- 25 Haziran 2009
- 587
- 4
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.501
şu an 16.haftaya girmiş bulunmaktasın 16'dan gün aldın gibi bişey yani ama tam tamına 15 haftalıksın canım...
teşekkür ederimmm...a.s.seninde az kalmış bu haftalara sağlıkla inşallah... hep beraber ilerleyelim...
ben salı günü gideceğim doktora inşallah gösterir bizimki cinsiyetini benimde başından beri erkek doğuyor içime hayırlısı olsun bakalım
frambuazcım hoşgeldin
doktor söylüyor o haftada benimkini 13+2 de söyledi.. içine doğan gerçek çıkıyor valla.. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun yeter...
inşallah bakalım heyecan hat safhada yerimseniben
o hafta plesanta önüne geldiği için kesin diyemiyorum dedi 1 hafta sonra meraktan tekrar gittik ve bu sefer değişmişti duruşu ben bile gördüm.. %99 erkek dedi..
Bana da bütün Çin takvimleri, yüzük sallamalar, diğer belirtiler kız diyo.. Gönlümden geçen de kız ama sen böyle deyince kafam karıştı şimdi.. :bbo: Bi de mart ayı bebekleri hep erkek çıkıyo baksana.. Benimkisi kızdır inşallah..benim tüm belirtiler kızdı takvimlerin tümü kızdı yapılan tüm yüzük sallama makas bıçak deneyleri kız dı ama ben biliyordum ki bebeğim erkekti :) ve erkek çıktı... gerçekten annenin içine doğuyormuş.. gördüğüm anda erkek diye geçti içimden... sağlıklı olsun yeter tabiki... darısı tüm öğrenenmeyenlerin başına...
ben salı günü gideceğim doktora inşallah gösterir bizimki cinsiyetini benimde başından beri erkek doğuyor içime hayırlısı olsun bakalım
frambuazcım hoşgeldin
sen ne zaman doktora gideceksin frambuaz ?
16. haftada gel dedi. Yani 1 ekim. Ama ben pek sabredebilecek gibi diilim.. kaydirigubbakcemile2 Bi bahane bulup haftaya gitmeyi planlıyorum. delikafadulden
kızlar bebeğinin hareketlerini hisseden varmı? bana ilk kez bugün 3 kez pıt pıt atma gibi bişey oldu.. acaba bebeğimmiydi? 15. haftadayım olurmu sizce?
GÜNAYDIN...:lepi:
herkese günaydın.. gerçekten mart ayı erkek ayı .. benimde oğlum olucak :)
Şekerim al biraz veriim :icecream:
Günaydın Herkese
çanlarım günaydın,,a.s.a.s.
duks çanım ben hissediyorum bebeğin hareketlerini,böyle içerden hafiften parmakla ittiriliyormuş gibi oluyor,demek seninde erkek,hayırlı olsun!
frambuazım hepsini istiyorum...kaydirigubbakcemile3
günaydınn seninki 2. bebeğin galiba .. bende hissetmiş olabilirm yani nerdeyse aynıyız senle.. ayyy daha da sevindim şimdi.. bacak bacak üstüne atınca oldu .. rahatsız oldu sanırım.. bidaha denesem mi ..kıyamam oğluma rahat etsin ..