
herkesin keyfi yrine gelmiştir umarım..keza ben haftaya izinli olacak olmanın verdiği gazla doluyum şimdi
ne zaman dır sorucamm
annemle tel de konuşurken sıpanın sesi geliyor..bıdı bıdı..annem diyor ki şarkı söylüyor beni çapğırıyor..
ben eve adım attığım andan itibaren özgür ne doğru düzgün konuşuyor ne de kucağımdan inmiyor..ıghh gıhh deyip duruyor..tüm evde, dışarda hep kucağımda..hiçbirşeyi ayrı yapmıyoruz..yapıyorsak mutlaka o bir yaramazlık peşinde..çok yoruyor..
şimdi de gözüm korkuyor..sanki 11 ay tek başıma bakmamışım gibi annem gidecek 1 hafta yok ne paıcam diye..
benzer durumda olan ya da bana önerisi olan?
musti mertte çok tv izliyor, bizim evde tv hiç kapanmıyor maalesefizdivaç programı bile izliyor bizimkisi gülüyor bide adamlara falan
mertte bana evdeysem eziyet ediyor, bakıcısından yemeğini meyvesini sorunsuz yiyor ama ben yedirene kadar akla karayı seçiyorum, onun yaramazlık yapmasını önlemek için onunla oynayabileceğim bir oyun buluyorum, kamyonlarını dizmek gibi sonra onu oyuncakları ile başbaşa bırakıyorum, yarım saaat idare ediyor, sonra başka bir oyun buluyorum öyle idare ediyorum. özgürü bilmem ama mert onunla ilgilenmediğimiz zaman masaya falan tırmanmaya çalışıyor,belkide özgürle kaliteli zaman geçirmediğinizden bu eziyeti yapıyordur, ben dikkat ettim eve gidince ne zaman malak gibi yatarsam, ozaman mert ne yemek yiyo, nede beni rahat bırakıyo, elimden tututp çekiştiriyo hadiiii diye, oyun oynamaya falan çağırıyo
bir ara dr a sormuştum..günde toplam 1.5 saat izleyebilir demişti..bi soru daha soracağımmm,,,
bizim cadı çok fazla tv izliyor bby tv var ya bayılıyor resmen ,, anneminde işine geliyor gün içinde açıyor ohh rahat , ben varsam evde açmamak için elimdne gelen çabayı gösteriyorum ama yemke yemediği zaman tv de yada pc başında video çizgifilm izleyerek çok zaman geçiriyorha birde telefondan video izlemey taktı kendi videolarıyla eğleniyor ,,, bu benim hoşuma gitmiyor çünki yaratıcılığını köreltiyor bu durum
sizinkiler ne halde ne yapmalıyım tavsiyeee,,, ama annem uygulamıyor iştetv yi açıp o işine gücüne bakıyor
musti mertte çok tv izliyor, bizim evde tv hiç kapanmıyor maalesefizdivaç programı bile izliyor bizimkisi gülüyor bide adamlara falan
bi soru daha soracağımmm,,,
bizim cadı çok fazla tv izliyor bby tv var ya bayılıyor resmen ,, anneminde işine geliyor gün içinde açıyor ohh rahat , ben varsam evde açmamak için elimdne gelen çabayı gösteriyorum ama yemke yemediği zaman tv de yada pc başında video çizgifilm izleyerek çok zaman geçiriyorha birde telefondan video izlemey taktı kendi videolarıyla eğleniyor ,,, bu benim hoşuma gitmiyor çünki yaratıcılığını köreltiyor bu durum
sizinkiler ne halde ne yapmalıyım tavsiyeee,,, ama annem uygulamıyor iştetv yi açıp o işine gücüne bakıyor
ne zaman dır sorucamm
annemle tel de konuşurken sıpanın sesi geliyor..bıdı bıdı..annem diyor ki şarkı söylüyor beni çapğırıyor..
ben eve adım attığım andan itibaren özgür ne doğru düzgün konuşuyor ne de kucağımdan inmiyor..ıghh gıhh deyip duruyor..tüm evde, dışarda hep kucağımda..hiçbirşeyi ayrı yapmıyoruz..yapıyorsak mutlaka o bir yaramazlık peşinde..çok yoruyor..
şimdi de gözüm korkuyor..sanki 11 ay tek başıma bakmamışım gibi annem gidecek 1 hafta yok ne paıcam diye..
benzer durumda olan ya da bana önerisi olan?