2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun çoko:KK71:
siz başlayın kocaları çekiştirmeye ben desteklerim ama benim kocamın çekiştirilecek yanı yok:KK34: dün akşam cilveye bile gerek kalmadı tatil planı için ablamlar bayramda tatile gidiyolarmış dedim bizdemi gitsek dedi:KK69: ben bi bakayım turlara geliyorum:KK55:

günaydın:))
bu çocuk ne zaman deliksiz uyuyacak ?? su içmeye uyanıyor , emmek için zaten uyanıyor gazı var uyanıyor..ses duysun uyanıyor ..v.s..yoruldum..

Bensiz KV dedikodusu ha!!!! :KK52:

Sucuk meselesnde nie memleketinin reklamını yapıyosun Hepatit!:KK37: Baklavaya Yunanlıların sahip çıktığı gibi, sucuğa da siz sahip çıkıyosunuz.. Çiğ miğ demeyin kardeşim afiyetle yiyin ,yedirin... Daha bi de sucukiçi die bişey var.Akıllara zaRAR:KK56: Pelin ek gıdaya yeni geçtiğinde pek bişey yemiyodu. Kardeşim "Abla, çocuğa tatsız tuzsuz şeyler verene kadar sucuk içi versene." demişti.. :KK64: Siz de elinizi korkak alıştırmayın..Pastırma zaten çok faydalı.. Sucuğun da faydalarını yakında keşfederler demedi demeyin..:KK3:
alemsin:))
Var. Cık! Değmez.. Zaman kaybı..:KK37: 27TL yi çöpe atma.. Adresini özelden yaz,okumak istersen ben sana yollayayım..

Bu arada kitap okumak isteyenlere tavsiye: Aklından Bir Sayı Tut.
zaman kaybı diyorsan boşver:)
diğer kitaba bakayım ama bir..
Dişi halaaa ağrıyan anneden günaydın
Bugün de kocaları çekiştirebilir miyiz?ben şahsen çok gıcığım kendisine,hepkaravana sen böyle boşasam mı boşamasam mı diye karar verene kadar senden önce tek celsede boşayıvercem adamı o olcak:KK19:

ne yaptı?

günaydın 2 gündür moralim yoktu kardeşimin kızı bacağına cay döktü :KK43:
arkadaş d.günü için pasta almış ordaydık sofrada fincandaki çayı üstüne döktü yavrum
kuzzuumm ama nasıl ağlıyor baya bi suya tuttular sonra kızarmaya başladı yoğurt sürdük
baktık kabarmaya başladı hemen hastaneye hastanede sarmışlar ilaç falan sürüp
2 gün kaldı öle sargılı yavrum daha akşam yemeğinde öyle marifet yapıyor sunu bunu
yapıyor die aramızda konuşup hünerlerine gülüyoduk kendi nazaramızı değdirdik

Günaydın..
Çokocan, geçmiş olsun, koca kişisine niye gıcıksın, hayırdır..?
Gülşan, gerekli yerlerini kaşı, maşallah koca kişisine nazar değmesin, uyumlu eş :))
Hepatit, benim kızımda deliksiz uyumuyor malesef, yalnız değilsin yani..
Frambuu, bizim memlekette de sucuk içini çok yaparlar, yedirdin mi peki, ek gıdaya geçtiğinde Pelincik' e :))
Bosnacan, keyfin kısa zamanda yerine gelir inşallah, işlerinde kolay gelsin.
Benimde hala işim çok yoğun ama nedense çalışmayıp burada takılasım var :))

Ne yaptığını şu an sormayın o kadar sinirliyim ki bire bin katıp anlatabilirim :KK19: ama bildiğim şu ki son zamanlarda gidişatını pek iyi görmüyorum,derdi varsa da söylemeden bilemem müneccim değilim:KK20: ne güzeldi sevgililik zamanları,mok vardı evlilikte,bi daha dünyaya gelsem 35 inden önce evlenmem o da sırf çocuk için

Günaydın,
Hiç keyfim yok, bi sebebi de yok, işim de çok, beni fazla göremezseniz merak etmeyin.

