2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim tüm belirtiler kızdı takvimlerin tümü kızdı yapılan tüm yüzük sallama makas bıçak deneyleri kız dı ama ben biliyordum ki bebeğim erkekti :) ve erkek çıktı... gerçekten annenin içine doğuyormuş.. gördüğüm anda erkek diye geçti içimden... sağlıklı olsun yeter tabiki... darısı tüm öğrenenmeyenlerin başına...

ben salı günü gideceğim doktora inşallah gösterir bizimki cinsiyetini benimde başından beri erkek doğuyor içime hayırlısı olsun bakalım

frambuazcım hoşgeldin

ben salı günü gideceğim doktora inşallah gösterir bizimki cinsiyetini benimde başından beri erkek doğuyor içime hayırlısı olsun bakalım

frambuazcım hoşgeldin

doktor söylüyor o haftada benimkini 13+2 de söyledi.. içine doğan gerçek çıkıyor valla.. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun yeter...

Bana da bütün Çin takvimleri, yüzük sallamalar, diğer belirtiler kız diyo.. Gönlümden geçen de kız ama sen böyle deyince kafam karıştı şimdi.. :bbo: Bi de mart ayı bebekleri hep erkek çıkıyo baksana.. Benimkisi kızdır inşallah..

frambuazcım hoşgeldin

Hoşbulduk, günaydın..

frambuaz benim içime erkek doğuyordu.. seninkine kız doğuyormuş.. anneler hisseder diyorlar.. bende hissettim.. sen ne zaman gidiceksin doktora..

16. haftada gel dedi. Yani 1 ekim. Ama ben pek sabredebilecek gibi diilim.. kaydirigubbakcemile2 Bi bahane bulup haftaya gitmeyi planlıyorum. delikafadulden

vallaha ben öyle yaptım.. benimde bir dahaki 5 ekimdi.. yani 18. haftamda.. hayatta duramam dedim. ve bir hafta sonra aldım randevu tekrar.. işten resmen kaçarak gittim. öğrendim.. ben doktorumdan çok memnunum..aradı beni niye randevu aldın bir sorun mu var dedi. meraktan vallahi duramıycam dedim.. ve gittim öğrendim.. herkese tavsiye ederim..zemuszemus

kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı? bana ilk kez bugün 3 kez pıt pıt atma gibi bişey oldu.. acaba bebeğimmiydi? 15. haftadayım olurmu sizce?

GÜNAYDIN...:lepi:

herkese günaydın.. gerçekten mart ayı erkek ayı .. benimde oğlum olucak :)

Şekerim al biraz veriim :icecream:

Günaydın Herkese

çanlarım günaydın,,a.s.a.s.

duks çanım ben hissediyorum bebeğin hareketlerini,böyle içerden hafiften parmakla ittiriliyormuş gibi oluyor,demek seninde erkek,hayırlı olsun!

frambuazım hepsini istiyorum...kaydirigubbakcemile3

günaydınn seninki 2. bebeğin galiba .. bende hissetmiş olabilirm yani nerdeyse aynıyız senle.. ayyy daha da sevindim şimdi.. bacak bacak üstüne atınca oldu .. rahatsız oldu sanırım.. bidaha denesem mi .. kıyamam oğluma rahat etsin ..

senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…