2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu ara bizde 2 ateş ölçer var bak biriri şu fiyatı da çok makul ben bi taneye güveneediğimden bunu da aldım çok da pratik 30 saniyede ölçüyo Hepsiburada.com : Chicco Dıgıtal Termometre -express | Anne / Bebek / Çocuk sende 2 tane alabilirsin hemde emin olursun gerçi ben her zaman bide kendiminkin ölçüp ancak öyle emin oluyorum da takıntılıyım galiba biraz

onun bi değişik versiyonu bende var canım ölçtürmüyo bizim sıpa,değil 30 saniye 3 saniye tutmuyo koltuk altında:KK50:

Som mesajdan dalıyorum.
Aldın mı sonunda :))
Hadi güle güle kullansın kuzucuk...
Ayrıca d geçmiş olsun, camını patlatmışlar, amaaan, canın sağolsun...

Bugün daha fazla çalışmamaya karar verdim, zira şeşi beş görüyorum.
Amirim, ben de çok sıkıldım, aç bi konu da konuşalım hadi...

bu arada bugünden itibaren pazar hariç taaaaaa haftaya ptesiye kadar yemek yapmıyorum hepppp birilerine davetliyiz cok mutluyum yemek olayına ara verdim :))) geriyo beni artık yemek yapmak hergün ne pişirsem demek

Ben de çok fena gıcık kapıyorum, yemek yapmak dert, ne yapacağına karar vermek ayrı dert.
Bu akşama yemek var, bakıcıya ısmarladım, hafta sonu yapmam kanımca, mamacı teyzeden alırız :)

Eskiden çok severdim yemek yapmayı, yeni tarifler denemeyi, saatlerce mutfaktan çıkmazdım.
Şimdi aynı saatlerimi ayıracak daha güzel bişeyim var yaw, napıyım :)

ben bugünün yemeğini dün akşam yaptım:KK53: dün dışardan söyleyip yedikte yemeği:KK1: üşengeç smile:KK1:

Bazen (çok nadir) nasıl zevkle yemek yapıyorum ben bile inanamıyorum :))) diyorum en tembel anne benm aranızda gıptayla okudum şahsen, kışlık hazırladınız ya konserve falan nerdeeee :KK43:( neden ben böle oldum ii idim eskiden sanırım egoşun katkısı cok büyük bu tembelliğimde onla ugrasmaktan sandalye masa tepelerinden indrmekten hal kalmıyo bende

Selam gençler ve kendini genç hissedenler:KK52:
Evvelki akşam kv'leri uğurladım, yarın da biz cufcufluyoruz:)) Gitmeden bi bakiim dedim, çok ihmal ettim burayı..ama sanmayın ki takip etmedim, sahura kadar uyanık olduğumdan gece yarıları girip okuyodum yazdıklarınızı:KK1: herşeyden haberdarım yane, arkamdan konuşmadınız afferim size:))
Son sayfadan mevzuya dalıyorum, ben de yemek yapmayı sevmiyorummmmm:KK37:

Bi msj 10dk'da gelmiyo mübarek sonra ikinci kez enter yapınca da iki kez geliyo, sinirrrrrr:Q

Son düzenleme:
Merolayn hoşgeldin ve güle güle, iyi gezdin haa bu sene :))
Siteye koydukları reklama daha çok bakalım diye mesajları geç alıyorlar heralde :))

Merolayn hoşgeldin ve güle güle, iyi gezdin haa bu sene :))
Siteye koydukları reklama daha çok bakalım diye mesajları geç alıyorlar heralde :))

o reklamlara da uyuz oluyorum walla:))
bu sene iyi gezdik walla dediğin gibi, bakalım kışın nasıl oturucaz 4 duvar arasında.
hava iki gündür kötü burda, kapı dışarı çıkmadık bunladık 2 günde..İklimtoş nasıl, sen nasılsın cnm?

o reklamlara da uyuz oluyorum walla:))
bu sene iyi gezdik walla dediğin gibi, bakalım kışın nasıl oturucaz 4 duvar arasında.
hava iki gündür kötü burda, kapı dışarı çıkmadık bunladık 2 günde..İklimtoş nasıl, sen nasılsın cnm?

Burda da hava kötü bugün, kışın içerde nasıl zaptedecez bu bebeleri diye bende düşünüyorum şimdiden kara kara :))
Küçük kene, tam bir sokakçı oldu, içeriye sokamıyoruz, çok huysuz son günlerde, yeni dişler gelecek sanırım..
Ben iyiyim, iş-ev arasında gidip geliyorum, yaramaz bir durum yok, çok şükür..

X