Hemen gecer umarım..kolay gelsin.
arkadaş d.günü için pasta almış ordaydık sofrada fincandaki çayı üstüne döktü yavrum
kuzzuumm ama nasıl ağlıyor baya bi suya tuttular sonra kızarmaya başladı yoğurt sürdük
2 gün kaldı öle sargılı yavrum daha akşam yemeğinde öyle marifet yapıyor sunu bunu

gecmiş olsun ..çok ciddi bir yanık değildir inşallah.

günaydınlarrrr

ÇOKOCUM hiiiçç düşünmüyorum artık boşasam mı boşamasam mı die çünkü dengesiz bi insan kendisi ehennemin ta dibine kadar da yolu var bende çok sinirliyim şu an

peri geçmiş olsun canım, çok üzüldüm bende küçükken yanmıştım çok acı veriyor gerçekten:KK59:
çoko ve karavana sakin olun biraz anacım, cumanın hayrını alın:KK1:
simenay ben merte yumurtalı sucuk yediriyorum 5-6 aydır:KK53: çok seviyo, ama hazır sucuk değil kendi ellerimle kayseride yaptığım sucuktan, acılı acılı bi yiyoki tam kayserili:KK56:
bosna ve hepatitinde keyfi yokmuş bugün topiğin tadı yok desenize:KK43:
musti senin kuzunun resimlerine bayıldım feysbukta:nazar:

günaydın canlarım:KK16:

ÇOKO cum geçmiş olsun,diş ağrısı bana ağrı kesici içiren tek ağrı,kabusum.eskiden birde adet ağrım vardı,şükür ki o bitti.
eşin konusunda ne desem ki:26:?ne olduğunu anlatırsan belki yorum yapabilirim,istersen anlatırsın sonra canım.
PERİİ yeğenine geçmiş olsun,Allah şifa versin.
HEPKARAVANA CIM sen sonuna kadar haklısın canım,kararında çok doğru.ha birde sizin akülü arabadan bizde aldık,netten değil,burda biryerden.yanlız bir hafta sonra gelecek,istediğim rengi yoktu.nasıl,kuzucuğun sevdi mi?gerçi benimki sevmezse,ben biner gezerim artık,okadar para verdik boşa gitmesin değil mi:KK53:

ÇOKO cum geçmiş olsun,diş ağrısı bana ağrı kesici içiren tek ağrı,kabusum.eskiden birde adet ağrım vardı,şükür ki o bitti.
eşin konusunda ne desem ki:26:?ne olduğunu anlatırsan belki yorum yapabilirim,istersen anlatırsın sonra canım.
HEPKARAVANA CIM sen sonuna kadar haklısın canım,kararında çok doğru.ha birde sizin akülü arabadan bizde aldık,netten değil,burda biryerden.yanlız bir hafta sonra gelecek,istediğim rengi yoktu.nasıl,kuzucuğun sevdi mi?gerçi benimki sevmezse,ben biner gezerim artık,okadar para verdik boşa gitmesin değil mi:KK53:

canım biz evin içinde çalıştırmak gibi bi hata yaptık sesinden çok krktu dışarda çalıştırınca alışmaya başladı ama genelde inip kumandayla sürmeyi sağa sla çarptırmayı tercih ediyo binip gezme fikri iiimiş bende mi ööle yapsam ben bineyim o kumandayla sürsün :KK53:

canım biz evin içinde çalıştırmak gibi bi hata yaptık sesinden çok krktu dışarda çalıştırınca alışmaya başladı ama genelde inip kumandayla sürmeyi sağa sla çarptırmayı tercih ediyo binip gezme fikri iiimiş bende mi ööle yapsam ben bineyim o kumandayla sürsün :KK53:

anladım canım,demekki bir heves evde çalıştırmayacağız(bunu babasına anlatmak lazım),korkutmayalım,sonra hiç binmez.
ee tabi hayatım,para verdik sonuna kadar eğlenmeliyiz mantığı ile ben binip gezerim,pipili kumanda ile sürer,yada kordonda saati 10 liradan kiraya verebilirim,böylece parası çıkmış olur yada kocam kumandalı araba hastası olarak onu yarışlara bile sokabilir:KK53:
arabaya vurcaz kamçıyı,vurcaz kamçıyı,kaçarı yok:KK37:

yaw ben tatilden vazgeçtim 5 gün için otobüsle 15 saat mertle çok yoruluruz, ayrıca en önemlisi benim regl dönemime denk geliyo:KK58: ankarada havuza gideriz en kötüsü oğlum hevesini alır bende güneşlenirim:KK53:

Merhabalar anneler..:KK55:

Mustiii, çiftlik halısına Pelin bayıldı!!! İki gündür müziğini açıp açıp göbek atıyor.:KK62: Daha önce hiçbir oyuncAK pELİN'İ Bu kadar uzun süre oyalaYAmamıştı. Teşekkürler!!!!!:13:

Dişi halaaa ağrıyan anneden günaydın
Bugün de kocaları çekiştirebilir miyiz?ben şahsen çok gıcığım kendisine,hepkaravana sen böyle boşasam mı boşamasam mı diye karar verene kadar senden önce tek celsede boşayıvercem adamı o olcak:KK19:
Ben de eş ve evliliğimle ilgilili bişeyler paylaşcam sizle.. Uzun zamandır düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım. Epey uzun sürecek bugün çok takılamayabilirim, artık pzt yazarım...
geçmiş olsun çoko:KK71:
siz başlayın kocaları çekiştirmeye ben desteklerim ama benim kocamın çekiştirilecek yanı yok:KK34: dün akşam cilveye bile gerek kalmadı tatil planı için ablamlar bayramda tatile gidiyolarmış dedim bizdemi gitsek dedi:KK69: ben bi bakayım turlara geliyorum:KK55:
Kamil'in kardeşi, kuzeni vs var mıydı bekarından????:KK37:
Çok geçmiş olsun. Ben de çocukken ayağımı yakmıştım. Hala izi durur.. :KK59:
Günaydın..
Çokocan, geçmiş olsun, koca kişisine niye gıcıksın, hayırdır..?
Gülşan, gerekli yerlerini kaşı, maşallah koca kişisine nazar değmesin, uyumlu eş :))
Hepatit, benim kızımda deliksiz uyumuyor malesef, yalnız değilsin yani..
Frambuu, bizim memlekette de sucuk içini çok yaparlar, yedirdin mi peki, ek gıdaya geçtiğinde Pelincik' e :))
Bosnacan, keyfin kısa zamanda yerine gelir inşallah, işlerinde kolay gelsin.
Benimde hala işim çok yoğun ama nedense çalışmayıp burada takılasım var :))
Sizin memleket neresi Simenay? Yok yedirmedim yav baharahlı, sarımsaklı bişe o sucuk içi.. Yanar yavruuuu:KK53:
peri geçmiş olsun canım, çok üzüldüm bende küçükken yanmıştım çok acı veriyor gerçekten:KK59:
çoko ve karavana sakin olun biraz anacım, cumanın hayrını alın:KK1:
simenay ben merte yumurtalı sucuk yediriyorum 5-6 aydır:KK53: çok seviyo, ama hazır sucuk değil kendi ellerimle kayseride yaptığım sucuktan, acılı acılı bi yiyoki tam kayserili:KK56:
bosna ve hepatitinde keyfi yokmuş bugün topiğin tadı yok desenize:KK43:
musti senin kuzunun resimlerine bayıldım feysbukta:nazar:
Aferin ideal Kayseri gelini!!!:KK52:

Kız Allah iyiliğini versin!!! Yanına da kocan otursun da gezin bari balıkesir sokaklarında :KK60:
çok sevindim canım

öp benim için bal bağdemimi,,

Öpüyorum Musticim.
Başka hangi oyuncaklarla oyunuyosa senin kuzu söyle de hemen onları da tedarik edeyim...Çok alışveriş canavarı gördüm kendimi..:KK33:

X